امیرحسین حریری مدیر تالار مولوی درباره روند تعمیرات این مرکز گفت: تعمیرات مرکز تئاتر مولوی از سهشنبه ۲۰ خردادماه آغاز شده و در فاز اول تعمیرات کلی مجموعه مولوی بخش های فنی و برق سالن ها، بهینه سازی ارتفاع سقف سالن، تعمیر تمام پروژکتورها و تاسیس اتاق برق و قرار گرفتن همه تابلوهای برق در یک محل که پیش از این وجود نداشته در دستور کار قرار گرفته است. در راستای این تعمیرات قرار است علاوه بر تعمیر و تعویض خطوط برق، خطوط نوری و پروژکتورها نیز ارتقا پیدا کند.
وی درباره احیای کارگاه دکور مولوی نیز عنوان کرد: برنامههای دیگری برای تالار مولوی داریم که بعد از تعمیر تاسیسات برق آنها را عملی خواهیم کرد. همچنین به دنبال بهینه سازی کارگاه دکور تالار مولوی نیز هستیم چون این مکان در حال حاضر بیهوده به کنار گذاشته شده است اما قابلیتهای فراوانی دارد و باید مورد استفاده گروه های نمایشی قرار گیرد.
حریری درباره جلسه ای که به تازگی با شورای سیاست گذاری تالار مولوی داشته است، گفت: خوشبختانه در آینده ای نزدیک شاهد اتفاقات مثبتی در مرکز تئاتر مولوی خواهیم بود. مدتی قبل جلسه سیاست گذاری تئاتر مولوی تشکیل شد و مصوباتی در آن به تصویب هیات مدیره رسید که اگر این مصوبات عملیاتی شود شورا از این پس نگرانی چندانی برای تامین بودجه نخواهد داشت.
وی متذکر شد: قرار است دانشگاه تهران، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، خانه هنرمندان، سازمان زیباسازی شهرداری تهران، شهرداری و همچنین چند شرکت خصوصی که خود من شخصا پیگیر آن هستم، تامین بودجه مرکز تالار مولوی را بر عهده داشته باشند بنابراین در آینده ای نزدیک شاهد اتفاقات خوشایندی در تالار مولوی خواهیم بود. در تلاش هستیم که با تعمیر و بازسازی همزمان نقاط مختلف این تالار در حداقل زمان ممکن این بازسازی را به پایان برسانیم.
مدیر تالار مولوی درباره نمایش هایی که در این تالار قرار است به صحنه برود، توضیح داد: تا زمانبندی تعمیرات این مرکز مشخص نشود و به تعهدات قبلی پاسخ ندهیم، تعهدی جدید برای اجرا به گروه های نمایشی نمی دهیم. معتقدم در مرکز تئاتر مولوی همه چیز باید نظاممند باشد بنابراین قرار است به زودی آیین نامه هنری تالار مولوی تدوین و در اختیار گروه های متقاضی قرار گیرد تا بر اساس آن هنرمندان متوجه شوند که می توانند در این مرکز نمایششان را به صحنه ببرند یا خیر.
حریری در پایان صحبتهایش یادآور شد: ما در طول سال هم از هنرمندان حرفه ای و هم از قشر دانشجویان درخواست اجرا در مولوی را داریم که این درخواست ها باید بر اساس آیین نامه هنری تالار مورد بررسی قرار گیرند. من شخصا تئاتر دانشگاهی را حرفه ای تر از تئاتر حرفه ای در اصطلاح عام آن می دانم بنابراین با تدوین و اجرایی شدن این آیین نامه هویت مرکز تئاتر مولوی چه در حوزه اجرا و چه در زمینه آموزش مشخص می شود. البته عملی شدن همه برنامه ها به روند یا دو یا سه ساله نیازمند است که امیدوارم عملی شود.
در فازهای دوم و سوم تعمیرات مرکز تئاتر مولوی قرار است تاسیسات و تهویه سالن ها و نیز تجهیز و مناسب سازی فضاهای عمومی و بهبود صندلی های تالارها مورد توجه قرار گیرد.