یاد داشت ۷۷ نفر از موسیقی دانان و هنرمندان درباره استعفای رضا مهدوی
یاد داشت ۷۷ نفر از موسیقی دانان و هنرمندان درباره استعفای رضا مهدوی
کارمندان حوزه هنری و هنرمندان به رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی مبنی بر استعفای رضا مهدوی مدیر کل مرکز موسیقی حوزه هنری، مطالب و امضاهایی را عریضه کردند.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : شنبه ۱ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۵


مطلب و امضاهای ذیل عريضه‌اي است از طرف کارمندان حوزةهنري و هنرمندان به رئیس حوزة هنري سازمان تبلیغات اسلامی مبنی بر استعفاي رضا مهدوي موسيقي‌دان و مديركلِ مركز موسيقي حوزة هنري، که از سوی استادان، هنرمندان و فرهنگ دوستان نیز مورد تأیید قرار گرفته است، که با اسامی ۱۵۸ نفر در پی می آید: 

مستحضر هستيد كه رئيس مركز موسيقي حوزة هنري، جناب آقاي رضا مهدوي، به سبب مسائلي كه شما و ايشان از آنها مطلعيد و ما كاركنان مركز موسيقي طبعاً از آنها بي خبريم، استعفاي خود را تقديم داشته و خواستار كناره‌گيري از كار اداري شده اند. هر كدام از ما در اين مركز، بين هفت تا بيست سال سابقه خدمت داريم و چند دوره رياست‌هاي مختلف را تجربه كرده‌ايم. پروردگار گواه است كه هيچكس را به اندازه آقاي رضا مهدوي، خدوم و دلسوز مركز موسيقي نديده‌ايم و قبول استعفاي ايشان از سوي مسئولين محترم، لطمه‌اي شديد خواهد بود به روحيه و نيروي خدمتگزاري كاركنان اين مركز، و نيز براي موسيقي كشور كه به شهادت اسناد و مدارك، بهترين توليدات فاخر دهة اخيرش را از همين مركز موسيقي حوزه‌ هنري در دوره مديريت آقاي مهدوي ديده است. همچنين اكثريت قريب به اتفاق اساتيد و هنرمنداني كه از سال ۱۳۸۱ تا به حال با اين مركز سر و كار داشته‌اند همگي از سعة صدر و روي هميشه گشاده و تلاش صادقانه آقاي مهدوي براي به ثمر رسيدن آثار ارزشمند هنري ياد كرده و او را به عنوان يكي از با ارزش¬ترين مديران عرصه موسيقي قبول دارند و از استعفاي ايشان متعجب ومتأسف و حيرانند و يكدل و يكصدا خواهان ابقاي خدمت ايشان در مركز موسيقي حوزةهنري هستند. 

علاوه بر اين، مراتب متعالي سطح اعتقادي ايشان و اخلاق حسنة محمدي و تبرّاي شديد و اكيدشان از هرگونه شائبه اخلاقي و مالي، تخصص‌شان در موسيقي و تجربة بي‌بديل مديريت‌هايشان در اين مركز و در هنرستان موسيقي حوزه و دانشگاه سوره و ... و خيلي ازخصوصيات بي‌نظير كه مخصوص ايشان است، ما را بر آن مي‌دارد كه يكدل و يكصدا، از آن مقام محترم و دلسوز كه يادگار دوران دفاع مقدس و حراست از ارزشهاي والاي اسلامي- انساني هستند، استدعا كنيم كه از قبول استعفاي ايشان استنكاف كرده و با فراهم كردن زمينة مساعد براي ادامه خدمت، ما را از چنين مدير متخصص و دلسوز و مسلمان به معني حقيقي، محروم نكنند. چرا كه يك بار ديگر در سال ۱۳۸۶ چنين اتفاقي افتاده و براي كاركنان مركز موسيقي حوزه هنري ثابت شده كه هيچكسِ ديگر نمي‌تواند كارِ ايشان را درچنين سطحِ بالا و با چنين حُسن اخلاق و ايمان و اعتقاد انجام دهد. دست تمنا به سوي شما دراز كرده‌ايم و از خداوند ياري مي‌طلبيم. حق نگهدارتان.

۱. مصطفي كمال پورتراب
۲. اميراشرف آريان پور
۳. امين شهميري
۴. امیرهمايون خرّم
۵. منصور نريمان
۶. احمد پژمان
۷. فريدون حافظي
۸. مجيد كياني
۹. فوزيه مَجد
۱۰. هوشنگ ظريف
۱۱. داود گنجه‌اي
۱۲. حسن رياحي
۱۳. فضل الله توكل
۱۴. شاهين فرهت
۱۵. عليرضا مشايخي
۱۶. محمد سرير
۱۷. نصراله ناصح‌پور
۱۸. كامبيز روشن‌روان
۱۹. هادي منتظري
۲۰. محمد سعيد شريفيان
۲۱. احمد ابراهيمي
۲۲. اكبر گلپايگاني(گلپا)
۲۳. حسن گلپايگاني
۲۴. محمد گلپايگاني(گلريز)
۲۵. ميلاد كيايي
۲۶. علي‌اكبر شكارچي
۲۷. ناصر چشم آذر
۲۸. داريوش پيرنياكان
۲۹. بهنام واداني
۳۰. كيوان ساكت
۳۱. سامان احتشامي
۳۲. امين¬اله رشيدي
۳۳. عليرضا افتخاري
۳۴. سيّدجلال الدين محمّديان
۳۵. حميدرضا نوربخش
۳۶. جهانشاه برومند
۳۷. درويش رضا منظّمي
۳۸. علي اكبر مرادي
۳۹. مسعود شعاري
۴۰. زيد الله طلوعي
۴۱. ارشد تهماسبي
۴۲. شهرام ميرجلالي
۴۳. بهروز الوندی¬پور
۴۴. سيامك بنايي
۴۵. علي پژوهشگر
۴۶. هومان اسعدي
۴۷. پيروز ارجمند
۴۸. مليحه سعيدي
۴۹. پروين بهمني
۵۰. هنگامه اخوان
۵۱. آذر هاشمي
۵۲. اُفليا پرتو
۵۳. اَرفع اَطرايي
۵۴. رویا حلاج
۵۵. نازلي تحويلداري
۵۶. شيما گلپايگاني
۵۷. ژيلا تقوي
۵۸. ندا همّتي
۵۹. حميدرضا ديبازر
۶۰. بهزاد عبدي
۶۱. محسن الهاميان
۶۲. وارطان ساهاكيان
۶۳. جواد بطحایی
۶۴. محمد‌رضا فياض
۶۵. مهدي فلاح
۶۶. فاضل جمشيدي
۶۷. علي جهان دار
۶۸. وحيد اسداللهي
۶۹. رحمان اسداللهي
۷۰. ودود مؤذن
۷۱. داود آزاد
۷۲. حسين پرنيا
۷۳. سيامك جهانگيري
۷۴. بابك شهركي
۷۵. مجيد اخشابي
۷۶. مهيار شادُروان
۷۷. محمود مخدوم
۷۸. رشيد وطن دوست
۷۹. جمشيد جم
۸۰. سالار عقیلی
۸۱. سينا سرلك
۸۲. پوریا اَخواص
۸۳. مهدي نظري
۸۴. حميدرضا گلشن
۸۵. حسين عليشاپور
۸۶. عبدالرسول كارگشا
۸۷. ايرج نعيمايي
۸۸. غلامرضا معصومي
۸۹. تورج زاهدي
۹۰. اردشير صالح‌پور
