تراوش شعر بودجه‌اي حداد عادل با زنگ تلفن همراه
گزارش حاشيه‌هاي جشن مجله "رشد معلم "؛
تراوش شعر بودجه‌اي حداد عادل با زنگ تلفن همراه
 
تاريخ : يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۰۷
مراسم جشن انتشار دويست و پنجاهمين شماره مجله "رشد معلم " كه عصر ديروز با حضور حاجي‌بابايي و حداد عادل برگزار شد، با حاشيه‌هايي همراه بود.

به گزارش هنر نیوز به نقل از باشگاه خبري فارس «توانا»، جشن انتشار دويست و پنجاهمين شماره مجله "رشد معلم " و آغاز بيست و نهمين سال انتشار آن با عنوان «و درنگي در راه» عصر روز گذشته با حضور حميدرضا حاجي‌بابايي وزير آموزش و پرورش و غلامعلي حداد عادل رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شد.

به گزارش توانا، در اين مراسم كه علاوه بر حاجي‌بابايي و حدادعادل، حجت‌الاسلام محي‌الدين بهرام محمديان رئيس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش و جمعي از چهره‌هاي نام‌آشناي مجلات رشد از قبيل مصطفي رحماندوست، جواد محقق و محمدرضا سنگري نيز حضور داشتند، با اهداي لوح سپاس و هدايايي از مديران مسئول و سردبيران گذشته تا كنون مجله رشد معلم تجليل شد.

* سخنران اصلي اين برنامه غلامعلي حداد عادل رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي و رئيس ساليان گذشته سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي بود كه پيش از دعوت وي از سوي مجري برنامه جهت ايراد سخن، طبق برنامه و براي لحظاتي برق سالن قطع شد تا كليپي كوتاه در رابطه با مجلات رشد پخش شود اما پس از روشن شدن مجدد سالن، آقاي مجري با جاي خالي جناب سخنران روبرو شد كه علت آن نيز خروج وي از سالن براي پاسخ به تلفن همراه اعلام شد.

اين غيبت كوتاه و غيرمنتظره باعث شد تا مدير مسئول مجله رشد معلم براي لحظاتي با حضور در جايگاه به سخنراني بپردازد تا نوبت دوباره‌ به رئيس خوش قريحه و اديب كميسيون فرهنگي مجلس برسد.

حداد عادل پس از حضور در جايگاه علت ترك دو سه دقيقه‌اي از برنامه را پاسخ به يك تماس تلفني اعلام كرد و گفت «گرفتار بودجه براي يك كار مهمتر ديگري هستيم و در اين لحظه نيز قرار بود مذاكرات براي امضاي بودجه مورد نياز، نهايي شود».

وي اين گفته خود را با تغيير بيتي از شعر حافظ ادامه داد كه «بگذار تا به شارع برنامه بگذريم / كز بهر بودجه اين همه محتاج اين دريم» و اينگونه اين مقدمه سخن خود را به پايان برد «به هر حال اين گرفتاري‌هاي بودجه‌اي هميشه در سازمان پژوهش نيز براي ما بوده است و هركه مدير اجرايي باشد، مي‌فهمد كه من چه مي‌گويم».

* تاريكي مطلق و غير طبيعي سالن در هنگام پخش كليپ‌هاي مجلات رشد، به ‌ويژه در مدت بيست دقيقه‌اي پخش مصاحبه با مديران مسئول و سردبيران پيشين و فعلي مجله "رشد معلم " باعث مي‌شد تا ميهمانان در هنگام ورود به سالن براي لحظاتي سرگردان باشند تا چشم آنها كم‌كم به تاريكي عادت كند و صندلي را پيدا كنند.

* علاوه بر صداهاي معمول از قبيل سخنراني، فلش دوربين عكاسان خبري يا آهنگ‌هاي زمينه كليپ‌هاي پخش شده، صداي موزيك صندلي‌هاي خشك و نيازمند روغن‌كاري نيز به‌طور دائم در سالن شنيده مي‌شد.

* هنگام خروج حداد عادل و حاجي‌بابايي از سالن محل مراسم، برخي از خبرنگاران قصد مصاحبه با آنها را داشتند كه در ابتدا با وعده حضور در اتاق پذيرايي براي انجام مصاحبه از سوي محافظان مواجه شده و پس از آن نيز در ابتداي پله‌هاي خروجي سالن با ممانعت آنها به‌دليل كمبود وقت روبرو شدند.



کد خبر: 18684
Share/Save/Bookmark