آقای ایوبی برای صنوف ضعیف سینما هم پدری کنند!
جمال شورجه در گفتگو با هنرنیوز:
آقای ایوبی برای صنوف ضعیف سینما هم پدری کنند!
جمال شورجه گفت: فرا فکنی نکنیم. متاسفانه این یک عادت شده است؛ که همه دولت‌ها می‌گویند یک ویرانه را تحویل گرفته‌اند خوب قاعداتاً دولت بعد هم همین جمله را تکرار خواهد کرد. پشت پا نزنیم به همه آورده‌های دولت قبل و سغی نکنیم با بزرگ کردن ضعف‌های آن‌ها معضلات خودمان را بپوشانیم. روزی هم دولت آینده همین رفتار را با این دولت خواهد داشت؛ باید نگاه‌مان به صورت یک نگاه دینی و اسلامی باشد.
 
تاريخ : سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۰

جمال شورجه در پاسخ به سوال خبرنگار هنرنیوز که نظر شما در ارتباط با مسائل اخیر خانه سینما چیست و آقای ایوبی که به گفته خودشان بر صندلی پدری نشسته‌اند چه وظایفی را برعهده دارند؛ گفت: ایشان باید برای همه صنوف مختلف سینما، نه فقط برای بزرگان سینما که کارگردانان و تهیه کنندگان مطرح هستند؛ بلکه برای صنوف ضعیف سینما هم مانند؛ تدارکات، گروه صحنه و سایرین هم پدری کنند.

این کارگردان ادامه داد: ایشان باید همه را به یک چشم ببیند؛ کما اینکه باید به افراد فرو دست و ضعیف نیز بیشتر رسیدگی و توجه کنند. نسبت به افرادی که در صنوف مختلف متمول شده‌اند و در طول دوران‌های مختلف فیلمسازی شان به اصطلاح چاق شده‌اند، و حالا دیگر دستشان به دهنشان می‌رسد؛ حساسیت بی‌مورد نشان ندهند.
شورجه افزود: ما متاسفانه در سینما خیلی از افراد را داریم که هنوز واقعاً با مشکلات پیش پا افتاده معیشت دست و پنجه نرم می‌کنند. در واقع شرمنده خانوادشان هستند. نمی‌توانند خرج و مخارج اعضای خانواده‌شان را از این حرفه تامین کنند. همین افراد هستند که به حمایت ایشان نیاز دارند. افرادی که نان سینما را نمی‌توانند به سر سفره‌‌هایشان ببرند. به نظرم باید از این زاویه یک نگاه ویژه‌ای درخصوص فقر زدایی از صنوف ضعیف سینمایی شود. باید معاونت سینمایی بادرایت بیشتر و کاملاً هماهنگ بنا به گفته خودشان برای همه پدری کنند. اغنیا و چهره‌های سر‌شناس که پول‌های میلیونی برای یک زمان اندک دریافت می‌کنند؛ که دیگر نیاز به توجه زیاد و بیش از اندازه را ندارند. مگر اینکه بخواهند با آن‌ها عکس بگیرند. من واقعاً فکر می‌کنم عکس گرفتن با دست‌های پینه بسته کارگران صحنه به مراتب و عزتمند‌تر است. باید بوسه بزنیم به دستان عزیزانی که این چنین در سینما فعالیت می‌کنند و سینما مدیون این آدم‌ها است. باید نگاه‌مان را به صورت یک نگاه دینی و اسلامی تربیت کنیم. به قطع و یقین جناب آقای ایوبی هم نگاه‌شان همین است.
وی در ادامه افزود: قاعدتاً صنوفی هم که قانونی شده‌اند باید عزت و احترام خاصی داشته باشند. چون آن‌ها به ندای حکومت و دولت لبیک گفته‌اند. حالا چه دولت قبل و چه دولت آینده باشد؛ تفاوت ندارد. دولت برای جمهوری اسلامی ایران است. این دولت را هم مقام معظم رهبری تایید کرده‌اند و حتی دولت گذشته را و ما نمی‌توانیم پشت پا بزنیم به همه آورده‌های دولت قبل پر واضح است؛ که یک روزی هم دولت‌های آینده دولت فعلی را پس می‌زنند.
کارگردان فیلم سینمایی «۳۳ روز» تصریح کرد: من فکر می‌کنم باید با انصاف به همه نگاه کنیم. آنچه داشتیم را قدر بدانیم و آنچه را که دولت‌های قبل نتوانسته‌اند انجام بدهند را سعی کنیم؛ انجام بدهیم. برای رفاه مردم و اعطلای آن‌ها تلاش کنیم. نخواهیم که فرا فکنی کنیم. متاسفانه این یک عادت شده است؛ که همه دولت‌ها می‌گویند؛ یک ویرانه را تحویل گرفته‌اند. خوب قاعداتاً دولت بعد هم همین جمله را تکرار خواهد کرد. این نگاه، نگاه غلطی است. در صورتی که باید با دیده احترام به دولت‌های قبل نگاه کنیم و سعی کنیم اشتباهات آن‌ها را انجام ندهیم و ایراد‌ها و ضعف‌های آن‌ها را هم بزرگ نکنیم. تا با بزرگ جلوه دادن آن‌ها ضعف‌های خودمان را بپوشانیم.
وی در ادامه درباره این موضوع که آیا پروژه‌ای را در دست دارید گفت: فعلاً که خیر، کار خاصی در دست ندارم. تقریباً بیکار هستم. امیدوارم که به هر جهت آقای ایوبی و مدیرانشان مشخص بشوند و سرو سامان پیدا کنند وضعیت وزارت و فرهنگ ارشاد اسلامی هم مشخص بشود. انشاالله ما هم بعد از این مدت بتوانیم کار کنیم.
کد خبر: 64359
Share/Save/Bookmark