«طوفان انزجار» زنجانی‌ها در راه است
«طوفان انزجار» زنجانی‌ها در راه است
 
تاريخ : يکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۴۳
دبیر یک موسسه انتشاراتی گفت: کتاب «طوفان انزجار» با هدف حمایت از اصل ولایت فقیه همزمان با 9 دی سالروز حضور گسترده مردم در حمایت از اصل فقیه در زنجان توزیع می‌شود.

به گزارش هنر نیوز ،جعفر نظری به فارس گفت: کتاب طوفان انزجار مجموعه بیانیه‌های حمایتی ارگان‌های مختلف استان در محکومیت هتک حرمت ولایت فقیه و عاشورای حسینی در سال گذشته به همت یک موسسه فرهنگی چاپ شده و اکنون پس از یک سال در سالگرد حضور تاریخی مردم زنجان در حمایت از ولایت فقیه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این کتاب با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و با هدف تجدید پیمان با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی چاپ شده، خاطرنشان کرد: این مجموعه در راستای اطاعت از فرامین و منویات مقام معظم رهبری، تنویر و شفاف سازی افکار عمومی نسبت به توطئه از پیش تعیین شده استکبار جهانی و منافقین چاپ شده و این جریان را محکوم می‌کند.

دبیر یک موسسه فرهنگی انتشاراتی با اشاره به اینکه این مجموعه برای نخستین بار در کشور چاپ می‌شود و می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها شده در اذهان تاریخ کشورباقی بماند، یادآور شد: دفاع از آرمان‌های امام راحل و شهدا وظیفه هر ایرانی آزاد اندیشی که در عرصه فرهنگ و هنر کشور گام برمی‌دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این مجموعه قرار بود در 10 هزار جلد چاپ شود، خاطرنشان کرد: به دلیل عدم حمایت‌های مالی مناسب و با وجود حمایت‌های معنوی استاندار زنجان این مجموعه تنها در یک هزار جلد چاپ شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

نظری با اشاره به اینکه امیدواریم با حمایت‌های بیشتر این مجموعه که حاصل تلاش یک سال اخیر موسسه در راستای محکومیت هتک حرمت به اصل ولایت فقیه است، بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: با توجه به راه‌اندازی جنگ نرم استکبار جهانی در راستای خدشه‌دار کردن اصل ولایت فقیه لزوم حمایت‌ مسئولان از مجموعه‌هایی از این دست بیشتر نمود پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: این موسسه تلاش می‌کند به زودی این مجموعه را در 10 هزار جلد چاپ کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.

نظری افزود: از مجموع 56 بیانیه که از طریق خبرگزاری‌ها و روابط عمومی‌های دستگاه‌های مختلف استان احصا شده است 20 بیانیه و گفت‌و‌گو از خبرگزاری فارس در این کتاب گنجانده شده است.

کد خبر: 21366
Share/Save/Bookmark