به گزارش هنرنیوز؛ در ابتدای این همایش آیتالله حائری شیرازی با اشاره به ذکر صلوات گفت: خداوند برای اینکه بگوید مقام صلوات بلند است، در قرآن آمده است که خدا و ملائکه بر پیامبر صلوات میفرستند. صلوات پیوستن، دل بستن و شعار عاشقانه است. خدا و ملائکه بر رسول صلوات میفرستد و میگوید ای انسان بر تو هم صلوات میفرستیم یعنی وقتی بر پیامبر صلوات بفرستی خدا و ملائکه به تو نزدیک میشوند و بر تو درود میفرستند.
وی افزود: صلوات وصل شدن است و اتصال به ولایت است. برای وصل شدن به ولایت باید اول طاغوت را دفن کنید و دیگر اینکه دل به خدا ببندیم.
وی با اشاره به بیان مرحوم آیتالله بهجت در مورد لعن گفت: لعن ذکر ضروری انسان است و سلام و صلوات خوراک انسان است. لعن بر مستکبرین ضرورت است و مادامی که کفر انسان به طاغوت آسیب ببیند زمینه برای ایمان از بین میرود. آنچه جهان امروز نیاز دارد، براندازی نظامهای طاغوتی است.
در ادامه همایش با حضور مادر شهید علی فتحی و آیتالله حائری شیرازی از مجید مجیدی تقدیر شد.
مجیدی در این همایش گفت: پیش از ساخت فیلم محمد رسولالله به محضر خیلی از بزرگان دین رفتم و بالاتفاق بر این تاکید داشتند که هیچ ذکری بالاتر از صلوات بر محمد (ص) نیست.
وی افزود: من و تیم تولید محمد رسول الله دائم الصلوات بودیم. هر روزمان با یاد و نام مقدس پیامبر شروع میشد. اگرچه شرایط کار خیلی سخت بود ولی عشق به پیامبر راه را برای ما هموار کرد.
مجیدی ادامه داد: از پیش از ساخت فیلم محمد دغدغهای همراه با من بود که چرا در شأن پیامبر کاری نشده است. قرائتهای زشتی از دین اسلام و پیامبر اکرم در دنیا وجود دارد که بارها گفتهام این تکفیریها نام پیامبر را به سرقت بردهاند. از طرف دیگر جهان اسلام هم نسبت به معرفی پیامبر غفلت کرده و هیچ کار شایستهای صورت نگرفته است.
وی افزود: ادیان دیگر برای پیامبرشان کارهایی را انجام دادند مثلا صلیب اولین آرم و نماد دنیا شده است ولی ما در کشور شیعه ما در فرهنگ عامه هم به پیامبر اسلام نپرداختیم.
کارگردان فیلم محمد رسولالله با اشاره به روند تحقیقات فیلم محمد رسولالله گفت: در متن تاریخ در خصوص زندگی پیامبر خیلی جفا شده است. ۲ تا ۳ سال کار تحقیق ما طول کشید ولی به قدری مطالب کم است که در زمینه کودکی پیامبر ۶ تا ۷ صفحه بیشتر نداریم.
مجیدی در ادامه با اشاره به کارشکنی در اکران بینالمللی فیلم محمد رسول الله شده است، گفت: تصور ما این بود که با اکران این فیلم در کشورهای دیگر دریچهای تاز دنیا باز میکند ولی متاسفانه راه نمایش ایهن فیلم را همه جوره بستهاند و از نمایش فیلمی که کودکی پیامبر را نشان میدهد هم واهمه دارند.
تسنیم نوشت:وی افزود: عربستان سعودی با پولهای نفتی خود راه اکران این فیلم را در کشورهای عربی بسته است و از طرف دیگر دنیای غرب هم نمیخواهد تجلی پیامبر اسلام (ص) برای همه هویدا شود. از آن عجیبتر داخل کشور هم از زمان شروع اکران فیلم هجمه وارد میشود. در این ۳ تا ۴ ماه از گروههای مختلف حتی مثل دیگراندیشان یا متاسفانه برخی گروههای مذهبی آنچنان هجمهای بر ما وارد داشتند که ما تعجب کردیم که چه کار منفی انجام شده است.
مجیدی در جمع خبرنگاران:
مطالب مهمی درباره حذف محمد(ص) از اسکار دارم که به مردم میگویم همچنین مجید مجیدی کارگردان فیلم محمد رسولالله (ص) در حاشیه همایش بینالمللی یاران صلوات و در پاسخ به سوال خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در مورد وضعیت اکران این فیلم در کشور ترکیه گفت: یکسری مشکلات حقوقی پیش آمده بود که تا یکی دو روز دیگر این مشکل حل میشود و امیدوارم تا آخر ماه ربیعالاول فیلم اکران شود.
وی در مورد برنامهریزی اکران در کشورهای دیگر گفت: ما برای اکران بینالمللی فیلم محمد رسولالله برنامهریزی داریم ولی راهها را میبندند. خیلی از کمپانیهای پخش فیلم هستند که درخواست اکران دارند اما میگویند باید اداره سانسور کشورشان اجازه دهد یا مثلا کشور هند ۳۰۰ میلیون مسلمان دارد و قرار بود فیلم در آنجا اکران شود ولی به خاطر برخی از فتواها راه اکران این فیلم بسته شد. از اندونزی و آسیای شرقی هم درخواست اکران فیلم داریم.
کارگردان فیلم محمدرسولالله افزود: زمان اکران فیلم الرساله مصطفی عقاد هم مشکلاتی اینچنینی بود ولی بعد از ۲ سال اجازه اکران گرفت اگرچه هنوز هم این فیلم در کشوری مثل عربستان اکران نشده است.
مجیدی در پاسخ به این سوال که بهتر نبود برای اکران بینالمللی با یک کمپانی خارجی با یک کمپانی خارجی قرارداد میبستید، گفت: مشکل اکران بینالمللی ربطی به این ندارد چون اینها از اساس با اکران این فیلم مشکل دارند.
وی در پاسخ به سوال کنار گذاشته شدن فیلم محمد رسولالله از اسکار گفت: فعلا دوست ندارم در این مورد حرف بزنم ولی مطالب مهمی دارم که بعدها به مردم میگویم.