یادواره سردار شهید مجید رمضان در قطب فرهنگی شهرری
با حضور حمید میرباقری و سید مهدی میرداماد برگزار می شود:
یادواره سردار شهید مجید رمضان در قطب فرهنگی شهرری
دومین یادواره رستگاران به یاد سردار شهید مجید رمضان و ۴۲ شهید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همزمان با ایام شکوه حماسه در قطب فرهنگی شهرری و سفره ای متبرک به دستان مادران شهدا برگزار می شود.
 
تاريخ : دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۹

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه بیست، سید رضا موسوی بیان کرد: این برنامه به همت فرهنگسرای ولا و با مشارکت کانون جوادالائمه(ع) برگزار می شود.
مدیر فرهنگسرای ولاء ادامه داد: در این مراسم راویان دفاع مقدس به روایتگری از حماسه سازی های دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس می پردازند و حاج سید مهدی میرداماد نیز به عنوان مداح در این مراسم حضور خواهد داشت.
وی با اشاره به دیگر میهمانان این یادواره از جمله حجت الاسلام حمید میرباقری به عنوان خطیب تاکید کرد: در این مراسم همرزمان شهید، خانواده شهدا، مسئولین شهرری و خانواده شهید رمضان حضور خواهند داشت.
مدیر فرهنگی هنری منطقه بیست گفت: مراسم فوق روز چهارشنبه مورخ ۱۸ بهمن ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء در شهرری، میدان شهید غیبی، کوچه شهید معطری، مسجد جواد الائمه(ع) دایر است.
وی افزود: هدف یادواره تاکید بر فرمایش امام خامنه ای مبنی بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا بوده که کمتر از شهادت نیست و تجلیل از مجاهدت ها، ایثارگری رزمندگان و نکوداشت مقام شامخ شهدای والا مقام و ارائه الگو به نسل جوان و نوجوان می باشد.
موسوی با اشاره به گوشه ای از زندگینامه شهید رمضان تصریح کرد: شهید مجید رمضان به سال ۱۳۳۵ در یك خانوادة متوسط، اما متعهد و مذهبی در یكی از محلات شهر ری زاده شد، وی كه روحی جستجوگر داشت، از مطالعة كتابهای مذهبی و غیر درسی غفلت نمی كرد واز آنجا كه آگاهی های دینی و اجتماعی خود را با مطالعات جنبی ارتقا داده بود، خیلی زود به یك فرد هدفمند و جدی بدل می شود و پس از دریافت مدرك دیپلم در سال ۱۳۵۶ ، با تعدادی از افراد فعال در مسائل سیاسی ارتباط برقرار می كند و از این طریق ،با ماهیت رژیم ستمشاهی آشنا می گردد و بزودی فعالیت و مبارزه خود را علیه رژیم آغاز می كند.
وی ادامه داد: برخورداری وی از زمینة خوب مذهبی و شناختش نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی ، از او چهره ای مبارز و حق طلب و ممتاز در میان همسالان می سازد و مجید با گسترش مطالعات مذهبی و سیاسی خود ، در غنای فكری و معنوی خود می كوشد، وی در دوران سربازی نیز دست از فعالیتهای سیاسی برنمی دارد و در روشنگری سربازان در پادگان نقش بسزایی ایفا می كند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقة مستضعف نشین اسلام شهر ، به تعلیم نسل انقلاب می پردازد واز آنجا كه مجید در زمینة مسائل ماركسیسم ، از اطلاعات جامعی برخوردار بود ، با عوامل این گروهك منحرف به مباحثه و مجادله برمی خیزد و به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در می آید و سنگر مبارزة مسلحانه علیه ضد انقلاب و حفظ دستاوردهای آن را انتخاب می كند.
وی در پایان اضافه کرد: شهید رمضان پس از عملیات فتح المبین ، مدتی در واحد بسیج منطقة ۱۰ به عنوان معاون مسئول آموزش بسیج مشغول می شود . وی مدتی هم در جنگهای خیابانی منافقین در تهران ، فعالانه شركت می جوید و بیش از پنج سال از عمر خود را در جبهه و جهاد صرف می كند . وی در مدت سه سال زندگی مشترك با همسرش تنها به مدت پنج ماه به طور پراكنده با وی زندگی می كند و در عملیات ((كربلای پنج )) تذكرة عبور او نیز به امضاء می رسد و با روحی شاد و قلبی مطمئن ، سفر عشق را آغاز میكند و در روز ۲۵ دی ماه ۱۳۵۶ به آرزوی دیرین خود رسید و شهد شهادت را لاجرعه نوشید و به خیل عشاق روی دوست پیوست .

کد خبر: 53793
Share/Save/Bookmark