۹۱. محسن شريفيان
۹۲. هوشنگ جاويد
۹۳. بهروز وجداني
۹۴. جهانگير دانايِ علمي
۹۵. جهانگير نصري اشرفي
۹۶. پيمان بزرگ نيا
۹۷. حسين دي‌پير
۹۸. سيّد عليرضا ميرعلي نقي
۹۹. شهاب مِنـا
۱۰۰. خدايار قاقاني
۱۰۱. مزدا شاهاني
۱۰۲. رامين كاكاوند
۱۰۳. سيّد عماد توحيدي
۱۰۴. سيّد فؤاد توحيدي
۱۰۵. شهرام منظمّی
۱۰۶. شهرام صارمی
۱۰۷. مهران مهرنیا
۱۰۸. سيامك سپهري( گروه رستاك)
۱۰۹. كامران صفاري‌فر
۱۱۰. رضا دربندي
۱۱۱. پدرام درخشاني
۱۱۲. محسن غلامي
۱۱۳. مجيد ناظم‌پور
۱۱۴. محسن دايي نبي
۱۱۵. محمد شوقي سرخوش
۱۱۶. ذكريا يوسفي
۱۱۷. حيدر كاكي
۱۱۸. شاهين شهبازي
۱۱۹. يعقوب ثروين
۱۲۰. بيژن عارفي
۱۲۱. مهرداد كريم خاوري
۱۲۲. فردين كريم خاوري
۱۲۳. رحيم عدناني
۱۲۴. رسول رسولي
۱۲۵. مرتضي حيدري آل كثير
۱۲۶. عليرضا قزوه
۱۲۷. محمدعلي بهمني
۱۲۸. افشين يداللهي
۱۲۹. عبدالجبار كاكايي
۱۳۰. اصغر فردي
۱۳۱. احمد ليايي(سرپرست گروه قدر)
۱۳۲. محمد مكرمي(سرپرست گروه محراب)
۱۳۳. ‌ محمد جواد مكرمي
۱۳۴. محسن سليماني‌زاد
۱۳۵. حسن صفري
۱۳۶. شيرزاد احمدي
۱۳۷. سهراب احمدي
۱۳۸. سيّد فرهاد مجاب
۱۳۹. سهراب حسيني
۱۴۰. سهيل حسيني
۱۴۱. ابراهيم يساول‌زاده
۱۴۲. حسين رضا اسدي
۱۴۳. ايرج رحمان پور
۱۴۴. بيژن پرواز
۱۴۵. دامون شش بلوكي
۱۴۶. سعيد بهرامي
۱۴۷. حمیدرضا عاطفی
۱۴۸. مهدي سالک اردستاني
۱۴۹. حجّت سيدحسيني
۱۵۰. مختار شكري‌پور
۱۵۱. مجيد فلاح‌پور
۱۵۲. شكراله حياتي
۱۵۳. فهيمه محمدي
۱۵۴. رقيه حسن‌نژاد
۱۵۵. فاطمه مهرباني
۱۵۶. مريم امين‌زاده
۱۵۷. علي عبداله‌پور
۱۵۸. فرهنگ مشتاق


۷۷ نفر از ۱۵۸ نفر اساتيد و هنرمنداني كه علاوه بر تأييد و امضاء نامه فوق دست‌نوشته‌اي هم مرقوم داشته‌اند به شرح ذيل مي‌آيد: (گفتني است در نظرسنجي سال ۱۳۹۰، نود نفر از هنرمندان و اهلِ فن نظراتِ مبسوط خود را پيرامون مديريت مركز موسيقي حوزة هنري اعلام كرده‌اند كه در سايت اين مركز(www.musicenter.ir) در بخش گفتگو و نظر موجود است.) 

۱. مصطفي كمال پورتراب: به نظر اينجانب ادامه كار ايشان با توجه به سوابقشان به نفع حوزةهنري است اميدوارم حداقل با مقداري از خواسته‌هاي ايشان موافقت فرمايند.
۲. منصور نريمان: درمدتي كه جناب آقاي مهدوي مسئوليت امورموسيقي در حوزةهنري را به عهده داشته‌اند، شاهد پيشرفت چشمگيري در اين زمينه بوده‌ايم و با توجه به اِشراف كامل ايشان به مسئوليت‌هاي خود، كناره‌گيري نامبرده در صورتيكه مورد قبول واقع گردد، خللي در پيشرفت امور خواهد بود، لذا متمني است با استعفاي ايشان موافقت نگردد. شاغل بودنِ ايشان در پُست مربوطه باعث دلگرمي اينجانب و جامعه موسيقي خواهد بود.
۳. فريدون حافظي: سال هاست به بزرگواري آقاي رضا مهدوي و تسلط ايشان به موسيقي اصيل ايراني آشنايي دارم. به نظر اينجانب ايشان از هر نظر اولويت ادارة مركز موسيقي حوزةهنري را دارند.
۴. فضل‌الله توكّل: اينجانب فضل الله توكّل نوازنده سنتورـ آهنگساز و ترانه‌سرا كه از سال ۱۳۳۵ تا كنون در خدمت فرهنگ و هنر اين مرز و بوم بوده‌ام و اكثر آثار اينجانب در دسترس و استقبال مردم قرارگرفته‌است. بصورت نوار وسي دي. از سالهاي۸۷ ـ ۱۳۸۶ تاكنون به دعوت جناب آقاي رضا مهدوي دعوت به همكاري شدم. در مورد جناب آقاي رضا مهدوي بايستي به عرض برسانم كه ايشان خود هنرمند (نوازنده سنتور) و محقق موسيقي مي‌باشند. محبت ايشان نسبت به هنرمندان قديمي و با سابقه مانند حقير كه شناخته شده‌ايم مورد توجه است. ايشان مردي وارسته و اهل ذوق و هنر بوده و در مورد آثار هنري بسيار دقيق و موشكاف و در جهت خلق آثار هنري صاحب سليقه‌اند و ايده‌هاي جالبي در مورد آثار هنري دارند. «كتاب ترنّم»(شامل برنامه هايي براي شناخت موسيقي دستگاهي ايران در راديو تهران) اثر نوشتاري ايشان مي‌باشد هم چنين كنسرت «ولايت» در تالار وحدت كه من اجرا نمودم به دعوت ايشان بود. در برنامه راديو تهران بندۀ حقير مصاحبه‌اي مفصل در مورد موسيقي كشورمان با ايشان داشتم. استدعاي عاجزانه دارم كه حضرتعالي بزرگواري نموده و به خواهش اينجانب كه عمرم را در خدمت فرهنگ و هنر اين كشور سپري كرده و در اين راستا مويم را سپيد كرده‌ام، ايشان را عنايت فرموده و مجدداً دعوت به همكاري بفرمائيد. با سپاس از بذل توجه حضرتعالي و با آرزوي سلامت و سعادت و خدمتگذاري به كشور. وجود شريفتان را به خداوند منّان مي‌سپارم.
۵. احمد ابراهيمي: اين جانب احمد ابراهيمي كارشناس و مدرس موسيقي ايراني تقاضا دارم استعفاي استاد مهدوي را كان لم يَكُن فرض كرده و از معظّم له بخواهيد كه بر سَر كار هنري خود برگردند و هنرمندان را از سعةِ صدرِ خود بهره‌مند نمايند.
۶. عليرضا مشايخي: آقاي مهدويِ گرامي، با سلام و آرزوي توفيق شما، مطلع شدم كه از مديريت مركز موسيقي حوزة‌هنري استعفاء داده ايد. بسيار متأسف شدم و مايل هستم به اين ترتيب صميمانه از شما خواهش كنم كه در تصميم خود تجديد نظري بفرمائيد. وجود شما بسيار مفيد بوده و نبودن شما در رأسِ يك سازمان موسيقي بسيار صدمه خواهد زد. همراه بهترين آرزوها براي جنابعالي.
