تعدیل نیرونداریم/ احتمال کمک به پژوهشگاه از ردیف‌های درآمدی
مسعود سلطانی‌فر در گفت و گو با هنرنیوز:
تعدیل نیرونداریم/ احتمال کمک به پژوهشگاه از ردیف‌های درآمدی
رییس سازمان میراث فرهنگی کمک کردن از ردیف‌های درآمدی سازمان به پژوهشگاه را در سال ۹۴ بسیار محتمل دانست.
 
تاريخ : جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۴
مسعود سلطانی‌فر در گفت و گو با هنرنیوز درباره مباحث مطرح شده درباره ساماندهی نیروی انسانی و این که آیا در این جابجایی‌ها احتمال تعدیل منابع انسانی در سال ۹۴ وجود دارد، اظهار کرد: به هیچ عنوان با وجود فشارهای زیاد بحث تعدیل نیرو به دلیل مشکلات معیشتی مردم که شامل نیروهای سازمان میراث فرهنگی هم می‌شود با توجه به ملاحظات اخلاقی و انسانی و کرامتی مطرح نیست. هنر ما باید در این باشد که برای همین نیروهای مازاد هم کار تعریف کرد.

وی با اشاره به جابه جایی ۱۲۰ نفر از نیروهای سازمان مرکزی توضیح داد: با این جابه جایی، جاهایی که کمبود نیرو داشتند مشکلشان حل شد و برای این افراد مازاد در بخش‌های دیگر کار تعریف شده است. بنابراین اعلام می‌کنم که ما شدیداً از تعدیل نیرو پرهیز داریم چون باید به فکر مجموعه معیشتی مردم کشور بود.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر رابطه خوبش با کارکنان و بدنه این سازمان، اظهار کرد: امیدوارم کارمندان این سازمان هم با تلاش، ضریب بهره‌وری کارشان را بالا ببرند تا ما بتوانیم سیستم چالاک‌تر و موثرتری را داشته باشیم.

او با اشاره به تأسیس سیستم اتوماسیون اداری در سازمان میراث فرهنگی بیان کرد: به فوریت تأثیرات این سیستم دیده شده و از تلف شدن وقت جلوگیری می‌شود چرا که با این روش فرضاً بلافاصله پس از نامه‌نگاری بنده به یکی از مدیران یا معاونان دو ثانیه بعد او در سیستمش این نامه را می‌بیند و اقدامات لازم را تدوین می‌کند در حالی که قبلاً حداقل دو روز طول می‌کشید تا این نامه به دست وی برسد. در مورد نامه‌نگاری‌های دیگر هم احتمال گم شدن نامه در روند طولانی پروسه اداری چیز عجیبی نبود که عملاً با این روش جلوی آن گرفته می‌شود.

معاون رییس جمهور تلاش برای رفع بی‌انضباطی اداری و مالی را جزو ضروریات پیشرفت یک سازمان دانست و افزود: تا ۹۰ درصد انضباط مالی برقرار شده و نظام اداری هم باید چالاک‌تر و چابکتر شود تا ضریب بهره‌وری بالاتر رود و از کارمندان و کارشناسان به بهترین وجه کمک گرفته شود.

وی به غیر متخصص بودن بخش اعظمی از نیروهای سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد و گفت: مجوز ۱۴ مرکز علمی- کاربردی سازمان از وزارت علوم گرفته شده است و ۴ آذرماه ۹۳ این مراکز شخصیت حقوقی جدیدی به خود گرفته است تا آنجا که ما به فوریت آنها را ملزم کردیم تا دوره‌های تخصصی سازمان را در برنامه آموزشی خود بگنجانند تا کارکنان در دروه‌های کوتاه مدت کاردانی و کارشناسی هم مدرک مورد نظر را دریافت کنند و هم تخصص‌های مورد نیاز سازمان را تأمین کنند. قطعاً کار کردن یک کارشناس باستان‌شناسی، گردشگری یا صنایع دستی بهتر از کار کردن یک کارشناس ادبیات یا علوم دیگر نامربوط با این حوزه‌هاست که از این طریق مشکل نامتخصص بودن برطرف می‌شود.

سازمان میراث فرهنگی به پژوهش اعتقاد دارد
سلطانی‌فردرباره بودجه پژوهشگاه و احتمال کاهش آن به دلیل کاسته شدن قیمت نفت در بازار جهانی هم بیان کرد: بودجه پژوهشگاه کاهش نیافته و خوشبختانه همان مقداری که در لایحه درج شده به تصویب رسیده است.

رییس سازمان میراث فرهنگی درباره افزایش این بودجه در سال ۹۴ هم توضیح داد: ما در ردیف درآمد‌های امسال، احتمال قریب به یقین برای بودجه پژوهشگاه افزایشی خواهیم داشت. رقم به تصویب رسیده در لایحه هم حدود ۲ میلیارد تومان است که به دلیل اعتقاد سازمان میراث فرهنگی به کارهای پژوهشی احتمال کمک کردن از ردیف‌های درآمدی سازمان به پژوهشگاه بسیار محتمل به نظر می‌رسد.
کد خبر: 80161
Share/Save/Bookmark