«پلو خورش» نقد می شود
در شصت وپنجمین نشست «بلور قلم»؛
«پلو خورش» نقد می شود
کتابخانه فرهنگسرای فردوس در شصت و پنجمین نشست از سلسله نشست‌های‌ «بلور قلم » مجموعه داستان « پلو خورش» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.
 
تاريخ : شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۶


به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای فردوس، «پلو خورش »در مورد كودكاني است كه از روستايي زلزله زده به تهران سفر مي كنند. اين سفر سياحتي از طرف آموزش و پرورش ترتيب داده شده است. زاويه ديد يا راوي داستان «رضا» است كه به صورت اول شخص «پلوخورش» را روايت مي كند

داستان بخشي از دغدغه هاي كودكاني را به تصوير مي كشد و بيان مي كند كه اگرچه در همين سرزمين زيست مي كنند اما به دليل دوري از مراكز بزرگ شهري، امكانات شان با شهرهاي بزرگ بسيار متفاوت است. اين كودكان و نوجوانان كه در تعداد زياد و دغدغه هاي مختلف هميشه ذهن هوشنگ مرادي كرماني را درگير كرده اند هنوز سادگي زندگي سنتي را دارند، با همان ويژگي ها. به اضافه اين كه وقتي با دنياي شهري جديد و صنعتي مواجه مي شوند


این کتاب شامل ۲۱ داستان کوتاه است که در ۱۶۰ صفحه از سوی انتشارات معین منتشر شده است.

این گزارش می افزاید این نشست روزسه شنبه اول اسفند ماه ساعت ۱۵:۳۰ با حضور نویسنده، محمد رضا گودرزی و حمید رضا نجفی(منتقدین) در کتابخانه فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در برنامه «بلور قلم» می‌توانند به کتابخانه فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه بلوار فردوس بعد از چهارراه مخابرات مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۴۰۸۱۰۴۳ تماس بگیرند.

هوشنگ مرادی کرمانی:

هوشنگ مرادي كرماني متولد شانزدهم شهريورماه سال ۱۳۲۳ در روستاي سيوچ از توابع بخش شهداد كرمان است. دوره‌ي دانشكده‌ي هنرهاي دراماتيك را در تهران گذرانده و در همين مدت در رشته‌ي مترجمي زبان انگليسي نيز ليسانس گرفته است. او فعاليت‌هاي هنري خود را با راديو كرمان آغاز كرد و بعد اين فعاليت را در تهران ادامه داد. نويسندگي را از سال ۱۳۴۷ با مجله‌ي خوشه آغاز كرد. سپس «قصه‌هاي مجيد» را براي برنامه‌ي «خانواده»ي راديو ايران نوشت، كه همين قصه‌ها، جايزه‌ي كتاب برگزيده‌ي سال ۱۳۶۴ را نصيب او كردند. از دیگر آثار این نویسنده که تا به حال به چاپ رسیده می توان «لبخند انار» «بچه‌هاي قاليباف خانه» «تنور» «ماه شب چهارده» و «شما که غریبه نیستید»«نخل»، «چکمه»، «مشت بر پوست» و «مهمان مامان»را نام برد.

کد خبر: 54421
Share/Save/Bookmark