۷. نصراله ناصح‌پور: آقاي مهدوي شاگردِ منضبط و خوبي براي اساتيدِ خود بوده و در زمينه تخصص موسيقي زحمات زيادي را تحمل نموده است و در هر جلسه‌اي نقش خود را بخوبي بازي كرده است. بودنِ امثال ايشان را و موفقيّت روزافزون مشاراليه را آرزومندم.
۸. اكبر گلپايگاني(گلپا): جناب مهدوي عزيز، تو چو رضاي خدا خواهي و رضايت خلق، اميدوارم باشي و موفق باشي.
۹. حسن گلپايگاني: اينجانب حسن(قاسم) گلپايگاني در مدت چند سالي كه افتخار آشنايي با آقاي رضا مهدوي را دارم. ايشان را در حوزة مديريت در كمال سلامت جسم و روح همچنين از ارادتمندان اهل بيت(ع) و آثار مربوط به امور اسلامي مي‌شناسم. تقاضاي تجديد نظر در تصميم ايشان را دارم تا بتوان از وجود اين عزيز در اعتلاي فرهنگ هنري و اسلامي بيشتر استفاده شود.
۱۰. محمد گلپايگاني(گلريز): جناب آقاي رضا مهدوي، از هنرمندان شاخص و متعهد عرصة هنر مي‌باشند و تا آنجائيكه بنده اطلاع دارم و سال هاست كه از نزديك با كارهاي هنري و مديريت ايشان آشنايي دارم ايشان را فردي موفق در تمام زمينه‌هاي كاري ديدم لذا بعنوان يك شخص كوچك از جامعةهنري استدعا دارم در رابطه با استعفاي جناب آقاي رضا مهدوي تجديد نظر و با توجه به عنايتي كه حضرتعالي نسبت به هنرمندان متخصص و متعهد و انقلابي داريد از استعفاي ايشان ممانعت گردد.
۱۱. مجيد كياني: سال‌هاي زيادي است كه آقاي رضا مهدوي را مي‌شناسم، چه آن روزها كه شاگردِ متين و با استعداد بود، به خوبي توانست يك دوره رديف را نزدم بياموزد و چه سال‌هاي زيادي كه در حوزةهنري در بخش موسيقي فعاليّت چشمگير و ماندگار به جاي بگذارد، آقاي مهدوي اولّين حمايت كنندة كنسرت‌هاي پژوهشي و آموزشي بودند كه در حوزه به اجرا گذاشتند. گذشته از مقالات و كتاب كه در زمينة موسيقي تأليف كردند، هميشه با فكري باز بدون يكسونگري به انواعِ موسيقي آثار جدّي را حمايت و منتشر كردند. خدمات ارزندة آقاي مهدوي بخصوص در زمان مديريت ايشان در مركز موسيقي حوزه قابل تجليل و قدرداني است.
۱۲. فوزيه مَجد: حضور آقای رضا مهدوی در صحنة موسیقی ایران دلگرمی خاطر برای موسیقیدان های بسیاری بوده است. با نگرشی مثبت و کارهایی ارزنده توانسته اند همدلی خود را، با موسیقیدان های این سرزمین نشان دهند. امّا، تنها گره گشایی نبوده، از میان فعالیّت های گوناگونِ وی، دو مورد توجه نگارنده را بخود جلب کرده: نهایتِ هنر، آنگونه که گذشته و تاریخ نشان می دهد، راهِ رازهاست و شکل های گوناگون دارد. گویاترین و مؤثرترین، همان موسیقی است که در والاترین و زیباترین بیان و به باور و تجربة پرآوازه ترین موسیقی دان های تاریخِ موسیقی، همیشه در خدمت این راز، یا راه بسوی خدا، بوده است. آئین ها، در سراسر کرة زمین، با موسیقی انجام شده و می شوند، از گذشتة دوردست تا امروز. در ایران نیز اینگونه است. امّا، و این امّا وجود دارد، این همبستگی شفافیّت ندارد، حدّ و حسابش روشن نیست، نگرش های گوناگون عرصه را محدود می کنند. مهم¬ترین تلاش آقای مهدوی در این زمینه بوده، روشن گرائی، ایجاد درک و برقراری تفاهم میان این بینش ها و جهان بینی ها، که اگر به ثمر رسد، رویدادی است تاریخی. مورد دوّم نیز یک امر بنیادیِ دیگری است: آموزش موسیقی به کودکان در مدارس، که چندین سال است دست به این فعالیّت نیز زده اند. بسی جای تأسف است که شرایطی پیش آید و اکنون اعلامِ کناره¬گیری کنند. امیدوارم اینگونه نباشد و تلاش های آقای مهدوی به هدر نرود و بتوانند، مانند گذشته، به کارهای پیشین خود بپردازند. شخصاً مایلم به تجربة شخصی، بازگو کنم که شرایط، هر چه پیش آید، نهایتاً یک آزمون است. یا می¬توانیم از گره¬هایِ درون بیرون شویم، یا درگیرِ رنجش¬ها. زمان هر دو راه را باز گذاشته.
۱۳. شاهين فرهت: در طي سال‌هايي كه با آقاي مهدوي در تماس بودم و به تدريج با ايشان دوست شدم او را انساني متعهد، هنردوست، هنرمند و متدين مي دانم. حمايت ايشان از هنرمندان سبب بوجود آمدن آثار هنري گرديد و ايشان سبب شدند كه آثارِ هنري به گوشِ هموطنان رسيده و ملّتِ هنردوستِ ايران با آثار هنرمندان آشنا شوند، اين برمي‌گردد به تواناييِ مهدوي در شناختِ هنرمندان و همين امر سبب تشويقِ هنرمندان براي خلق آثار هنري مي گردد. مي توانم بگويم چنين نگاهِ مدبّرانه و مديريتِ همه جانبه نگر حتّي قبل از انقلاب هم نبود. البته من به عنوان يك موسيقي دان صحبت مي‌كنم ودوستان ِموسيقي‌دانِ من نيز، با من در اين مورد هم عقيده‌اند. با در نظر گرفتن مطالبي كه عرض شد اميدوارم كه ايشان افتخارِ خدمت به اين مرز و بوم و ميهن اسلامي ما را داشته باشند.
