حضور جوانان در کنار پیشکسوتان، حمایت از آنان را به‌دنبال خواهد داشت
علی ترابی، دبیر اجرائی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر:
حضور جوانان در کنار پیشکسوتان، حمایت از آنان را به‌دنبال خواهد داشت
علی ترابی، دبیر اجرائی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در رابطه با این جشنواره گفت: حضور جوانان در کنار پیشکسوتان، حمایت از آنان را به‌دنبال خواهد داشت.
 
تاريخ : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۳۱
 
علی ترابی، دبیر اجرائی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در رابطه با این جشنواره گفت: حضور جوانان در کنار پیشکسوتان، حمایت از آنان را به‌دنبال خواهد داشت.

ترابی درباره حضور پیشکسوتان در کنار گروه های جوان بیان کرد: من شخصا فکر می کنم جشنواره امسال توازن را رعایت کرده و اساتید موسیقی از جمله کیوان ساکت، جلال ذوالفنون و آقای شعاری و خوانندگان مطرحی چون سینا سرلک، حسین مختاباد و... هم در آن حضور دارند. اما بار و حجم اصلی جشنواره بر دوش گروه های جوان است که نشان می دهد جشنواره سرمایه گذاری و فرصت خود را در اختیار این گروه ها قرار داده است. چون همانطور که می دانید در ایران به روی صحنه آمدن یک گروه موسیقی، مستلزم فراهم آمدن امکانات بسیاری است که این جشنواره می تواند فرصتی باشد که در اختیار گروه های جوانی قرار بگیرد که بیشتر به حمایت نیاز دارند.

دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر در خصوص نحوه اختصاص سالن به گروه ها، یادآور شد: سالن خوب دلایل فنی دارد و سالن بزرگ لزوما به معنی سالن خوب نیست. تنها سالنی که برای موسیقی در ایران وجود دارد و بقیه سالن ها با فاصله زیاد در رده پایین تر از آن قرار دارند، سالن رودکی است. این سالن به لحاظ آکوستیک و تسلطی که مخاطب روی صحنه دارد، بهترین سالن ایران است. این سالن امسال به بخش رقابتی گروه کر، اختصاص پیدا کرده است. اگر موسیقی پاپ هم در برج میلاد برگزار می شود به خاطر ظرفیت سالن است که البته آن سالن هم سالن خوبی است. بنابراین واقع بینانه است که وقتی یک اجرایی مخاطب زیادی دارد، آن را در سالن کوچکی اجرا نکنیم. همچنین اگر یک گروه موسیقی که مخاطب محدودی دارد، در یک سالن بزرگ به روی صحنه برود، لطمه می بیند. امسال تا آنجا که توانستیم در انتخاب سالن برای گروه های مختلف براساس ضوابط فنی عمل کردیم. در همین راستا در بخش بین الملل با حضور خود اساتید فن، سالن را برای گروه های مختلف انتخاب کردیم و فکر می کنم تقسیم بندی هایی هم که شده به حفظ کیفیت کار گروه کمک می کند.

ترابی درباره چگونگی اطلاع رسانی، گفت: ما دفترچه ای را منتشر می کنیم که اطلاعات دقیق گروه ها در آن درج شده است، علاوه برآن امسال بولتن روزنامه خواهیم داشت که قرار است تمام اطلاعات گروه هایی که به روی صحنه رفتند یا در آن روز اجرا خواهند داشت، به شکل روزانه منتشر شود. همچنین همکاران ما در ستاد جشنواره این آمادگی را دارند که پس از هر اجرا، ارتباط سرپرست گروه ها را با اهالی رسانه برقرار کنند. چون به عقیده من تنها کسی که می تواند اطلاعات کافی را در اختیار علاقمندان قرار دهد، همان سرپرست گروه است. بیشتر برای اهالی رسانه و مراکز خاص در نظر گرفته شده است، اما تعدادی را هم در سالن ها پخش می کنیم. اما این توانایی را نداریم که به تعداد هر صندلی در هر اجرا، دفترچه منتشر کنیم.

به گفته دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر کل برنامه های جشنواره موسیقی فجر، در مقایسه با همان اجراها در خارج از جشنواره، بلیت ارزانتری دارند. این قیمت ارزانتر هم در مورد تمام بخش ها و همه گروه ها صدق می کند. این قیمت ارزان هم به این دلیل است که قشر کم درآمدتر جامعه هم بتوانند از این برنامه ها استفاده کنند و صرفا محدود به گروه خاصی از جامعه نباشد.

کد خبر: 36496
Share/Save/Bookmark