به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، این هیات قرار است آثار رسیده به بخش بین الملل جشنواره را برای حضور در مرحله مسابقه انتخاب نماید. بیش از ۴۰۰ عنوان فیلم در بخش های مختلف بین الملل رسیده است.
شایان ذکر است فیلم هایی که با موضوع قربانیان سلاحهای کشتار جمعی (شیمیایی، میکروبی و هسته ای)، مقابله با تروریسم و صهیونیسم،مقاومت و بیداری اسلامی، حقوق بشر، جنبش والاستریت و ۹۹ درصدی در قالب سینمایی، مستند و داستانی از اول ژانویه ۲۰۱۰ در ایران و کشورهای مختلف تولید شده باشند می توانستند در این بخش شرکت کنند.
امیراسفندیاری نام آشنایی در سینمای ایران محسوب میشود چرا که سالهاست در امور بینالملل سینمای ایران فعالیت دارد. وی در جشنوارههای سینمایی بسیاری در مقام داور حضور داشته از جمله رئیس هیات داوران جشنواره بینالمللی فیلم المپیاد یونان، عضو هیات داوران جشنوارههایی چون جشنواره بینالمللی فیلم قاهره، جشنواره بینالمللی فیلم ارمنستان (زردآلوی طلایی)، عضو هیات داوران جشنواره بین المللی فیلم فجر، عضو هیات انتخاب بسیاری از جشنواره های داخلی و... عضو هیات مدیره آسیا پاسیفیک و.... بوده است.
مهدی همایونفر در سال ۱۳۳۹ در گرمسار به دنيا آمد. او در راه اندازي و شكل گيري گروه تلويزيوني جهاد نقش داشته و سالها در اين گروه مشغول به كار بوده است. وی، همچنین، سالها همراه شهيد سيد مرتضي آويني بوده و در اكثر آثار روايت فتح در سمت هاي مختلف هنري فعاليت داشته است. تاکنون، علاوه بر فعالیت های مختلف، تهیه کنندگی فیلم های چون: صنوبر، هیام، اتوبوس شب، آنکه دریا می رود و ۳۳ روز در کارنامه همایونفر به ثبت رسیده است.
علیرضا شجاعنوری متولد ۱۳۳۴ شیراز، فارغالتحصیل زیستشناسی از دانشگاه شهید بهشتی، هنرهای دراماتیک از دانشگاه UDC و ادبیات ایتالیایی از دانشگاه تهران است. وی فعالیت سینمایی را با بازی در فیلم بی بی چلچله به کارگردانی کیومرث پوراحمد آغاز کرد. از دیگر فعالیتهای او میتوان به مدیریت بخش بینالمللی بنیاد سینمایی فارابی از سال ۱۳۶۲ تا سال ۱۳۷۴، مدیریت جشنوارهٔ بینالمللی سیما فیلم از سال ۱۳۷۴ تا سال ۱۳۷۹، مدیریت جشنوارهٔ بینالمللی فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان به مدت هفت سال اشاره کرد. شجاعنوری همچنین تهیهکنندگی بسیاری از فیلمهای سینمایی ایران و بازیگری در برخی از آنها را برعهده داشتهاست. وی همچنین مدتی در خبرگزاری جمهوری اسلامی و واحد تأمین فیلمهای خارجی شبکهٔ اول سیما فعالیت میکرد.
نقی نعمتی از فیلمسازان جوان کشور متولد سال ۱۳۵۶ اردبیل و کارشناس سینما از دانشگاه سوره اصفهان است. وی فیلمهای کوتاه با او، برفک و... را در کارنامه دارد که در جشنواره های مختلف داخلی و خارجی حضور موفق داشته است. همچنین نخستین فیلم سینمایی نعمتی با نام آن سه تاکنون حضورهای جهانی موفقی داشته است. نعمتی تاکنون در جشنواره های زیادی به عنوان عضو هیات های انتخاب و داوری همکاری داشته است.
محمد حميدی مقدم متولد ۱۳۴۷ در شهر همدان است. او از اوايل دهه ۶۰ کار فيلمسازي را با انجمن سينماي جوان شروع کرد و از سال ۱۳۶۸ وارد دانشکده سينما شد و در سال ۱۳۷۵ با مدرک فوق ليسانس فارغ التحصيل شد و از سال ۱۳۷۴ به طور رسمي کار خود را با تلويزيون آغاز کرد و در ابتدا مجري طرح و مدير توليد خيلي از برنامه هاي تلويزيوني بود و پس از آن تهيه کننده کارهاي خودش شد. حميدي مقدم اولين کار حرفه يي و جدي خود را سينما دو مي داند و پس از آن پايه گذاري و طراحي سينما ۴ را به عهده داشت و آنگاه با سينما يک به فعاليت خود ادامه داد.