۱۴. محمد سریر: از آنجايي كه مديريت و هدايت بخش‌هاي فرهنگي از حساسيت‌ها و ويژگي‌هاي خاصي برخوردار است و در حوزة هنر، بخصوص نگاهي عام و گسترده نسبت به موضوعاتِ ملّي، تاريخي و اجتماعي مي طلبد لذا امكان وسيعي براي انتخاب و بهره گيري از تخصصِ افرادي كه بتوانند در اين حوزه عهده دار مسئوليت شوند فراهم نيست، خصوصاً در زمينه هاي هنري آشنايي تخصصيِ مديران با بخشي كه مسئوليت آن را مي پذيرند الزامي بوده و لازم است نسبت به هنر و جايگاه آن در جامعه و سرنوشت يك كشور به باورِ لازم رسيده باشند، از سوي ديگر اصولاً هنرمندان ترجيح مي دهند فرصت هاي خود را صرف فعاليّت هاي خلاقة هنري كه آثارِ اجتماعي آن مشهودتر است صرف نموده و از اشتغال در فعاليّت هاي مديريتي كه مشكلاتِ ارتباطي با افراد و مسئولينِ پائين دستي و بالا دستي را نيز دارا مي باشند پرهيز مي كنند. حوزةهنري طي قريبِ سه دهه فعاليّت كارنامة شايسته و مطلوبي را در رشته هاي مختلفِ هنري و در گذر از فراز و فرودهايِ شرايط مختلف اجتماعي كسب كرده است و مي تواند با اتكاء به تجربيات و دست آوردهاي مثبتِ مديرانِ اين سال ها راه خود را براي اعتلايِ هنر و فرهنگِ اين سرزمين ادامه دهد. و طبعاً بهره گيري از دانش و تجربياتِ مديرانِ هنريِ آگاه و مُجرّب كه سوابقِ روشن و ارزنده‌اي نيز نزدِ هنرمندان دارند راه را هموارتر خواهد كرد. آقاي رضا مهدوي كه خود از هنرمندانِ شناخته شده در حوزة موسيقيِ ملّي مي باشد و طيِ قريبِ دو دهه فعاليّتِ مديريتي در بخش موسيقي موفق گرديده است تا چهرة مناسبي از فعاليّت هاي فرهنگي و هنري را از جانب آن نهاد به جامعه معرفي نمايد و همكاريِ هنرمندان برجسته اي را نيز جذب نموده است، شايستگي مطلوبي براي تداومِ خدمت در اين سمت را دارا بوده و با كوله باري از تجربياتِ ارزشمند و توانايي هايِ تخصصي مي تواند گزينة مطلوبي براي تداوم فعاليّت در اين مسئوليت باشد.
۱۵. داود گنجه‌اي: با مديريت جناب آقاي رضا مهدوي كه شايستگي لازم را دارند موافقم.
۱۶. ميلاد كيايي: بدون ترديد عرض مي‌گردد كه قضاوت بر روي خدمات انسانهاي بزرگ و تأثيرگذار كشورمان، همواره در طول گذرِ زمان به اثبات رسيده‌است، و لذا خدمات عاشقانه و بسيار ارزشمند هنرمندِ گرامي و مهربان، جناب رضا مهدويِ عزيز هم (بويژه در دورة آشفته بازار موسيقي بعد از انقلاب كه براي حفظ و بقاي موسيقي اصيل و ملي ايران تلاش بي‌وقفه‌اي داشته‌اند)، تاريخ قضاوت خواهد نمود. به سهم كوچك و ناچيز خود همواره سپاسگزار خدماتِ هنري ايشان خواهم بود.
۱۷. علي‌اكبر شكارچي: باور بفرمائيد امروز پس از شنيدن استعفاي دوستِ عزيز آقاي مهدوي بسيار ناراحت شدم. بطوريكه حقيقتاً دستم به كار نمي‌رفت تقاضاي هنرمندانِ سرشناسِ موسيقي ايراني در صفحاتِ قبل گواه بر اميد هنرمندان موسيقي است كه آقاي مهدوي مسئول موسيقي حوزه هستند و بمانند. چرا كه ايشان به طور مركّب هم به لحاظ عقيدتي، تخصص موسيقي دانشگاه و عملي موسيقي و ارتباطِ بسيار عاطفي و تنگاتنگ با هنرمندانِ به نامِ ايران و هم به خاطر سابقه درخشانشان در فراهم آوردن محيطي بسيار در سطح بالا براي ارائه آثار، ايشان داراي شايستگي در مركز موسيقي حوزه را دارند. چرا كه اين بخش بشدت تخصصي است و كمتر كسي را من سراغ دارم كه هم موردِ قبول مديريت آن جناب باشد و هم پناهگاهي براي هنرِ فاخر موسيقي درايران. بنابراين باور بفرمائيد بدون آنكه ايشان از اين همه همدلي و علاقمنديِ عاطفي نسبت به ايشان با اطلاع باشند بنده هم تقاضا دارم به خاطر حفظ اين بخشِ درخشانِ حوزةهنري و بخاطر متلاشي نشدن اين پيوند بخش دولتي با هنرمندان مستقل، از استعفاي ايشان جداً جلوگيري بفرمائيد. از اينكه وقت شما را با اين عريضة از دل برآمده گرفتم پوزش مي‌طلبم. بيا تا همه دست به نيكي بريم / جهانِ جهان را به بَد نسپريم.
۱۸. ناصر چشم آذر: تجديد نظر در مرام و مرادي، از جهت خير و صلاح كشور با مراد علي پرستان به نهايت كفايت ايمان به ايران است. وجود پربركت برادر رضا مهدوي در نهايت انصاف مي باشد نه پذيرش استعفاي ايشان. برقرار و زير سايه اميرالمؤمنين در ماه مبارك رمضان. ساية محبّت ياران علي باشد و بس. ياعلي.
۱۹. داريوش پيرنياكان: آقاي مهدوي از خدمتگزاران موسيقي و در اين زمينه زحمات زيادي كشيده اند اميدوارم همچنان ادامه دهنده اين مهم باشند.
۲۰. كيوان ساكت: اميدوارم با قدرشناسي از اين هنرمند باعث دلگرمي و بازگشت و خدمت به هنر و فرهنگ شويم و بشويد. اميد است با قدرشناسي از اين هنرمندِ گرامي باعث دلگرمي و بازگشت ايشان فراهم گردد. بدونِ حضور ایشان بسیاری از آلبومها و کتابهای بسیار باارزش که حوزه¬هنری به مَدد ایشان مبادرت به تولید آنها کرده، منتشر نمی¬شود و من مایلم از ایشان تشکر و قدردانی کنم. امیدوارم که آقای مهدوی زودتر به پُست قبلی خودشان برگردند، چرا که پُستِ قبلی¬شان چیزی نبود جز خدمت به فرهنگ و هنر وخدمت به هنرمندان.
۲۱. عليرضا افتخاري: دوست بسيار عزيزم جناب آقاي رضا مهدوي بنده سالهاست حضرتعالي را مي‌شناسم از ديدگاه شناسايي شخصي مؤمن متدين به انقلاب و ديندار به تمامي معنا هستي، عزيزم شما باشيد موسيقي ايران و امثالِ ما هم دلگرمي بيشتر به كار و فعاليّت هنري پيدا مي‌كنيم، از استعفاي حضرتعالي خيلي خيلي ناراحتم.
۲۲. سيد جلال¬الدين محمّديان: اينجانب سيد جلال الدين محمّديان خدمت‌گزار كوچك موسيقي اصيل ايراني در حدود ۳۰ سال است كه با آقاي مهدوي افتخار آشنايي را دارم و بسيار از مديراني كه در حوزةهنري خدمت كرده اند آشنايي كامل دارم و اگر از من سؤال شود كداميك از اين عزيزان خادمِ واقعي نسبت به موسيقي بوده؟ اولي و آخري را بنام آقاي رضا مهدوي عنوان خواهم كرد و تقاضاي حقير از مسئولين گرامي و عزيزان در اُرگان و مكان مقدس موسيقي اينست كه اين عزيز را ساده و مجاني از دست ندهند كه باعث كهولت و اشاعة فرهنگ درموسيقي و اين مكان خواهد شد.
۲۳. حميدرضا نوربخش: جناب آقاي مهدوي از هنرمندان و مديران خدوم و دلسوز عرصة موسيقي هستند و اميدوارم همچنان به خدمات مؤثر و ارزشمندشان ادامه دهند.
۲۴. جهانشاه برومند: با توجه به خدمات شايسته‌اي كه جناب آقاي رضا مهدوي در عرصة موسيقي ايراني در اين حوزه انجام داده‌اند و خود نيز موسيقي‌دان و كارشناس بسياري از مسائل اين رشته هستند اينجانب استعفاي ايشان را يك ضايعه مي‌دانم و اميدوارم با اصرار به بازگشت ايشان قدر زحماتشان اجر نهاده شود.
