حضور كارشناسان تجسمی در شهرستان ضرورتی انكارناپذیر است
ششمین جشنواره هنر جوان؛
حضور كارشناسان تجسمی در شهرستان ضرورتی انكارناپذیر است
مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان چهارمحال و بختیاری از انتشار دو كتاب نقاشی و خوشنویسی خبر داد و گفت: برگزاری كلاس های آموزشی و دوره ای توسط كارشناسان در شهرستان ها به منظور بالا بردن سطح كیفی آثار امری لازم و ضروری است.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : يکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۰۲


به گزارش هنرنیوز به نقل روابط عمومی ششمین جشنواره تجسمی هنر جوان، سید اسماعیل موسوی،مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به وجود استعدادهای بالقوه و تحصیل­كرده در رشته­ های مختلف تجسمی در این استان، همواره تلاش شده تا با برنامه­ ریزی دقیق، مدون و دراز مدت در گرایش­های مختلف هنرهای تجسمی نقش عمده­ ای را در بالا بردن سطح كمی و كیفی آثار تولیدی هنرمندان داشته باشیم، كه از آن جمله می­توان به انتشار دو كتاب نقاشی و خوشنویسی كه در مراحل نهایی انتشار قرار دارد، اشاره كرد. 

موسوی، نقش واحد هنرهای تجسمی استان چهارمحال و بختیاری را اطلاع رسانی خوب و به موقع به هنرمندان رشته­ های مختلف دانست و افزود: بهره­ گیری از حداكثر توان هنرمندان جوان هر استان جهت تولید یا ارائه­ ی آثار تولیدی در راستای موضوعات ارائه شده برای جشنواره از دیگر وظایفی است كه بخش تجسمی حوزه هنری این استان در راستای عمل به آن تا سرحد تلاش خود می كوشد تا بدان دست یابد. 

وی در پیشنهادی به منظور مشاركت بیشتر استان­ها در برپایی جشنواره هنر جوان گفت: درگیر كردن واحدهای تجسمی هر استان جهت برنامه­ ریزی سالانه برای این جشنواره، ترغیب هنرمندان جوان جهت تولید آثار بهتر در این راستا و همچنین اعلام رشته­ ها و موضوعات ارائه شده در جشنواره سال آتی توسط دبیرخانه دائمی جشنواره پس از اختتامیه جشنواره در حال اجرا از مواردی است كه می توان مشاركت حداكثری استان ها را در پی داشته باشد، هرچند برگزاری جشنواره به صورت متمركز در تهران بهتر است. 

موسوی در خصوص سطح كیفی هنرمندان جوان استان چهارمحال و بختیاری گفت: سطح كمی و كیفی آثار تولیدی هنرمندان استان ما مخصوصاً در رشته­ هایی كه هنرمندان رشته های تجسمی تحصیلات تكمیلی را سپری نموده­ اند بسیار خوب است، اما در رشته­ هایی كه نیاز به آموزش توسط استادان مجرب را در رشته­ های خود می­ طلبد تا اندازه­ای دچار ضعف هستیم كه نیاز به آموزشهای تكمیلی و برگزاری ورك شاپ های حرفه­ای را برای ما مسلم می نماید. 

این هنرمند از ارتباط مستقیم با مسئول واحد تجسمی و ارائه­ كارهای جدید و نقد و بررسی در خانه هنرمندان حوزه هنری استان به عنوان موارد چگونگی رصد فعالیت هنرمندان توسط حوزه هنری سخن گفت و اظهار داشت: برگزاری نشست­های ماهانه در رشته­ های مختلف تجسمی و نقد و بررسی آثار و همچنین برگزاری ورك شاپ­ های تخصصی كوتاه مدت توسط اساتید خارج از استان از برنامه های آموزشی توسط واحد تجسمی این استان است. هنرمندان جوان این استان همچون استان­های دیگر در این جشنواره شركت نموده­ اند كه تعدادی از آن­ها به مرحله­ ی نهایی و نمایشگاه راه یافته اما متاسفانه تاكنون كسب جایزه نداشته­ ایم كه امیدواریم در آینده به این امر نیز دست یابیم. 

سید اسماعیل موسوی متولد ۱۳۶۰، فارغ التحصیل مقطع كارشناسی گرافیك است. وی حدود ۱۷ سال سابقه مداوم در عكاسی دارد و تاكنون موفق به برگزاری چندین نمایشگاه و كسب چندین عنوان ملی و بین­ المللی همچون : كسب جایزه اول جشنواره بین­ المللی فجر بخش عكس ۱۳۸۸، كسب جایزه اول جشنواره ملی عكس عاشورا و فجر ۱۳۸۹، كسب جایزه عكس برتر از انجمن عكاسان بدون مرز (صربستان) ۱۳۹۰ و كسب جایزه اول عكس از جشنواره دو سالانه تولیدات حوزه هنری ۱۳۹۰ گردیده است.

کد خبر: 49789
Share/Save/Bookmark