مسعود صفوی، تهیهکننده این انیمیشن توضیح داد: نگارش «هوشان» تقریبا تمام شده و این مجموعه ۵۲ قسمتی که هر یک از قسمتهای آن در ۲۵ دقیقه تولید میشوند، ماجرای پسربچهای به نام هوشان است که در یک مکتبخانه درس میخواند؛ تفاوت او با بچههای دیگر این است که سعی میکند درسهایی که یاد میگیرد در زندگی روزانه به کار ببرد.
او ادامه داد: شخصیتهای مقابل هوشان و بدمنهای داستان کسانی هستند که در یک کشور دیگر زندگی میکنند و سعی میکنند مشکلاتی را در زندگی روزمره شهری که هوشان در آن زندگی میکند ایجاد کنند. آنها مشکلاتی را به وجود میآورند که حتی بزرگترها هم از حل آنها عاجزند اما هوشان آنها را حل میکند.
صفوی توضیح داد: مجموعه «هوشان» به نوعی ای کیو سان ایرانی محسوب میشود. فقط طراحی آن متفاوت است وگرنه قصهها تقریبا به همان شکلی هستند که ای کیو سان مشکلات را حل میکرد. شخصیتهای داستان «هوشان»، حکیم، نانوا، همکلاسیها، حاکم و مردم شهر هستند. یک بازار هم در این شهر طراحی کردهایم که بازاریها هم از جمله شخصیتهای هوشان هستند.
این تهیهکننده انیمیشن دربارهی فضای مجموعه «هوشان» و تفاوت آن با انیمیشنی مثل «شکرستان» نیز گفت: ویژگی خاص هوشان دیزاین فوقالعاده آن است که کمی متفاوت طراحی شده است؛ ما طراحی فضا، نوع رنگها و هارمونی را در این کار کمی متفاوت طراحی کردیم. انجام دادن آن کمی ریسک داشت اما این کار را انجام دادیم.
او ادامه داد: «هوشان» فضایی متفاوت از «شکرستان» و کار جدیدمان، «تاریخ از این ور» دارد. «شکرستان» و «تاریخ از این ور» تقریبا فضایی مشابه دارند اما در «هوشان» حتی از نظر حرکات نیز شخصیتها متفاوت هستند.