«منصور قصریزاده» استاد و قاری بینالمللی قرآن کریم با اشاره به وظیفه مسلمانان در یادگیری قرآنکریم گفت: هر مسلمان ضمن آشنایی با قرآن، باید رنگ قرآنی به زندگی خود بدهد.
وی با اشاره به هدفمند بودن زندگی دنیایی، افزود: به حکم عقل سالمترین و بهترین راه را قرآنکریم پیشروی انسان قرار میدهد؛ بهطوری که سایر مسیرها در مقابل آن کرنش میکنند.
قصریزاده در این رابطه با اشاره به آیه «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ و َیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًاٍ؛ قطعا این قرآن به [آیینى] که خود پایدارتر است راه مىنماید و به آن مؤمنانى که کارهاى شایسته مىکنند مژده مىدهد که پاداشى بزرگ برایشان خواهد بود»، گفت: قرآن کریم راه خود را بهترین و قویترین راه معرفی میکند؛ بدینسبب هر مسلمان وظیفه دارد تا در تمام مراحل زندگی خود قرآن را وارد کرده و در همان زمینه از آن استفاده کند.
* میزان تحصیلات در آموزش مقدماتی قرآن نقشی ندارد
قصریزاده در رابطه با آموزشهای عمومی قرآن نیز گفت: همانطور که از اسم آن پیداست، این آموزشها افراد خاصی را دربر نمیگیرد، لذا میتوان در همه زمینههای قرآنی در سطح مقدماتی که برای مخاطب عام قابل استفاده باشد، برگزار شود.
وی همچنین در رابطه با تاثیر تحصیلات در ارائه آموزشهای عمومی اظهار داشت: اگر سطح آموزش، مقدماتی باشد، سن و تحصیلات در آموزشها نقشی ندارد؛ چرا که حتی افرادی در سطح دکتری نیز هستند که توان صحیح خوانی قرآن را ندارند.