نمایشگاه مطبوعات؛
بنای تاریخی "نصیرالدوله" نفیس نیست!
حدود دو ماه پیش صندوق احیا فهرستی از ۳۲ بنای تاریخیِ در اختیار خود را برای برگزاری مزایده اعلام و فراخوان آن را به رسانههای کثیرالانتشار هم داد، اما پس از چند روز یعنی چهارشنبه ۴ شهریورماه صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در یک آگهی فوری اعلام کرد: «با عنایت به مشکل حقوقی پیشآمده، مزایده «نصیرالدوله» تا اطلاع ثانوی کان لمیکن میشود.»
تاريخ : دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۰
«هنوز معتقدیم بنای تاریخی "نصیرالدوله" جزو نفایس نیست و قرار دادن آن در لیست مزایده اشکالی ندارد. »
به گزارش هنرنیوز، حدود دو ماه پیش صندوق احیا فهرستی از ۳۲ بنای تاریخیِ در اختیار خود را برای برگزاری مزایده اعلام و فراخوان آن را به رسانههای کثیرالانتشار هم داد، اما پس از چند روز یعنی چهارشنبه ۴ شهریورماه صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در یک آگهی فوری اعلام کرد: «با عنایت به مشکل حقوقی پیشآمده، مزایده «نصیرالدوله» تا اطلاع ثانوی کان لمیکن میشود.»
فهرستی که به نظر میرسید به گفته پوینده، از نظر کارشناسان دفتر معاونت میراث فرهنگی جزو نفایس نبوده است، وگرنه حتما در نامهای اعلام میکردند و از طرف معاونت این نام از لیست
مزایدههای دو ماه پیش خارج میشد، اما علت آن را مشکل حقوقی دانستند.
و حالا محمدرضا پوینده، مدیرعامل صندوق حفظ و احیا که پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۱۸ آبان) در نمایشگاه مطبوعات حاضر شده بود، علت خارج کردن بنای تاریخی نصیرالدوله از فهرست مزایده را وجود مشکل حقوقی و پلمپ کردن آن توسط بانک کشاورزی بیان میکند.
او میگوید: همچنان معتقدم بنای نصیرالدوله جزو نفایس نیست، چون اگر بود پس از استعلامی که از معاونت میراث فرهنگی گرفتیم، کارشناسان دفتر اعلام میکردند بنای تاریخی نصیرالدوله جزو نفایس است و ما باید سریعا آن را از لیست خارج میکردیم.
وی تاکید میکند: ما قرارمان این است که اگر بنایی جزو نفایس باشد، به ما اعلام کنند تا ما آن را در مزایده قرار ندهیم. معاونت میراث فرهنگی یک ترتیب مشخص در این زمینه دارد. باید مکاتبه کنیم، پس از آن اگر جزو نفایس باشد به ما اعلام میکنند.
پوینده ادامه میدهد: در حال حاضر و در آخرین دور فراخوان مزایدههای اعلام شده ۳۲ بنا را اعلام کرده بودیم که خوشبختانه ۱۶ بنا به صورت قطعی واگذار شدند و برای شش بنا نیز سرمایه گذار آمده است.
او همچینین با تاکید بر این نکته که امسال ۱۰ سالگی عمر صندوق احیاست، بزرگترین مشکل این صندوق را پس از این همه مدت اطلاعرسانی مناسب و معرفی این موسسه میداند و میگوید: شرح وظایف، جایگاه،زمان ایجاد و موجودیت صندوق باید بیشتر معرفی و بین مردم و سرمایهگذاران معرفی شود.