به گزارش هنرنیوز، بخش نخست به دستگاه شور و آواز دشتی که در آن تصنیف های بگو کجایی به آهنگسازی مجید وفادار و شعر عبدالله الفت، شبگرد به آهنگسازی حبیب الله بدیعی و شعر رحیم معینی کرمانشاهی، یارم گره بر مو زده به آهنگسازی همایون خرم و شعر بیژن ترقی، عاشق مشو به آهنگسازی محمود ذوالفنون و شعر رضا ثابتی، موج به آهنگسازی پرویز یاحقی و شعر اسماعیل نواب صفا و تصنیف محلی وعده گل رخان با تنظیم مجید وفادار و شعر اسماعیل نواب صفا اجرا می شود.
در بخش دوم هم تصنیف های عمری سر کوی تو به آهنگسازی مرتضی محجوبی و شعر شهرآشوب اصفهانی، بس کن ای دل به آهنگسازی مرتضی نی داوود و شعر پژمان بختیاری، قطعه سازی رها به آهنگسازی جلال امیرپورسعید، تصنیف زکوی بلاکشان به آهنگسازی همایون خرم و شعر بیژن ترقی به ترتیب اجرا می شوند.
در پایان هم بحر طویل به روایت حسین تهرانی ارائه می شود.
در گروه خنیا ، فاروق کسمایی (همخوان)، نیکی شیرپیشه (همخوان)، جلال امیرپورسعید (تار)، آوا ایوبی (تارباس)، مرضیه رحیم زاده (سنتور)، رخساره رستمی (عود)، سهیل مخبری (کمانچه) و بامداد ملکی (تنبک) پری ملکی سرپرست و همخوان گروه را همراهی می کنند.
گروه موسیقی خنیا به سرپرستی پری ملکی به عنوان یکی از پیشگامان گروه های موسیقی بانوان، با هدف ایجاد زمینه برای بروز استعدادهای بانوان در زمینه هنر موسیقی در سال ۱۳۷۲ تشکیل شده است.
این گروه از سال ۱۳۷۹ از همکاری نوازندگان و خوانندگان مرد بهره جسته و کنسرت هایی به صورت همخوانی و همنوازی برای عموم اجرا کرده است.
خنیا تاکنون بیش از ۱۵۰ اجرا در ایران، آلمان، فرانسه، انگلیس، بلژیک، سوییس و اتریش داشته که از آن جمله می توان به شرکت در ۱۱ دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر، جشنواره بین المللی موسیقی مورا (فرانسه)، جشنواره موسیقی باسکرز برن (سوییس)، جشنواره بین المللی هنرهای سنتی والانسیئن (فرانسه)، سازمان یونسکوی پاریس اشاره کرد.
گروه خنیا در اجراهای مختلف خود، تلاش می کند به تجربه ای جدید در زمینه شیوه های اجرایی موسیقی سنتی ایران دست یافته و فضایی تازه در زمینه موسیقی ارایه کند.
در این مسیر گاه از موسیقی محلی ایران نیز بهره جسته است. گرچه این گروه در دوره هایی با استادان شناخته شده موسیقی به اجرا پرداخته، اما اکثر اعضای این گروه را جوانانی تشکیل می دهند که با اندیشه های نو و خلاق در برنامه های این گروه سهم دارند.
گروه خنیا تلاش دارد تا به تجربه ای جدید در زمینه شیوه های اجرایی موسیقی سنتی ایران دست پیدا کند و ضمن حفظ اصالت موسیقی ایران در احیای آن گام های مؤثری بردارد.
پری ملکی، سرپرست گروه خنیا در هجدهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دلیل تلاش مستمر در عرصه موسیقی به دریافت جایزه نایل شد.
گروه موسیقی ˈخنیاˈ در نخستین روز جشنواره جمعه ۲۴ بهمن ساعت۲۱ در ایوان شمس روی صحنه می رود.
سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری حسن ریاحی ۲۴ بهمن تا یکم اسفندماه در تهران برگزار می شود.