مخاطبین با آثار تخیلی دفاع مقدس ارتباط موثری برقرار نمی كنند
ابراهیم اصغری؛
مخاطبین با آثار تخیلی دفاع مقدس ارتباط موثری برقرار نمی كنند
ابراهیم اصغری تهیه كننده فیلم شور و شیرین گفت: مخاطبین با آثار دفاع مقدس كه بر اساس تخیلات ساخته شده ارتباط موثری برقرار نمی كنند ولی در فیلم های شخصیت محور كه با موضوع فرماندهان و واقعیت های دوران دفاع مقدس تولید می شوند، ارتباط صادقانه با بیننده رمز موفقیت آنها است.
 
تاريخ : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۲۲

به گزارش هنرنیوز؛ عوامل فیلم شور و شیرین عصر پنج شنبه با حضور بر سر مزار سردار شهید محمود كاوه واقع در گلزار شهدای بهشت رضا مشهد با ذكر فاتحه و نثار گل با آرمانهای شهدا و از جمله این شهید تجدید پیمان كردند.
ابراهیم اصغری تهیه كننده فیلم شور و شیرین در این مراسم گفت: این فیلم كه با مضمون بخشی از زندگانی و شخصیت فردی و اجتماعی شهید كاوه تولید شده ، با مخاطب ارتباط صادقانه ای برقرار می كند و شخصیت این سردار شهید در آن فارغ از اغراق به تصویر كشیده شده است.
ابراهیم اصغری افزود: در این فیلم سعی شده كه تصویری صادقانه از شهید كاوه به مخاطبین ارایه شود و برخی اشخاص برای تولید این فیلم همكاری مناسب نكردند و حتی بعضی افراد نمی خواستند فیلم های سینمایی با موضوع فرماندهان شهید دوران دفاع مقدس تولید و اكران شوند.
وی گفت: مخاطبین با آثار دفاع مقدس كه بر اساس تخیلات ساخته شده ارتباط موثری برقرار نمی كنند ولی در فیلم های شخصیت محور كه با موضوع فرماندهان و واقعیت های دوران دفاع مقدس تولید می شوند، ارتباط صادقانه با بیننده رمز موفقیت آنها است.
این تهیه کننده با انتقاد از وضعیت اكران فیلم شور و شیرین در سینماهای كشور گفت: تعداد سینما های اختصاص یافته به نمایش این فیلم بسیار كم است.
اصغری اهمیت آشنایی مردم و از جمله نسل جوان با شخصیت ها و فرماندهان دوران مقدس را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید تعداد سینماها و مراكز اختصاص یافته به تولید این فیلم ها افزایش یابد.
وی گفت:‌ در شهر مشهد به عنوان شهر شهید كاوه زیبنده نیست كه تنها یک سینما به پخش این فیلم اختصاص یافته و باید سینماها و مراكز بیشتری برای اكران آن در نظر گرفته شوند.
سردار سرتیپ شهید محمودكاوه به سال ۱۳۴۰ ه.ش در مشهد مقدس، در خانواده‌ای مذهبی و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت(ع) متولد شد. در بدو تشكیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه مشهد درآمد و در ۲۲ سالگی به فرماندهی تیپ ۱۵۵ شهدا در غرب كشور كه بعدها به لشكر ارتقا یافت منصوب شد و در شهریور ۱۳۶۵ در عملیات كربلای۲ به شهادت رسید.

کد خبر: 44090
Share/Save/Bookmark