۲۵. سيامك بنايي: ديديم كزين جمعِ پراكنده كسي رفت/ پديدة تعويضِ مدير بخصوص در لايه‌هاي دولتي موضوعي نيست كه براي ساكنين كشور ما تعجب برانگيز باشد. شايد علت آن نداشتن تعريف دقيق و علمي از فنِ مديريت باشد و اينكه مدير مي‌بايست داراي چه خصوصياتي باشد. بي‌آنكه بخواهم وارد موضوع بشوم و ضايعات تعويض مديرانِ پُست‌هاي حساس را بررسي‌كنم، تلاشم بر اين است كه در چند سطر در حّدِ شناختم از آقاي رضا مهدوي نه به عنوان يك دوست بلكه به عنوان مديرِ يكي از مراكزي كه تا حدّي بخاطر مراجعينش متفاوت از ساير سازمان‌هاست، شناختي به مديرانِ ارشد سازمان و خوانندگان عزيز بدست دهم. هنرمندان به اين معروفند كه از روحية حساس برخوردارند، اين حساسيت در بين موسيقي دانان كمي متفاوت است و طبيعتاً مواجه ‌شدن با آنها مستلزم داشتن‌ِ شناخت از اين حساسيت‌هاست. رضا مهدوي با سابقة نوازندگي كه در زندگي خصوصي‌اش دارد با اين روحيه بخوبي آشناست و بخوبي مي‌تواند با اين گروه ارتباطِ منطقي برقراركند. درنظر داشته‌باشيد كه موسيقي دانان گِله‌مند از فهميده ‌نشدن هستند، اما تا به حال موسيقيداني را نديدم كه با رضا مهدوي چنين مشكلي داشته‌باشد. داشتنِ سَر و وضع آراسته و پاكيزة آقاي رضا مهدوي از خصوصيات شاخص اوست. چهرة آرام و نگاه دقيق او در اندك زماني اعتماد مخاطب را جلب مي‌كند. بخصوص وقتي كه موضوع انتشارِ يك اثرِ هنري باشد. در مقابل خواسته‌هاي مؤلفين (صاحبانِ‌اثر) موارد منطقي را مي‌پذيرد و در مواردِ غيرمنطقي با استدلال و آرامش مخاطب را قانع مي‌كند. از اصولي كه سازمان براي او تعريف كرده ديده نشده كه عدولي كرده‌باشد. و از توضيح و قبولاندن آنها به مخاطب كوتاهي نمي‌كند. و بسياري از خصائل برجستة انساني و اداري در وجود اين مرد نهفته كه فقدانِ حضورش در حيطة موسيقي ملّي ضررهاي بسياري درپي خواهدداشت. جناب آقاي مهدوي ـ بيا كه خاك رهت لاله‌زار خواهدشد/ ز بسكه خونِ دل از چشمِ انتظار چكيد.
۲۶. درويش رضا منظّمي: اخيراً شنيده شده آقاي رضا مهدوي كه از انسانهاي فعّال و مؤمن در زمينه‌هاي هنري مي‌باشد استعفاي خود را بحضور شما تقديم نموده‌اند. بايد به عرض برسد آقاي مهدوي كه از بنيان گزاران هنرستان موسيقيِ سوره و دانشكدة موسيقي دانشگاه سوره است، چرا بايد وسيله ناراحتي براي ايشان پيش آورده و مجبور به استعفاء گردند. از شما برادر عزيز تقاضا دارد وسيله دلداري اين انسان خدوم و فعّال را فراهم نموده و مجدداً دعوت بكار بفرمائيد.
۲۷. زيد الله طلوعي: با توجّه باينكه بعضي از مسئولين درمورد كارشان و مسئوليتشان دلسوزي ها دارند كه باعث پيشرفت فرهنگ و موسيقي مملكت ما مي‌شود و آقاي رضا مهدوي يكي از خادمهاي اين فرهنگ درزمان خودشان بودند لذا استدعا دارم و تمام دوستان موسيقي ما متفق‌القول براي اين امر اصرار دارند و حيف مي‌باشد كه ايشان استعفاء بكنند چون هر كسي براي مسئوليت بخصوصي لياقت دارد. نتيجه اينكه خواهشمندم كه با استعفاي ايشان موافقت نفرمائيد تا بتواند درمسئوليت و وظيفة خطيري كه دارند با كمال ميل و با رضايت بكارِ خودشان انجام وظيفه بفرمايند و هنرمندان موسيقي از تبرك وجود ايشان برخوردار باشند.
۲۸. ارشد تهماسبي: ارادتي بيش از حدِ تصّور به جناب مهدوي دارم كه ناشي از چند برخوردِ كاري با ايشان بوده‌است. به زعم من ايشان مديري متخصص و لايق، ودر عين حال بي‌حبّ و بغض است. اينكه وي با داشتن تخصص در موسيقي دررأس موسسه‌اي قرار گرفته كه كارش توليد آثار موسيقي است باعث خوشوقتي است. به ندرت اتفاق مي‌افتد مديري متخصص با اهل آن تخصص، با هر سليقه‌اي كه دارند، مدارا كند. اميدوارم آقاي مهدوي از تصميمي كه گرفته‌اند صرف نظر كنند.
۲۹. بهروز الوندي¬پور: بنده آقاي رضا مهدوي را سال¬هاست دورادور مي¬شناسم. ايشان هنرمند و نوازندة توانا در هنرِ موسيقي است كه اكثريتِ قريب به اتفاق پيش¬كسوتان و حتي نسلِ جوان او را صاحب¬نظر، متواضع و فارغ از هرگونه وابستگي به گروه يا اشخاص در حوزة¬ هنرِموسيقي مي¬دانند كه در شرايطِ دشوار كنوني خود را وقفِ هنر و هنرمندان و حوزة¬هنري نموده¬است. سخنرانيها، مقالاتِ متعدد و حمايت¬هاي بدونِ تبعيض از هنرمندان توسط او گواه بر اين است كه در اموراداري فردي آگاه و نكته¬سنج و مديري لايق است. جاي تأسف است كه چنين كارشناسِ ارزنده¬اي از سِمت خود استعفاء نموده و بسياري از هنرمندان را از چنين فرصتِ مغتنم محروم داشته¬است. در هر جا و هر سمتي كه باشند در خانوادة بزرگ هنرمندان جايگاه ويژه¬اي دارند و بنده ضمن آرزوي موفقيّتِ هنري و اجتماعي براي او همواره مانند گذشته مقالات، سخنرانيها و مصاحبه¬هاي او را دنبال خواهم نمود.
۳۰. وحيد اسداللهي:آقاي مهدوي رديف‌هاي موسيقي محلي ما را (اقوام ما را ـ در همة مناطق) زنده نگه داشت. ايشان براي موسيقي اين مملكت قدم بزرگي برداشتند. من به عنوان هنرمند كوچكي از اين مرز و بوم از ايشان و حوزةهنري تشكر مي‌كنم. ايشان بسيار بزرگوار هستند، بشخصه ارادت خاصي نسبت به ايشان دارم. خداوند حفظشان كند.
۳۱. شهرام ميرجلالي: اينجانب شهرام ميرجلالي يكي از هنرمندان اين مرز و بومِ پهناور هستم، خواستم خدمت جنابعالي عرض نمايم كه بنده طي اين سالها در مركز موسيقي حوزة‌هنري فردي به دلسوزي و با تجربگي جناب رضا مهدوي نديده‌ام به همين دليل مي‌خواستم تقاضا نمايم كه با استعفاي ايشان موافقت ننموده كه آن ادارة محترم يكي از افراد بسيار مجَرّب خود را از دست ندهد.
