به گزارش هنرنیوز، همزمان با روز هنر انقلاب اسلامی و روز شهادت شهید سید مرتضی آوینی، نشست پژوهشی موسیقی انقلاب اسلامی ویژه «روز هنر انقلاب اسلامی» با حضور پیروز ارجمند مدیر مركز موسیقی حوزه هنری، محمد گلریز و میر محمد میرزمانی امروز سه شنبه ۲۷ فروردین در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزارشد.
در ابتدای این نشست پیروز ارجمند گفت: از این بابت خوشحالم كه مبحثی را شروع كرده ایم كه جای خالی آن بسیار احساس می شد. بعد از مشروطیت و شكل گیری موسیقی در آن دوره تاریخی، امروز شاهد گونه ای دیگر از آن هستیم.
این موسیقی دان ادامه داد: یك شكل از آن گرایش به موسیقی سنتی دارد و گونه دیگر آن مبتنی بر موسیقی كلاسیك جهانی و سرود است.
وی ادامه داد: هنوز دو سال از انقلاب اسلامی نگذشته بود كه جنگ شروع شد و موسیقی انقلاب به موسیقی كه برای جنگ ساخته می شود، تغییر می كند.با تولید موسیقی دفاع مقدس فصل جدیدی آغاز می شود. لذا در ایام دفاع مقدس گونه های دیگر موسیقی به وجود آمد.
ارجمند با اشاره به كلیدواژه های اصلی موسیقی انقلاب بیان كرد: كلیدواژه های اصلی موسیقی انقلاب سرود و آهنگ های انقلابی است.
این هنرمند در پایان گفت: توجه ما به هنر متعهد و هنرمند متعهد است. فلسفه وجودی حوزه هنری تربیت موسیقی دانان متعهد است. حوزه هنری از متولیان این امر بوده و در این زمینه موفق عمل كرده است.