تحریریه رادیو قرآن تاسیس شد
در سالگرد راه‌اندازی این شبکه؛
تحریریه رادیو قرآن تاسیس شد
در آستانه سالروز تاسیس شبکه رادیویی قرآن و به میمنت دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی طی مراسمی احکام جدید مدیران گروه‌های مختلف رادیو قرآن ابلاغ شد.
 
تاريخ : شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۸

در مراسمی با حضور محمد حسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما، محمدحسین محمدزاده (مدیر شبکه رادیویی قرآن) مدیران و کارکنان این شبکه رادیویی، احکام مدیران گروه های مختلف رادیو قرآن ابلاغ شد.
*** پیروزی انقلاب با تغییر رویکرد‌ها موجب راه‌اندازی شبکه ارزشی چون رادیو قرآن بود
در این مراسم که در آستانه سالروز تاسیس رادیو قرآن برگزار شد، محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صداوسیما ضمن تبریک ایام نورانی دهه فجر و سالروز راه‌اندازی شبکه رادیویی قرآن تغییر رویکردها را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای سازمانی های مختلف کشور را با گذشته مقایسه کنیم در تمامی جهات رشد و توسعه چشمگیری داشته ایم اما بزرگترین و مهمترین تغییر برای پیشرفت در کشور تغییر رویکرد و نگرش بود که دستاورد مهم و ارزشمند پیروزی انقلاب اسلامی است که در همه عرصه ها تاثیرگذار بوده است.
وی ادامه داد: تغییر رویکرد دستاورد مهم فرهنگی انقلاب اسلامی است که تاسیس شبکه های ارزشی از جمله رادیو قرآن در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی از مصادیق آن است.
معاون صدا افزود: افتخار امروز ما ایجاد شبکه های ارزشی و تولید برنامه های فرهنگی است و این اصل در سایه تغییر رویکرد پس از انقلاب اسلامی محقق شد و نتیجه آن با لندگی، مقاومت، خودباوری و مقابله با ظلم و استکبار است.
صوفی، رادیو قرآن را محصول اندیشه ناب مقام معظم رهبری دانست و گفت: اولین شبکه رادیویی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نظر و اندیشه مقام معظم رهبری که در سال ۶۲ رییس جمهور بودند با عنوان "رادیو قرآن" شکل گرفت و این رادیو محصول ناب اندیشه ایشان است و باید همیشه در عرصه فرهنگی و قرآنی تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به نقش رادیو قرآن در فرهنگ سازی از کارکنان و مدیران این شبکه خواست تا به دو اصل الگوسازی و کادرسازی توجه ویژه داشته باشند و در این خصوص تصریح کرد: توقعی که از رادیو قرآن می‌رود در مرحله نخست الگوسازی با توجه به عملکرد و رفتار است که نتیجه آن باید سخت کوشی، جدیت، پشتکار، تعهد و انضباط و وجدان کاری باشد و این امر خود باعث ارتقای کیفیت تولیدات و همچنین اثرگذاری بیشتر خواهد بود.
صوفی افزود: قرآن کتاب زندگی و اخلاق و هدایت است و برای فرهنگ‌سازی، انسان سازی و سعادت بشر باید عملیاتی شود و وظیفه رادیو قرآن کاربردی کردن آیات الهی و تسری آن در جامعه است و رسالت رسانه ی قرآنی با استفاده از امکانات و نیروی انسانی شناسایی موقعیت، مخاطب و زمان برای بیان پیام است تا سبک زندگی قرآنی با توجه به تک تک آیات قرآن در تمامی عرصه‌های فردی و اجتماعی جاری شود و باید قرآن را برای داشتن رفتار و عملکرد قرآنی به طور کاربردی نگریست.
معاون صدای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی کادرسازی را میراثی برای آیندگان رادیو عنوان کرد و گفت: ارزشمندترین سرمایه در نظام خلقت، نیروی انسانی است که این نیرو با ید فکور، برنامه ریز و خوش فکر، آینده نگر و تاثیرگذار و نفش آفرین باشد چرا که پویایی یک شبکه به نیروی انسانی آن بستگی دارد.
وی ادامه داد: رادیو قرآن با کادرسازی باید نیازمندی های نیروی انسانی سایر شبکه‌ها را تأمین کند و درحال حاضر که شبکه‌های مختلف در حال تاسیس است و به زودی رادیو ۲ نیز بر روی خط مجازی ایجاد می‌شود و توسعه در برنامه‌سازی خواهیم داشت و این امر داشتن کادر متخصص و متعهد در درون معاونت صدا را می‌طلبد.
رادیو قرآن در برنامه‌ای پنج ساله در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برمی دارد
محمدحسین محمدزاده، مدیر رادیو قرآن درادامه این برنامه ضمن تبریک دهه فجر و سالروز راه اندازی رادیو قرآن و ارائه گزارشی از عملکرد سال ۹۱ شبکه رادیویی قرآن گفت: به یاری خداوند متعال و تلاش همه همکاران ، رادیو قرآن طی سال های گذشته یکی از موفق ترین شبکه های رسانه ملی در جذب مخاطب و فعال کردن آنها در مسیر اهداف بلند و متعالش منبعث از اندیشه ناب قرآنی مقام معظم رهبری حفظه الله بوده است.
