به گزارش هنرنیوز، این آلبوم شامل ۱۳ قطعه با عناوین: پاییز، اشتیاق، قیام، ضرباهنگ، دیدار، سماع، بداهه نوازی، عربی، مستانه، طلوع، بادیه، غروب و خیال است .
مجید آهنگر در یادداشتی که دربروشور این آلبوم منتشر شده ؛ ضمن معرفی ساز دف و اشاره به قدمت هزارساله آن آورده است : «آلبوم طلوع» اثری ریتمیک است که در آن سعی شده است تا جایی که به ماهیت اصیل ساز دف ضربه نخورد در آن نوآوری صورت بگیرد و هدف اصلی از انتشار آن شناساندن هرچه بیشتر ظرفیت ها و قابلیت های اجرایی دف نوازی به شیوه اصیل نسبت به شیوه های نوین امروزی است.
آهنگر در ادامه این یادداشت به توضیحاتی در خصوص قطعات اجرا شده دراین آلبوم نیز پرداخته و گفته است : «تمامی قطعات آلبوم «طلوع» قابلیت اجرای زنده توسط صاحب اثررا دارند و دف های استفاده شده همگی دارای پوست طبیعی هستند. دراین اثر سعی شده است که قطعاتی برای گروه دف (پنج مرتبه با صداهای بم، متوسط و زیر) و قطعاتی به عنوان بداهه نوازی ارائه شود.»
قابل توجه است ، مجید آهنگر متولد ۱۳۶۷ تهران، دانش آموخته رشته مهندسی معدن با گرایش اکتشاف است. وی نوازندگی دف و سازهای کوبه ای را نزد «بابک بنی حسینی» شروع کرد و بعدها دوره های مقدماتی، متوسطه و عالی دف نوازی را نزد «مهرداد کریم خاوری» گذرانده است . آهنگر به ساز تمبک نیز آشنایی کامل دارد و نزد اساتیدی چون محمد اسماعیلی، بهمن رجبی، نوید افقه و فربد یداللهی به فراگیری هنر تمبک نوازی پرداخته است.
در کارنامه وی همکاری با گروه های متعددی از جمله: دف نوازان مشتاق، ماهور، کوبان، فوژان و ارکستر سنتی صداوسیما ونوازندگی درآلبوم «حلقه مقام» (یادواره خلیفه میرزا آغه غوثی) به چشم می خورد.
گفتنی است؛ این مجموعه با طرح جلدی فاخر در استودیو نی داوود ضبط شده و صدابرداری آن نیزتوسط «محمدرضا ابراهیم اعلم» انجام شده و از سوی پخش «رهگذر هفت اقلیم» و «ایران گام» انتشار یافته است.