در آیین بزرگداشت ثبت جهانی كاخ گلستان؛
همه ما مسوول صیانت از آثار فرهنگی و تاریخی هستیم
رییس جمهور گفت: یكی از ویژگیهای ملت ایران در طول تاریخ این بوده كه هیچگاه رابطه خود را با سایر ملل براساس نژاد، ملییت و عقیده پایهگذاری نكرده است.
تاريخ : دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۲۰
به گزارش هنرنیوز، رییس جمهوری شامگاه یكشنبه در آیین بزرگداشت ثبت جهانی كاخ گلستان که با حضورغلامحسین الهام سخنگوی دولت، مجتبی ثمرههاشمی دستیار ارشد رییس جمهوری، اسفندیار رحیم مشایی رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد، مجید نامجو وزیر نیرو، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران و شماری از سفیران خارجی مقیم در تهران برگزارشد با اشاره به این که باب افزایش ثبت جهانی آثار فرهنگی ایران را مشایی در زمان مسوولیت خود در سازمان میراث فرهنگی گشود و دیگر روسای سازمان میراث فرهنگی این راه را ادامه دادند، افزود: پیش از دولت نهم هفت اثر ثبت جهانی شده بود، و اثر در دولت نهم و دهم نیز۱۰ به ثبت جهانی رسید.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با بیان اینكه میراث فرهنگی، معنوی و تاریخی عنصر اصلی هویت یك ملت است، یادآور شد: در یك مقیاس تاریخی و جهانی، میراث فرهنگی به منزله حافظه ثابت یك ملت است كه شخصیت و هویت آن ملت را معرفی میكند.
احمدینژاد گفت: میراث فرهنگی همچنین بستر و شرایط ارتباط با دیگران، تعامل با ملتها و اثرگذاری و اثرپذیری را تعریف میكند.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: همه ما مسوول صیانت از آثار فرهنگی و تاریخی هستیم و باورم این است اگر ساعتها و سالها درباره عظمیت ویژگیهای ملت ایران سخن بگوییم، كم گفتهایم.
احمدینژاد با تاکید بر این که وقتی از عظمت ملت ایران سخن میگویم به معنای نژادپرستی و قومگرایی نیست، اظهار داشت: یكی از ویژگیهای ملت ایران در طول تاریخ این بوده كه هیچگاه رابطه خود را با سایر ملل براساس نژاد، ملییت و عقیده پایهگذاری نكرده است.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ملت ایران از ابتدا كمال جو بوده و همیشه بهترینها را خواسته است. و البته زیباترین سنتهای انسانی در ایران پایهگذاری شده است.
وی تصریح کرد: ملت ایران در طول تاریخ شادیها، دستاوردها و امتیازات خود را با دیگران تقسیم كرده است.
رییس جمهور گفت: امروز در دنیا یك قطره علم و دانش را به قیمت استقلال یك ملت میفروشند اما در دوره درخشانی كه ملت ایران سرآمد دانش و فناوری بود، علم خود را به رایگان در اختیار سایر ملتها قرار میداد.
احمدینژاد با بیان این که در طول تاریخ، ملت ایران همواره به دنبال حق، عدالت، توحید و كمال بوده است، توضیح داد: زمانی كه حضرت زرتشت قیام كرد، ملت ایران یكپارچه به او پیوست و همینطور زمانی كه قرار بود حضرت عیسی(ع) بیاید و وقتی شنید آخرین پرچمدار رسالت، پیامبر خاتم(ص) قرار است بیاید، به استقبال آنها رفت.
او تاکید کرد: ایرانیان از ابتدا میدانستند كه مسیر حركت انسان، كمالی است و جامعه انسانی باید به سمت یك میعادگاه و نقطه موعودی حركت كند كه در آن نقطه همه انسانها احساس آزادی و كرامت كنند.
رییس جمهوری ادامه داد: ایرانیها از هزاران سال قبل در انتظار بهار انسانی و بهار عدالت هستند، نقطهای كه انسانیت همه انسانها جوانه زند، شكوفه كند و به بار نشیند.
در پایان این آیین لوحی مزین به آیه و ان یكاد از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به رییس جمهوری اهدا شد.