گزارش هنرنیوز از نشست رسانهای جشنواره پروژههای دانشآموزی؛
داوودی: محصول جشنواره پروژههای دانشآموزی آشنایی آنان با فرآیند یادگیری است
تاريخ : يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۵
داوودی، مدیر مرکز آموزش موسسه تبیان گفت: محصول این جشنواره آشنایی دانشآموزان با فرآیند یادگیری است.
به گزارش خبرنگار هنرنیوز داوودی ضمن توضیحاتی در خصوص موسسه و سایت تبیان ابراز داشت: از جمله فعالیتهای موسسه تبیان برگزاری این جشنواره است که این دوره ششمین دوره برگزاری جشنواره است. برگزیدگان جشنواره در دو روز 8 و 9 اردیبهشت در نمایشگاه بین المللی تهران سالن 27 آثار خود را به مخاطبان ارائه میکنند.
وی افزود: حوزه مرکز آموزش در 4 بخش فعالیت میکند؛ بخش اول فعالیت طبقهبندی شدهاست که برای دانشآموزان، معلمان و اولیا طبقه بندی شدهاست. بخش دوم آموزش مجازی است که از پرمخاطبترین قسمتهای این بخش آموزش رباتیک است. بخش سوم تولید cd و مولتیمدیا است و بخش آخر پژوهشهای دانشآموزی است.
در ادامه نشست «الناز فطیرخوانی»، دبیر جشنواره گفت: ثبت نام جشنواره از 13 آبان مصادف با روز دانشآموز بهوسیله اینترنت آغاز شد، در اسفند داوریها انجام شد و نتایج، اردیبهشت ماه مصادف با روز معلم اعلام میگردد. 2500 نفر در جشنواره ثبت نام کردند از این بین 1700 اثر در 12 استان انتخاب شد.
دبیر جشنواره بیان داشت: جشنواره در 3 بخش برگزار میگردد، در بخش غرفههای نمایشگاهی550 گروه دانش آموزی دستاوردهایشان را در زمینههای مختلف شامل فیزیک، مکانیک، شیمی، زیست شناسی، ریاضی، هنر و علوم انسانی عرضه می کنند. در بخش نشستهای علمی حدود200 نشست علمی با موضوعات علوم پایه و علوم انسانی برگزار خواهدشد و در بخش مسابقات نیز130گروه دانش آموزی در بخش های پرتاب راکت آبی (موشک آبی)، پرواز بالون، پل ماکارونی، روبات های مسیریاب، روبات های نمایشی، روبات های امدادگر، پرتاب گلایدر، چتر نجات، کوره های خورشیدی، ساخت حباب های غول پیکر و هاورکرافت به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
وی در خصوص حامیان جشنواره گفت: از جمله سازمانهایی که این جشنواره را حمایت کردهاند شامل: موسسه فرهنگی تسنیم نور، وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، وزارت آموزش و پرورش،سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، معاونت فناوری ارتباطات و اطلاعات آموزشی و تعدادی انتشارات هستند.
فطیر خانی در پایان ابراز داشت: همچنین ایجاد زمینه های بروز خلاقیت و توانایی های بالقوه دانش آموزان، ارائه و عرضه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای افزایش سطح علمی دانش آموزان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.