۳۲. عبدالجبار كاكايي: جناب آقاي مهدوي ـ اينكه صحنة مديريت موسيقيِ فاخر در شرايطي حساس از وجود حضرتعالي بي‌بهره مي‌شود جاي تأسف و تأثر دارد. انتظار مي رود با تقويت و پشتيبانيِ مديران لايق، عرصة موسيقي كشور از اين پراكندگيِ روزافزون نجات يابد ولي متأسفانه چنين نيست. قدم در اين مسير دشوار روزبروز سخت‌تر مي‌شود. بدون شك نقش حضرتعالي در سالهاي تصديِ مديريتِ موسيقي شايستة توجه و تحسين بود، بويژه در توليد و عرضة موسيقيِ فاخر و ارزشمند. اميدوارم تدبير خردمندانه‌اي به ياري موسيقي بشتابد و اين عرصه از لطف حضور شما خالي نماند.
۳۳. اصغر فردي: استعفاي شما شكافي به جامعه هنر بود كه زمان، آن حُسن مديريت و خدمات را تجليل خواهد كرد و نام شما در حافظه تاريخِ موسيقيِ اين دورة سنگين جاودان ماند.
۳۴. عليرضا قزوه: با توجه به آشنايي اينجانب با جناب رضا مهدوي هنرمند گرامي به نظرم حضور ايشان در حوزةهنري و مركز موسيقي منشاء خدمات ارزشمندي خواهد بود و همواره از ايشان كارهاي خوبي را شاهد بوده‌ايم كه مي‌تواند به تعالي هنر موسيقي انقلاب كمك كند.
۳۵. علي پژوهشگر: هنرمند گرامي جناب مهدوي سالهاست كه با تمام سختيها كه بر اهل هنر و فرهنگ هيچگاه پوشيده نبود، سعي در ايجاد فضايي نموده ايد كه هنر واقعي در آن توانِ رشد داشته باشد، چه در آن زمان كه با تمام وجود سعي در پا برجايي رشته موسيقي در دانشگاه سوره داشتيد كه تمام آن زحمات بر هيچ يك از اهل هنر پوشيده نماند و چه اين سالها كه در واقع در خدمت هنرمندان بوديد به عنوان يك هنرمند و بعد از آن يك مدير لايق و حاصل آن صداقت‌هاست كه اهلِ هنر اينگونه از خبر استعفاي شما آشفته گشته‌اند. در دوران ما كم نبوده‌اند مديراني كه استعفاي آنها آرزوي هنرمندان بوده و شما از بنده بهتر مي‌دانيد كه نهالِ ضعيف موسيقي ايران اگر شما هم در اين روزگارطاقت نياوريد خشك تر خواهد شد، پس با تمام وجود از خدا اول سلامتي شما را خواستارم و بعد از آن آرزو دارم توانمندتر از گذشته با دشواري‌هايي كه بر ما پوشيده نيست مبارزه نماييد.
۳۶. سيّد عماد توحيدي: قبل از نوشتن اين سطور حافظه‌ام را به ياري طلبيدم كه پاسخ اين سؤال را برايم روشن كند: كدام هنرمندي در عرصة مديريت هنري توانسته ديرپا و مؤثر و در عين حال فارغ از استخدامِ امكاناتِ مديريتي براي دستيابي به شهرت و سايرِ مواهب عمل كند؟ شايد كمتر كسي بداند رضا مهدوي در عرصة نوازندگي جايگاهي در خُور و بسيار شايسته دارد و شايد اگر او تمركزِ خود را بر روي نوازندگي و آهنگسازي مي‌گذاشت امروز از نوادرِ به نامِ موسيقيِ دستگاهيِ ايران بود، اما او مسيرِ ديگري را انتخاب كرد، آرماني والاتر. خدمتِ به شاكلة موسيقي فاخرِ ايراني، مبارزه با ابتذال و كج‌انديشي در اين هنرِ ارجمند، معرفي جوانان شايسته و صاحبِ انديشه در عرصة موسيقي، قدرداني و قدرشناسي اساتيدِ سايه‌نشين و اهتمامِ نشرِ آثار فاخر و ماندگار صوتي و نوشتاري. من به اعتبار كارنامة بسيار روشن و خوشنامي و اعتبار موسيقايي‌اش او را در زمرة موفق‌ترين مديرانِ هنريِ اين سالها مي‌دانم. از ياد نبريم كه اگر اهتمام او در انتشارِ آثار موسيقي نواحي ايران و برگزاري جشنواره‌هاي مرتبط با اين موسيقي نبود بخشي از تاريخِ مهمِ فرهنگيِ اين كشور فرصت بروز و ظهور پيدا نمي‌كرد و اين خود تنها گوشه‌اي از تلاش‌هاي جانانة مردي است كه هنرمند است و مديريت هنري را نيك مي شناسد.
۳۷. مليحه سعيدي: با عنايت به خدمات شايان توجه جناب آقاي مهدوي در زمينة هنر و موسيقي اميدواريم كه ايشان كماكان همكاري مؤثر و ارزشمندشان را ادامه دهند.
۳۸. پروين بهمني/ دامون شش بلوكي: اينجانب پروين بهمني ـ به همراه پسرم عضو كوچكي از دريايِ موسيقيِ قشقايي مي‌باشيم. اخيراً با شنيدن استعفاي آقاي رضا مهدوي مدير با لياقت و مردمي مركز موسيقي حوزةهنري را مطلع شده‌ايم كه بسيار جاي تأسف است. نزديك به دو دهه با اين مدير ِمدبر در حوزۀ موسيقيِ نواحي بخصوص موسيقي قشقايي حمايت شده‌ام و هيچگاه پشتِ درِ بسته ايشان در انتظار نمانده‌ام. با اينكه مشغله ايشان بسيار زياد بوده‌است كه همه مي‌دانند بدون هيچ چشم‌داشتي كارها را به نحو اَحسن پيش برده‌اند و از هيچگونه ياري و تشويق در امورموسيقي جداً كم كاري نكرده‌اند. يكي از آلبومها به نام «نغمه هاي عاشقي قشقايي» كه كوشش براي احيايِ موسيقيِ از بين رفته از چند دهۀ گذشته بوده كه كاري بس دشوار بوده است، با حمايت ايشان به انتشار رسيده‌است و همچنين در اختيار گذاشتن سالن براي اجراهاي پژوهشي و ماندگار از جمله «اوّلين جشنواره موسيقي بانوان» در تالار انديشه، «موسيقي كوچ در لرستان»، جشنواره موسيقي «گوسان پارسي»، «اوّلين و دومّين جشنواره موسيقي كار» در تالار انديشه و...و كنسرت‌هاي مختلف و انتشارات فراواني كه با گفتن و نوشتن كم مي‌آوريم، هميشه با رويِ‌ گشاده و استقبال فراوان در پيشبرد موسيقي ايران تلاش كرده‌اند. از دست دادن چنين مديراني با تجربه كه خود نيز موسيقي دانان ماهر مي‌باشند جامعۀ موسيقي را بسيار نگران كرده‌است. جاي آقاي رضا مهدوي را چه كسي مي‌خواهد و مي تواند پُركند؟ آيا اين حق را دارم به عنوان عضوي از موسيقي توانم پرسيدن؟ با اميد اينكه مهدويِ موسيقي به جامعۀِ موسيقي برگردد و دوستدارانش را كه همانا موسيقي‌دانان واقعي هستند خوشحال و راضي نگهدارد.
