در محور اصلی جنوب شرق کشور؛
۲ هزار اصله درخت طاق توسط راهنمایان کاشته شد
در هفتمین جشن راهنمایان گردشگری به صورت نمادین ۲ هزار اصله طاق (نوعی درخت) به منظور تثبیت شنهای روان و حفظ محیط زیست در حد فاصل محور گردشگری ملی هفت باغ علوی و جاده جوپار کاشته شد.
تاريخ : پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۰۱
به گزارش هنرنیوز، در دومین روز از جشن راهنمایان گردشگری به صورت نمادین ۲ هزار اصله طاق (نوعی درخت) به منظور تثبیت شنهای روان و حفظ محیط زیست در حد فاصل محور گردشگری ملی هفت باغ علوی و جاده جوپار کاشته شد.
مهدی سیاوشی- مسئول پروژه هفت باغ علوی – در گفت و گو با هنرنیوز اظهار داشت: مسیر فوق از جمله محورهای گردشگری ملی است که در کارگروه گردشگری کشور مصوب شده و روزانه هر مسافر و گردشگری که به سمت جنوب کشور بم، جیرفت، کهنوج و.. حرکت میکنند از این مسیر عبور میکنند.
او توضیح داد: امروز به صورت نمادین ۲۰۰۰ اصله درخت در ۲ کیلومتر نخست کاشته شد. این مسیر آماده بهرهبرداری است و تا یک سال و نیم آینده همه مسیر هفت باغ علوی بهرهبرداری میشود. همچنین بیش از ۶۰ هزار درخت در طول مسیر این پروژه کاشته خواهد شد.
وی ادامه داد: بخشی از این مسیر شامل باغ ویلاهایی است که در اختیار مردم قرار میگیرد و بخشی منطقه گردشگری است که با امکانات ویژه در اختیار سرمایهگذاران گردشگری قرار میگیرد.
سیاوشی با اشاره به این که آب و برق رسانی این پروژه تکمیل و گاز رسانی در حال انجام است، بیان کرد: پروژهها از امکانات و اختیارات شرکت میتوانند بهرهمند شوند.
او توضیح داد: تا کنون یک مجموعه فلامینگو از باغ پرندگان و نخستین رستوران گَردان در جنوب شرق کشور و رستوران سنتی ساخته شده است. همچنین پارکینگی از مجموعه نیز در نوروز امسال به بهرهبرداری میرسد.
مدیر پروژه هفت باغ علوی گفت: سه مجموعه سوارکاری مدرن یکی در حد مسابقات بین المللی و دو مجموعه دیگر در حد ملی احداث شد. همچنین سه مجموعه هفت آشیان و هفت آسمان به صورت رستورانهای سنتی و آلاچیقی در حال ساخت توسط بخش خصوصی است.
او اضافه کرد: در دو طرف مسیر اصلی سه باند طراحی شده که به ترتیب برای کالسکهسواری، پیاده روی و دوچرخه سواری است.
سیاوشی تأکید کرد: در ۲ کیلومتر نخست تمام مجموعههای تعیین شده برای این بخش از مسیر، به صورت نمونه ساخته شد که شامل ۲۸ آلاچیقهای کاملا امروزی با باربیکیو و پارکینگ است.همچنین از تابستان با خنک شدن هوا در طول مسیر ۲۸ کیلومتری آسفالت و زیر سازی آغاز خواهد شد.
وی افزود: دو مجموعه دیگر با توجه به دو آثار باستانی منحصر به فرد استان یعنی بادگیرهای چپقی در شهر سیرجان و ارگ بم ساخته میشود که به صورت رستوران سنتی پذیرای گردشگران است.
او اعلام کرد: در باغ پرندگان ۳۰۰ نمونه پرنده کمیاب نگه داری میشود که قرار است علاوه بر گردشگران بخش علمی آن مورد استفاده پژوهشگران، دانشجویان و دانش آموزان قرار گیرد.
سیاووشی به سرمایهگذاران خاطرنشان کرد: به دلیل تعلق زمین به این مجموعه کافی است سرمایهگذاران پول زمین را ۲۰ درصد نقد و ما بقی را در اقساط ۴- ۵ ماهه پرداخت کنند.
وی در پایان از ایجاد یک مجموعه سافاری باغ با امکانات ویژه خبرداد و تصریح کرد: هفته قبل حدود ۲۰۰ نفر درقالب یک تور از این سافاری بهره بردند و در اردیبهشت هم مجدداً این تور برگزار خواهد شد.