مرکز گسترش همواره در چاپ کتاب های پژوهشی پیشرو بوده است
گزارش رونمایی از کتاب «سیاره رنج» در جشنواره سینما حقیقت؛/۱/
مرکز گسترش همواره در چاپ کتاب های پژوهشی پیشرو بوده است
اکبر حر معاون پژوهش مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: این مرکز همواره سعی داشته تا در چاپ کتاب های تحقیقی و پژوهشی درسینمای مستند همواره پیشرو باشد وآن را وظیفه خود می داند.
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۷

به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ مراسم رونمایی از کتاب «سیاره رنج» با حضور «محمد صدری» نویسنده کتاب، «رضا برجی» مستندساز و عکاس ، «نصرت الله تابش» کارشناس سینما، «اکبر حر» معاون پژوهش مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و «علی علایی» مجری منتقد در سالن شماره دو سینما فلسطین برگزارشد.
در این مراسم اکبر حر معاون پژوهش مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اظهارداشت: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همواره سعی داشته تا در چاپ کتاب های مستند همواره پیشرو باشد. چرا که این مرکز وظیفه تحقیق و پژوهش را دارد تا با چاپ کتابهایی در این خصوص بتواند برای علاقمه مندان سینمای مستند کمکی کرده باشد.
وی افزود: هدف دیگر ما در مرکز گسترش بهاء دادن به کتاب هایی است که توسط نویسندان خودمان تالیف می شوند . به همین دلیل ما از کلیهع نویسندان وپژوهشگران کشورمان برای تالیف کتاب دعوت به همکاری می کنیم . در همین راستا امسال سه کتاب به چاپ رسیده که دو کتاب تالیفی و یکی ترجمه است و امروز رونمایی از کتاب کتاب «سیاره رنج» نوشته «محمدصدری» را که یک سفرنامه است خواهیم داشت.
حر تصریح کرد: تلاش می کنیم تا حمایت های لازم را انجام دهیم و همین جا من از فیلمسازان جوان و حرفه ای دعوت می کنم تا با ما در خصوص تالیف کتاب همکای کنند. همچنین ما سال آینده هم کتاب هایی در این زمینه مستند خواهیم داشت و امیدوارم بتوانیم در بخش های مختلف سینمای مستند هم فیلمسازان حمایت های لازم را انجام دهیم.
در ادامه «رضا برجی» مستندساز و عکاس سینما گفت: من سفری با محمد صدری به چین و ویتنام با داشتم. به نظرم مسئولان فرهنگی ما هنوز به فکر این مسئله نیفتاده اند که لازم است افرادی باتجربه به کشورهای مختلف فرستاده و از آنها بخواهند که تجربیاتشان را در غالب کتاب برای علاقه مندان به ثبت برسانند.
وی خاطرنشان کرد: محمد صدری درکتاب «سیاره رنج» بسیار به مشکلات پرداخته است. مثلا او در چین به سختی سرماخورده بود اما درباره این موضوع ننوشته و به نظرم از این لحاظ صدری به خودش ظلم کرده است.
برجی یادآورشد: من سفر افغانستان صدری را بسیار پسندیدم و توصیف او در این بخش بسیار جالب و نحوه برخورداش با آدم ها بسیار جذاب و دیدنی است. در اینجا من از مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نیز خواهش می کنم که به تاریخ شفاهی اهمیت بدهند و از افراد باتجربه بخواهند که تجربیاتشان در غالب کتاب یا مقاله ارائه دهند.
وی در پایان سخنان خود عنوان داشت: به نظرم بچه هایی مانند محمد صدری چشمداشتی به هیچ چیز ندارند و تنها اگر بتوانند آنچه را نوشته اند به مخاطب برسانند برایشان کافی است وبنابراین از افرادی مانند ایشان باید حمایت های مادی و معنوی شود.
در ادامه این نشست محمد صدری نویسنده کتاب هم گتاکید کرد: دوستان درباره کتاب من مبالغه می کنند و من برای نوشتن کتاب به سفر نرفته بودم و قصدم ساخت مستند بود. مدت ها بعد از سفر فکر کردم که شاید یادداشت هایم به درد کسی بخورد و از این جهت این سفرنامه ها را نوشتم وامیدوارم این کتاب بتواند برای مستندسازان مفید باشد.

کد خبر: 49201
Share/Save/Bookmark