به گزارش هنرنیوز به نقل از دبیرخانه جشنواره بینالمللی اتحاد، محمد مهدی سنایی نیک با اشاره به این که پس از پایان کار کمیتههای انتخاب آثار رادیویی و تلویزیونی، داوران بررسی آثار راه یافته به مرحله پایانی را در دستور کار خود قرار دادند اظهار کرد: از مجموع ۴۰۱ اثر تلویزیونی رسیده به دفتر این دبیرخانه، ۱۰۰ اثر در مرحله اول، توسط کارشناسان انتخاب و به مرحله پایانی راه یافتندو داوری آثار هفته گذشته به اتمام رسید.
مسئول کمیته آثار تلویزیونی چهارمین جشنواره بین المللی اتحاد، با بیان این که امسال شاهد رشد کمی خوبی در آثار رسیده در مقایسه با سال های قبل بودیم گفت: در بخش برنامه های گفت و گو محور و انیمیشن آثار از کیفیت بالایی نیز برخوردار بودند.
وی درباره شاخص های داوری توضیح داد: مواردی چون توجه به مدیریت و اداره تولید یک برنامه در قالب تهیه کنندگی،کارگردانی و شاخصهای آن، آیتم های نویسندگی، شاخص های فنی چون تصویربرداری، صدابرداری یا صداگذاری، طراحی صحنه و دکور و نیز تدوین و در ساختارنمایشی؛ توجه به بازیگری و در ساختارهای گفت و گو محور و ترکیبی؛ به نوع اجرا و انتخاب سوژه و موضوع در ساختارهای متفاوت و همچنین جذابیت و تاثیرگذاری بر مخاطب در منطقه هدف هر یک از شبکه های عضو ، در بررسی آثار به عنوان معیار در نظرگرفته شده بودند.
این تهیه کننده تلویزیون با بیان این که قطعا دبیرخانه حین برگزاری جشنواره ، قبل و بعد از این رخداد بزرگ فرهنگی که نمونه آن حداقل در کشورمان وجود ندارد و با این دشواری و تنوع فرهنگی و زبانی و درساختارهای گوناگون برگزار می شود و تولیدات شبکه های عضو را در برمیگیرد، تمهیداتی را در راستای ارتقای کیفیت آثار در نظر گرفته است گفت: امید است این تبادل نظر و تجربهای که میان اعضا و در قالب جشنواره شکل می گیرد مثمر ثمر واقع شود.
وی افزود: بحث آموزش و استفاده از فناوری و تجهیزات نوین در برنامه سازی از جمله شاخصهای ویژه و ضروری برنامهسازان درعصرحاضر است که خوشبختانه شبکههای عضو رویکرد خوبی در این خصوص داشته اند ولی این روند همچنان راضی کننده و مطلوب نیست. امید است این جشنواره فرصت خوبی باشد تا این نقاط ضعف و قوت بیشتر بررسی شده و نتایج راهبردی در میان اعضا به اشتراک گذاشته شود.
مسئول کمیته آثار تلویزیونی چهارمین جشنواره بین المللی اتحاد، ضمن تاکید بر ضرورت تعامل میان فیلمسازان مسلمان گفت: این تعامل در وهله اول و در نوع انتخاب موضوع که همگی برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) و شاخصهای دین مبین اسلام هستند حائزاهمیت است و قطعا منجر به تعالی تولیدات رسانه های اسلامی خواهد شد.
وی افزود: همچنین لازم است با جهت گیری و هدفمند بودن تمامی این شبکه ها که تحت لوای اسلام گرد آمدهاند و مخاطبانی که به صورت فطری به آرمان های انسانی و والای بشری گرایش دارند را از این طریق راضی نگه دارند به گونه ای که پاسخ نیازهای خود را تنها در این شبکه ها بیابند.
بر اساس این گزارش، اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته و بیش از ۱۹۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی اسلامی در سراسر جهان را در برمیگیرد، مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تولیدات اعضای این تشکل رسانهای جهان اسلام را همزمان با ششمین اجلاس مجمع عمومی مدیران شبکههای عضو و چهارمین بازار فیلم اسلامی، از دوم تا چهارم مهرماه سال جاری، در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما تهران برگزار میکند.