عفیفه: به هیچ بازیگری باج ندادیم
در گفتگو با هنر نیوز:
عفیفه: به هیچ بازیگری باج ندادیم
تلویزیون بسیار اشتباه می کند چرا که باید بداند بازیگر مخاطب نمی آورد. مدیران بدانند که در هر حوزه ای کار را باید به دست متخصصین و کار بلدهای آن حوزه بسپارند.
 
تاريخ : دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۲۷
اسماعیل عفیفه در گفتگو با خبرنگار هنرنیوز در پاسخ به این سوال که آیا کاری دردست تولید دارید گفت: بله، کاری را به تازگی شروع کردیم با نام «یادداشت‌های یک زن خانه دار» که قرار است در قالب یک سریال به مرحله تولید برسد. و در حال حاضر در مرحله پیش تولید به سر می‌بریم.
وی در ادامه این مطلب افزود: مسعود کرامتی کارگردانی این پروژه را بر عهده دارد. دو سال پیش قرار بود این پروژه ساخته شود و به دلیل اینکه کار یک کار مناسبتی نیست همواره بنا به مسائل مختلف مالی به تعویق می‌افتاد.
تهیه کننده سریال «زمانه» با بیان این مطلب که کیفیت برنامه‌های تلویزیون در سطح پایین قرار دارد و خالی از خلاقیت است اظهار داشت: بزرگ‌ترین مشکلی که در این دو، سه سال اخیر می‌توان به آن اشاره کرد مشکل مالی سازمان است که به شدت در این سال‌ها دچار مضیقه شده است. طبیعتاً بر روی کار تاثیر می‌گذارد. مسئله بعدی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که تلویزیون به سمت کار‌های مشارکتی روی آورده؛ تعدای از دوستان که روابطی دارند می‌روند، مشارکت می‌آورند یعنی پول را وارد پروژه می‌کنند و از این به بعد سازمان به این افراد «تهیه کننده» می‌گوید. درحالی که آن‌ها فقط سرمایه گذار هستند و این دو با هم تفاوت بسیار زیادی دارند. این افرادی که تجربه کافی ندارند و نابلد این حوزه هستند در کیفیت اثرتاثیر بسیار زیادی می‌گذارند. درحالی که روش صحیح آن مانند همه جای دنیا به این صورت است که یک نفر سرمایه گذار سرمایه را وارد پروژه می‌کند در انتهای کا به لحاظ ریالی سهم خودش را بر داشت می‌کند و تلویزیون این سرمایه وارد شده را در اختیار تهیه کننده می‌گذارد کسی که به این کار اشراف دارد. به طور مثال؛ فردی که می‌خواهد یک ساختمان بسازد کشیدن نقشه کار را به یک متخصص واگذار می‌کند. مدیران تلویزیون متاسفانه نسبت به این بخش تخصص بی‌توجه هستند.
عفیفه همچنین در ارتباط با این موضوع که چرا درساخت سریال‌های تلویزیون سعی می‌شود که از بازیگران چهره استفاده شود اما پر واضح است که تاثیری بر کیفیت اثر ندارند و با توجه به شرایط فعلی مالی سازمان درست نیست گفت: این را هم بنده می‌گذارم به گردن مدیران سازمان بنده در تمام کارهایی که انجام داده‌ام سعی کردم که انتخاب بازیگران براساس تناسب آن‌ها با نقش باشد و به هیچ عنوان به بازیگری تا به حال باج نداده‌ایم یعنی یک دستمزد خیلی زیاد بدون توجه به کیفیت، ما جایی هزینه می‌کنیم که نتیجه‌اش در آنتن دیده شود.
وی در ادامه یاد آورشد: تلویزیون فکر می‌کند که بازیگر می‌تواند مخاطب بیاورد کما اینکه بسیاری از سریال‌ها با همین نگاه ساخته می‌شود، بدون توجه به ارکان کیفی یک فیلم و باید به دوستان اثبات شود که بازیگر به تنهایی نمی‌تواند کاری را انجان دهد بلکه مجموع تمام عوامل باید به درستی و با آگاهی در جای خود قرار گیرند. در آن موقع مخاطب مورد نظر جذب و جلب اثر می‌شود. اگر دوستان به این نتیجه رسیده باشند که من خیلی خوشحال می‌شوم، اگر نه که در این نوع کار‌ها هم بازیگر هم کارگردان و سایر عوامل لطمه می‌خورند. البته باید خود برنامه ومخاطب را هم باید به این معقوله اضافه کنیم.
تهیه کننده سریال «مامور بدرقه» در ادامه در مورد اینکه مدیران زمان کافی برای ساخت سریال‌ها نمی‌دهند و در ‌‌نهایت برنامه ریزی‌ها فشرده می‌شود گفت: الان در همه جای دنیا نزدیک به ۵۰، ۶۰ سال است که تلویزیون‌ها مشغول به ساخت سریال هستند و در بخش پژوهش و تحقیق وقت زیادی می‌گذارند اما به نظر مدیران ما تولید یعنی کلید زدن آن قسمت اولیه کاملاً بی‌اهمیت است و توجهی به این امر مهم نمی‌شود. باید بدانیم که در آن قسمت هم هزینه کنیم. تحقیق و پژوهش یکی از ارکان بسیار مهم در مقوله ساخت سریال است.
کد خبر: 64340
Share/Save/Bookmark