۳۹. هنگامه اخوان: جناب آقاي رضا مهدوي از موسيقي‌دانان و مديران خادم و دلسوز عرصة موسيقي هستند و اميدوارم همچنان به خدمات مؤثر و ارزشمندشان ادامه دهند.
۴۰. آذر هاشمي: اينجانب آذر هاشمي از پيشكسوتان و خادمان مجموعة هنر و موسيقي ساليان سال است كه هميشه از اينكه جواني با مهارت و هنرمند و مديري بسيار توانا بنام آقاي رضا مهدوي همكار اينجانب و در حوزة‌هنري و دانشگاه سوره در خدمت ايشان بوده و در بسياري از جشنواره‌ها پا به پاي همديگر داوري نموده، افتخار مي‌كنم كه در كنار ايشان كار كرده‌ام و از هنر ايشان و علي‌الخصوص مديريت و مدبريِ ايشان آموخته‌ام. با آرزوي اينكه قدرانسانهاي والا چون ايشان را بدانيم و ارج بگذاريم. آرزو مي‌كنم هميشه ايشان را در اين سمت ببينم و با آرزوي سلامتي براي اين هنرمند بزرگ از شما تقاضا مي‌كنم كه ديده‌ها را ببنديد و زحمات را قدر بدانيد.
۴۱. حميدرضا ديبازر: اميدوارم شرايطي ايجاد شود تا مديري خردمند، با حوصله و آشنا به فن و لايق (به استناد تمام آنچه كه زمان حضورايشان در آن مجموعه انجام داده‌اند) در حوزةهنري كه با مديري با ويژگي‌هاي فوق بهتر اداره مي‌شود، قصد به حضور و ادامه همكاري با سازمان را مجدداً بيابند.
۴۲. پيروز ارجمند: درخشندگي و سوابق درخشانِ هنرمند ارجمند آقاي رضا مهدوي در حوزة‌هنري آنچنان درخشان است كه هيچ كورسويي در آن ديده نمي‌شود. حيف است هنر و حوزة‌هنريِ ايران از موهبتِ وجود ِپربركت اين هنرمند و مديرِ توانا بي‌بهره باشد.
۴۳. بهزاد عبدي: حضور مؤثر جناب آقاي مهدوي در پُست مديريت مركز موسيقي حوزةهنري سازمان تبليغات اسلامي بر همگان غير قابل انكار است. جناب آقاي مهدوي علاوه بر اين كه مديريت بسيار مثبت و رو به جلويي در پيشبرد اهداف هنري داشته‌اند انساني فرهيخته و كمياب در اين آشفته بازار هنر اين مرز و بوم هستند. نگاه ايشان به توليد آثار فاخر موسيقي به حق، تكرار ناشدني و عميق است. اين جانب بهزاد عبدي كه افتخار همكاري با آن موسسه را و شخص جناب مهدوي داشته‌ام از آن مقام محترم جناب آقاي مؤمني تمنا دارم استعفاي ايشان مورد پذيرش واقع نشود و تمهيداتي براي بازگشت اين نيروي ارزشمند و كمياب فراهم گردد. اميد كه اين اقدام حضرت عالي مرضي رضاي حق واقع گردد.
۴۴. جواد بطحايي: جناب آقاي مهدوي از مديراني مي‌باشند كه تخصص و علم و تعهد را تؤامان دارند. وجود ايشان در اين پُست علاوه بر ارتقاء فرهنگ و هنر اين مملكت باعث دلگرمي هنرمندان نيز مي‌باشد. اميد كه قدر اين هنرمند و مدير بيشتر شناخته شود.
۴۵. وارطان ساهاكيان: اينجانب از زحمات بسيار ارزشمندي كه آقاي رضا مهدوي در دوران خدمت در حوزةهنري و در دانشگاه سوره در مقطع ليسانس و فوق ليسانس انجام داده‌اند كه براي هيچ كس پوشيده نيست و اميدوارم از اين هنرمند عاليقدر و خدمتگزار در زمينة هنر در حوزةهنري قدرداني شود و زحمات ايشان ناديده گرفته نشود.
۴۶. محسن الهاميان: به نظر اينجانب آقاي مهدوي از دلسوزترين و صادق‌ترين مديران حوزة‌ موسيقي مي‌باشند و با همة صبوري كه در ايشان سراغ دارم، مضايق و بي‌توجهي‌هادر چه حدّي بوده كه ايشان ناچار به استعفاء شده‌اند. هر چند كه در اين زمينه مسلماً ايشان صاحب اختيار هستند ولي چنانچه شرايطي فراهم شد كه مطلوبِ ايشان بوده و بتوانند به خدمات خود در امر موسيقي ادامه دهند به نفع حوزة موسيقي خواهد بود.
۴۷. حسين پرنيا: اينجانب حسين پرنيا آهنگساز و نوازنده كه از سال ۱۳۷۴ همكاري‌ام را با استوديوي حوزة‌هنري داشته‌ام تا كنون هم ادامه دارد و شايد يكي از كساني باشم كه كمترين آثار را هم با مركز موسيقي حوزه داشته‌ام. لذا خواهشمندم در مورد استعفاي جناب رضا مهدوي كه از نظر بنده يكي از موفق‌ترين مديران فرهنگي و هنري كشورند تجديد نظر فرمائيد. همچنين به استحضار مي‌رساند جناب مهدوي با حضورشان در مركز موسيقي حوزه باعث جذب اكثريت هنرمندان صاحب قلم و صاحب نام را در جهت اعتلا و اشاعة فرهنگ موسيقايي، معنايي و مفهومي و آئيني داشته‌اند. چنانچه در اين زمان از هر زمان ديگري نياز به مديران موفق درراستاي فعاليّت‌هاي فرهنگي و هنري بيشتر احساس مي‌شود، قبلاً از همكاري مسئولان محترم كمال سپاسگزاري را دارم. به اميد آنكه به فكر ساختن كشور باشيم در همة امور.
۴۸. تورج زاهدي: مكن مكن، لبِ ما را به شكوه باز مكن/ در اين روزگاري كه اهرمنان از خارج، و حتي ستون پنجم آن در داخل كشور، مي‌كوشند كه اين انقلاب و اين كشور و اين ملّت و امّتِ عظيم را (كه همين عظمت، خاري در چشم آن‌هاست) از هر سو مورد هجمه قرارداده و اقتدار آن را به ضعف و ذلت بكشانند، و مخصوصاً برروي پهنة هنرِ موسيقي تمركز كرده‌اند، تا ضربة خود را به جاي درست وارد كرده‌باشند، چه جايِ استعفاست؟ مگر ما چند نفر مثل تو داريم، كه خداوند، هنرِ موسيقي و فهم و كمال و ايمان و تعهّد و دشمن‌شناسي را يكجا به او عطا كرده‌باشد؟ رضا جان، حرفهايم را تعارف تلقي نكن و از اين استعفاي ناهنگام و بي مورد اعلام بفرما، كه اينك وقتِ آن است كه پاي در ركاب بَركشي و از طريق ادامة مسئوليتت، به موسيقي كشور رسيدگي فرمايي، تا در تعهّدي كه داري، خداي ناكرده كوتاهي نكرده باشي. والله الهادي.
۴۹. بابك شهركي: با سپاس فراوان از زحمات و الطاف جناب آقاي رضا مهدوي در عرصة موسيقي و فرهنگ ايران زمين خواستار ماندن در اين فضايِ نه چندان مهربانانه ولي با عشق به موسيقيِ ايراني مي‌باشم.
