امیدوارم سال آینده، سال پرفروش سینمای ایران باشد
محسن علی اکبری در گفتگو با هنرنیوز:
امیدوارم سال آینده، سال پرفروش سینمای ایران باشد
یک تهیه کننده پیشکسوت سینما با اشاره به فیلم‌های سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر گفت: با نگاهی به نام کارگردانانی که امسال در جشنواره فیلم فجر حضور دارند انتظار این است که سال آینده، سال پر فروشی به لحاظ اکران سینمایی باشد.
 
تاريخ : دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۸

گفت و گو از مجید معافی- محسن علی اکبری تهیه کننده با سابقه سینما و تلویزیون که سال گذشته با ساخت فیلم سینمایی «استرداد» بیشترین جوایز را تصاحب کرد در گفتگو با خبرنگار سنیمایی هنر نیوز در مورد فیلم‌های امسال جشنواره فیلم فجر افزود: برای یک قضاوت عادلانه مبنی بر اینکه آیا فیلم‌های امسال جشنواره می‌توانند موجب جذب مخاطب شوند به گونه‌ای که ما سال آینده، گیشه پر رونقی داشته باشیم حتما باید فیلم‌ها را به دقت دید و آنگاه قضاوت کرد اما با نگاهی به نام کارگردانان و سابقه فیلمسازی آنان، به نظر می‌رسد که ما سال ۹۳، سال خوبی به لحاظ جذب مخاطب داشته باشیم. البته این نکته را هم فراموش نکنیم که ممکن است فیلمی که همه معتقدند فیلم خوب و پر فروشی خواهد شد اصلا نفروشد. 

تهیه کننده فیلم سینمایی «کتاب قانون» ادامه داد: علت اینکه ممکن است یک فیلم با وجود اینکه خیلی‌ها معتقدند خواهد فروخت اما فیلم پر فروشی نشود این است که فرهنگ مخاطب در کشور ما از دست رفته است و تماشاگر ما از سینمای ایران جدا شده و متاسفانه جذب شبکه‌های ماهواره‌ای و خارج از کشور شده است یا اگر هم می‌خواهد فیلمی را در ایران ببیند دوست دارد این فیلم‌ها شبیه فیلم‌های خارجی باشد.
 
او اضافه کرد:به عنوان مثال، اگر یک فیلم ایرانی از روی یکی از فیلم‌های هندی یا کشورهای دیگر، کپی برداری شود چه بسا، فروش خوبی داشته باشد اما این فروش، نمی‌تواند دلیلی بر موفقیت فیلم تلقی شود. اگر چه ما هم معتقدیم که سینما یک صنعت است و باید سینما پر فروش باشد تا این چرخ بچرخد اما از سوی دیگر نیز، بر این باوریم که باید این فروش مبتنی بر فیلم‌هایی باشد که از فرهنگ خودی سرچشمه گرفته باشد نه اینکه کپی برداری فیلم‌های خارجی باشد. 


این تهیه کننده پیشکسوت سینما و تلویزیون از توجه رسانه ملی به سینما به عنوان نوعی حمایت از سینما یاد کرد و افزود: باید رسانه ملی به عنوان تنها رسانه سراسری کشور، توجه و عنایت بیشتری به سینما داشته باشد و با پخش تعداد زیادتری از تیزر فیلم‌ها، زمینه آشتی مردم با سینما را زود‌تر فراهم سازد. این درحالی است که معمولا این کار از سوی تلویزیون ملی کمتر دیده می‌شود و تلویزیون تصور می‌کند که اگر تبلیغ بیشتری برای یک فیلم انجام دهد این کار سبب می‌شود که تهیه کننده آن فیلم، درآمد بیشتری داشته باشد

علی اکبری با اشاره به فیلم سینمایی «سربه مُهر» که هم اینک روی اکران سینمای کشور قرار دارد گفت: هم اینک فیلم سربه مُهر که یکی از فیلم‌های خوب جشنواره سال گذشته بود در سینماهای کشور روی پرده است ولی این فیلم از فروش خوبی که لایقش بود برخوردار نیست. مگر اینکه تلویزیون، با پخش تیزرهای زیاد به فروش این فیلم کمک کند. یا فیلم «استرداد» که همین سرنوشت را داشت.
 
وی افزود:ما برای این فیلم فقط توانستیم ۵۰ تیزر از تلویزیون بگیریم. این درحالی است که تلویزیون باید بداند اگر فیلمی فروش بیشتری داشته باشد به این معنا خواهد بود که مخاطب ایرانی، کمتر به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای خواهد رفت. بنابراین اگر رسانه ملی با این نگاه به تبلیغات فیلم‌ها نگاه کند حتما بخشی از مشکلات سینما کمتر خواهد شد و مخاطب بیشتری با سینما آشتی خواهند کرد. 

این تهیه کننده سینما که در اکثر دوره‌های جشنواره فیلم فجر با فیلم‌های خوبی حضور داشته و یا در بعضی از سال‌ها نیز عضو هیات داوران جشنواره فیلم فجر بوده است در مورد اینکه چرا امسال در این جشن ملی، فیلمی ندارید یاد آور شد: تلاش کردیم امسال چند پروژه را به تولید برسانیم که متاسفانه زمینه آن فراهم نشد و تولید آنان به سال آینده موکول شد لذا امیدواریم درجشنواره سال آینده حضور فعالی داشته باشیم.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگ‌ترین جشن سینمای ایران بتواند ضمن ایجاد همدلی و تعامل میان سینماگران و مسئولین، زمینه حضور بیشتر دوستداران سینما به سالن‌های سینما را هم فراهم سازد.
کد خبر: 68814
Share/Save/Bookmark