به گزارش هنرنیوز؛ قدرتالله زنجانی رییس ستاد مرکزی بزرگداشت ایام شعبانیه در تشریح برنامههای این ستاد برای امسال اظهارداشت: حماسه امسال ما با حماسه سیاسی و اقتصادی در کشور مصادف است و نخستین فعالیتمان نیز پرشور کردن ۲۴ خرداد است. در حوزه اقتصادی تلاش کردهایم تا بیش از ۹۵ درصد اقلام جشنهای شعبانیه از اقلام داخلی تهیه شود و اعیاد شعبانیه امسال با ائتلاف بیش از ۱۰ نهاد در داخل کشور چون حوزه علمیه، صداوسیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... برپا میشود.
وی افزود: خوشبختانه بیداری اسلامی هم در کشورها اوج گرفته و غربت اسلامیون از بین رفته است و بیش از ۲۰ میلیون علاقهمند به ویژه جوانان در کشور جشنهای شعبانیه را برپا میدارند و ۳۱۳ منطقه در ۱۱۰ محله آماده برپایی جشن در کشور شده است، آذینبندی میادین و خیابانهای اصلی برعهده شهرداریها قرار گرفته و کوچهها، مغازهها، محلهها و ایستگاههای صلواتی را مدیریت میکنند. مساجد،حسینیهها و بسیج مردمی نیز با مردم همکاری میکند تا هرچه بیشتر و بهتر این جشنها برپا شود.
زنجانی تصریح کرد: برنامههای ستاد مرکزی شعبانیه متنوع خواهد بود و فراهمسازی زمینه حضور و مشارکت اقشار مختلف مردم در کلیه امور فرهنگی، تلاش در جهت ارتقاء سطح دانش افراد نسبت به فلسفه انتظار، بهرهگیری از ظرفیت و توانمندیهای مردم در جهت تزیین و زیباسازی و آذینبندی معابر، همکاری گسترده با نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج مردمی، نهادها و ارگانها، صدا و سیما در برنامههای شاد رسانه ملی، اقلام تزیینی با یارانه از طریق دفاتر مناطق در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: پرچم، ریسه پارچهای، کتاب، شربت، ریسه توپی و لامپ برخی از کالاهای یارانهای را تشکیل میدهد. در کلیه مناطق نمایشگاههای عکس و پوستر و لوح فشرده رایانه به ویژه درباره امام زمان(عج) در ایستگاههای صلواتی و مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و جنگ جوان دایر است. با توجه به اینکه روز ولادت به عنوان روز جهانی مستضعفان نامگذاری شده بنابراین همکاری با امدادگران وظیفه ستاد است و همینطور اردوهای مسافرتی برون شهری بویژه جمکران نیز برپا خواهد شد و مراسم نورافشانی ویژه ولادت در سطح میادین اصلی شهر، آذینبندی ساختمانهای ادارات، سازمانها و نهادهای کشور توسط معاونتهای فرهنگی اجتماعی، توزیع ویژه نامه شعبانیه، تیزرهای تلویزیونی و رادیویی، کتب امام زمان (عج) و چهل حدیث، مراسم مولودی خوانی و مدیحه سرایی بانوان، گلباران مساجد ملقب به القاب امام عصر(عج) ، نشست پرسش و پاسخ مهدوی دیگر برنامهها را تشکیل میدهد.
رییس ستاد مرکزی بزرگداشت ایام شعبانیه با اشاره به عناوین روزهای اعیاد شعبانیه عنوان داشت: جمعه: پنجم شعبان «نیایش ، مهدویت و حماسه حضور»، شنبه: ششم شعبان «مهدویت و معرفت»، یکشنبه : هفتم شعبان «مهدویت و اطاعت»، دوشنبه: هشتم شعبان «مهدویت و فرهنگ جهادی»، سهشنبه: نهم شعبان «مهدویت و خانواده»، چهارشنبه : دهم شعبان «مهدویت و بانوان منتظر»، پنجشنبه : یازدهم شعبان «مهدویت و جوان»، جمعه : دوازدهم شعبان «مهدویت و انقلاب اسلامی»، شنبه : سیزدهم شعبان «مهدویت و رسانه»، یک شنبه : چهاردهم شعبان «منجی و وحدت ادیان» و دوشنبه : پانزدهم شعبان «مهدویت و بیعت»
وی اضافه کرد: مراجع عظام تقلید و حوزههای علمیه سراسر کشور دراین ایام به احیاء شب نیمه شعبان و بزرگداشت دهه مبارک مهدویت پرداخته و پیام مراجع نیز در این ایام در رسانهها منعکس میشود. ادارات و نهادها برنامههایی چون پیاده روی خانوادگی در دهه مهدویت و ویژه برنامه روز یازدهم شعبان را دستور کار خود دارند.
زنجانی ابرازداشت: قربانی برای تعجیل در ظهور و سلامتی حضرت مهدی (عج) و توزیع بین فقرا از مهمترین برنامههای اصناف و بازاریان و برگزاری مراسم بیعت با امام زمان (عج) بین نماز ظهر و عصر در ایام دهه مبارک مهدویت توسط نیروهای مسلح، ترویج وقف مهدوی با برگزاری همایش در مهدیهها و بقاع متبرکه، برگزاری مراسم بیعت با امام زمان (عج) و زیارت آل یس در شب و شام نیمه شعبان و مراسم دعای ندبه و احیاء در شب نیمه شعبان توسط ائمه جماعات و مساجد، تجلیل از فعالان مهدوی قبل از زمان برگزاری نماز جمعه، اختصاص یک خطبه از خطبههای نماز جمعه به بحث مهدویت در این ایام و برگزاری نمایشگاه مهدوی در صحن نماز جمعه از دیگر برنامههاست.