وی ادامه داد: تداوم این موفقیت ها منوط به طراحی و برنامه ریزی پویایی است که نیازهای مخاطب هوشمند و آگاه این شبکه را تامین کند.
محمدزاده با اشاره به خدمات ارزنده مدیران گروه های این شبکه رادیویی بیان کرد: اینک رادیو قرآن در آستانه تحول جدیدی قرار گرفته است؛ خوشبختانه آمادگی همکاران عزیز این شبکه نه تنها امید موفقیت‌های تازه را فزونی می‌بخشد، بلکه عزم همه را در تحول برای کامیابی‌های بیشتر اهل قرآن جدی تر می‌کند.
وی ادامه داد: راه‌های نو و خلاقانه در این شبکه پرفضیلت باید از مسیری بگذرد تا همگان، اعم از همکاران ارجمند شبکه یا هر علاقمند متعهد به بسط و گسترش معارف و هنرهای قرآنی بتواند در این راه مشارکت کند.
محمدزاده در ادامه رادیو قرآن را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی نام برد و گفت: امروز ما میراث گذشتگان را به رسم امانت در دست داریم و باید زمینه ساز رشد و بالندگی برای آیندگان باشیم به همین منظور در سال های گذشته توانسته ایم با حفظ مخاطب قدیمی و جذب مخاطبان جدید در عرصه خدمت به شنونده و نیاز سنجی پیشگام باشیم.
وی افزود: خلوص نیت,برنامه ریزی دقیق, رعایت سلایق و علایق مخاطبان و نیاز شنونده از مهمترین عوامل در جذب مخاطب و میزان رضایتمندی آنها بوده است اما برای رشد بیشتر و تحقق منویات مقام معظم رهبری برنامه ۵ ساله ای را در واحد طرح و برنامه تدوین خواهیم کرد تا با برنامه ریزی دقیق و جدول مهندسی پیام تاکیدات مقام معظم رهبری را در حوزه قرآن اجرایی کنیم.
مدیر رادیو قرآن از کارکنان این شبکه و برنامه سازان خواست تا در عرصه های مختلف الگوی حسنه برای دیگران باشند و همچنان که در سپهر رسانه ملی خوش می درخشند در پیشگاه باریتعالی نیز سربلند حاضر شوند و اخلاق حرفه‌ای در کنار ارزیابی فردی را در کارهای خود لحاظ کنند.
وی تعامل جدی بین بخش های مختلف، امیدآفرینی و تهیه و تولید آثار فاخر قرآنی را از مهمترین سرفصل های مورد توجه برای برنامه سازان عنوان کرد و افزود: برای داشتن برنامه‌هایی پرمخاطب و با محتوای مناسب، تعامل برنامه سازان بسیار مهم است.
محمدزاده از تاسیس تحریریه رادیو قرآن خبر داد و گفت: با شکل گیری تحریریه و غنی سازی محتوای برنامه ها امید است تا گامی به سوی فرهنگ سازی و جاری کردن سبک زندگی قرآنی در جامعه برداریم.
تاسیس شبکه مجازی قرآن و ارائه برنامه‌های رادیویی قرآنی در سایت شبکه از دیگر مژده های مدیر رادیو قرآن بود که در این رابطه تصریح کرد: هم اکنون بسیاری از برنامه های رادیو قرآن در پایگاه اطلاع رسانی این شبکه به نشانی http://radioquran.ir/ قابل دریافت است که به زودی بیشتر برنامه ها ی پر مخاطب این شبکه از این طریق در اختیار شنوندگان قرار می گیرد.
وی افزود: شورای علمی_ پژوهشی رادیو قرآن متشکل از اساتید و هیئت علمی دانشگاه ها نیز به زودی تشکیل خواهد شد.
***
در ادامه این مراسم با حضور محمدحسین صوفی معاون صدا، علی اکبر خدابخش مدیر کل روابط عمومی معاونت صدا و محمدحسین محمدزاده مدیر رادیو قرآن احکام جدید مدیران ابلاغ شد.
با ابلاغ این احکام، امیرهوشنگ آذردشتی به سمت قائم مقام شبکه رادیویی قرآن با تاکید بر مدیریت منابع انسانی از طریق ساماندهی نیروی انسانی شبکه همراه با ارتقای رفتار سازمانی و اخلاق حرفه ای و مدیریت امور اجرایی شبکه منصوب شد. علاوه بر شرح وظایف سازمانی مندرج در سند راهبردی شبکه، نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورای مدیران و شورای طرح و برنامه شبکه و نیز ارزیابی عملکرد کلیه واحدهای صف و ستاد و کمیته های شبکه از دیگر امور محوله در مسئولیت قائم مقامی است. شهریار ضیاءآذری نیز به سمت مدیر طرح و ارزیابی رادیو قرآن منصوب شد. مدیر شبکه رادیویی قرآن در پایان این احکام برای مدیران و سرپرستان گروه های برنامه سازان درگاه الهی، خواستار دوام توفیق خدمت به ساحت مقدس قرآن شده است. رادیو قرآن دارای شش گروه برنامه سازی شامل گروه های قرآن و اندیشه، گروه قرآن و تلاوت، گروه قرآن و تفسیر، گروه قرآن و آموزش، گروه قرآن ، اطلاع رسانی و امور مجازی، گروه قرآن و معارف قرآنی است.

کد خبر: 54061
Share/Save/Bookmark