۵۰. مهيار شادُروان: هنرمند عزيز و مدير دلسوز موسيقي حوزة‌هنري جناب آقاي رضا مهدوي را ساليان درازي است كه مي‌شناسم و البته خدمات و كارنامة درخشانِ هنري و مديريت در حوزة موسيقي ايشان را همه اهل فن و فضل و هنر مي‌دانند و نيازي به معرفي نيست. در اين مجالِ اندك همين بس كه در فضاي نه چندان خوشايند فعليِ موسيقي، وجود افرادي چون رضا مهدوي مي‌تواند به ايستايي وارتقاء كيفي محصولات موسيقايي و اصولاً برنامه‌هاي موسيقي درسطح كلان كشور كمك شاياني بنمايد. اينجانب از محضر مسئولين محترم تقاضا دارد تا نسبت به رفع سوءتفاهم هاي احتمالي و دلجويي از اين هنرمند و مديرِ دلسوز اهتمام جدّي ورزيده واستمالت نمايند تا شاهد تكرار روزهاي طلاييِ موسيقي در حوزةهنري باشيم. با آرزوي بازگشت ايشان به عرصة مديريت موسيقي و حوزة‌هنري ارتقاء سطحِ توليدات.
۵۱. حسين عليشاپور: رفتن جناب مهدوي از حوزة‌هنري با توجه به دغدغه راستيني كه نسبت به هنر والاي موسيقي دارند، يك ضايعه است، نه تنها بمانند، بلكه حوزة اختيارات ايشان هم بايد گسترش يابد تا با فراغِ بال به كار بپردازند. اجازة رفتن به ايشان دادن و عرصه بر ايشان تنگ كردن، به سود هيچ كس نخواهد بود.
۵۲. مجيد اخشابي: اميد است با بذل عنايت و توجه حضرتعالي موجبات استمرار حضور جناب مهدوي در عرصة مديريت موسيقي حوزةهنري فراهم آيد. بديهيست تلاش چشمگيرِ ايشان در فعاليّت‌هاي هنري و موسيقايي حوزةهنري همواره منشاء اثر و تحول بوده است. براي جنابعالي، ايشان و همة همكاران محترمتان در حوزةهنري آرزوي توفيق دارم.
۵۳. مهدي نظري: با تشكر و سپاس فراوان از زحمات دلسوزانه و بي‌دريغ جناب آقاي مهدوي، تنها به اين جمله بسنده مي‌كنم كه آقاي مهدوي تنها مديرِ آگاه و دلسوز براي هنرمندان و موسيقي اين مرز و بوم هستند و اميد است همچنان در اين راهِ پرخطر بمانند. انشاءالله.
۵۴. غلامرضا معصومي: اينجانب مدت ۱۲ سال است كه با جناب آقاي مهدوي آشنايي دارم. كار ايشان در حوزة‌ موسيقي بي‌نظير مي‌باشد. جناب آقاي مهدوي مدير بسيار لايق و دلسوز و متخصص در كار موسيقي است. ايشان اخلاقاً هم مرد بسيار خوب و وارسته است و در موسيقي اصيل ايراني تسلط كامل دارد. اميد است كه ايشان استعفايش را پس بگيرد و در حوز‌‌ةهنري براي انجام وظيفه و خدمت به موسيقي كشور باقي بماند.
۵۵. اردشير صالح‌پور: ترا تحمّلِ امثال ما ببايد كرد/ كه هيچكس نزند بر درخت بي بَرسنگ ـ حضور مؤثر و اهليّت شايسته‌ي جناب آقاي مهدوي در حوزة موسيقي و پژوهش‌هاي گرانقدر موسيقيِ اين مرز و بوم مايه افتخار و اغتنامِ فرصت است و دريغ است چراغي را كه ايشان به سعي و مساعي بسيار و روغن وجودِ خويش فروزان نگاه داشته و پرتوافشانِ علم و بصيرت در اين حوزه است رو به خاموشي نهد! به عنوان پژوهشگري كوچك در حوزة تعزيه و شبيه‌خواني و موسيقي نواحي و مقامي علاقمندي و تأكيد خود را بر حضور و مديريت دلسوزانة اين مدير ارزشمند اعلام داشته و از متوّليان امر خواهانم كه ضمن ابقاء ايشان در اين منزلت اسباب فعاليّت هر چه بيشتر ايشان را در پاسداشت مواريثِ معنوي موسيقي فراهم آورند.
۵۶. محسن شريفيان: با توجه به فعاليّت چشمگيرِ هنرمند ارزنده جناب آقاي مهدوي در راستاي حفظ و اشاعة موسيقي بومي ايران نسبت به استعفاء نامبرده از سمت مديرمركز موسيقي حوزةهنري موافقت نفرمائيد و امكانات لازم را براي ادامه‌ فعاليّت‌هاي ايشان مهيا فرمائيد.
۵۷. هوشنگ جاويد: اين جانب مي‌دانم كه مسئولين وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي و همين طور جناح چپ توده‌اي‌ها و واخورده‌هاي گروهك هاي معاند كه طي سه دهة اخير به انواع حيله‌ها و ترفندها در دستگاه‌هاي وزارتي و غير وزارتي رخنه كرده‌اند در اثر سعايت‌ها و ادعاهاي پوچ، خود را مطلع و آگاه جلوه داده و عليه تمام تلاش‌ها و كارهاي الگويي مركز موسيقي حوزةهنري و خود اين حوزه جبهه گرفته اند و تلاش در اَز هم پاشيدن اركان اين حوزه را دارند، و فشارهاي جانبي وارده، كار را به اين جا رسانده كه يك مديرِ دلسوز احساس سرخوردگي و دلخوري نمايد، لذا خواهشمندم به هيچ وجه با استعفاي جناب مهدوي موافقت نفرمائيد كه باعث شادي جبهه كفر خواهد شد. والسلام.
۵۸. جهانگير دانايِ¬علمي: با توجه به اين كه شنيده‌ايم استاد گرانسنگ جناب آقاي رضا مهدوي قصد كناره‌گيري از مركزموسيقي حوزةهنري را دارد، عده بسياري از دوستان اهل تحقيق از اين تصميم ايشان، شوكه شده‌اند، زيرا ايشان با آگاهي و درايتي كه در مسائل موسيقي و روانشناسي افراد درامور تحقيق دارند، هم چون الماسي هستند كه به آساني به دست نمي‌آيد، از جمله خودِ من كه نوشتن در مورد «تاريخ موسيقي و طنز موسيقايي» را مديون ايشان مي‌دانم. كه بيشتر در موردِ او صحبت كردن و معرفي كردنش لزومي ندارد كه كارها و اعمال او مشخص كنندة طرز فكر و عشقِ او به فرهنگ و آداب اين سرزمين مي باشد به قول مولانا: آفتاب آمد دليل آفتاب/ خواهشمند است دستوري اتخاذ شود اين استاد در پُست خويش بماند واين حوزه را ترك ننمايد.
۵۹. جهانگير نصري¬اشرفي: در اينكه جناب آقاي مهدوي مديري توانا و انساني متّقي و نيز فردي متخصص در امور موسيقي است قطعاً جاي ترديدي نيست. اميد بنده اين است كه اين مدير لايق همچون گذشته با حمايت حضرتعالي بتواند در عرصة حساس موسيقي به خدمتگزاري ادامه دهد.
۶۰. پيمان بزرگ نيا: اينجانب بعنوان پژوهشگر موسيقي قومي اطمينان دارم جنابعالي بيش از هر كس به شرافت، تعهد و تخصص آقاي مهدوي واقف هستيد. اگر جسارت نباشد گمان مي‌كنم جناب مهدوي در احيا و اعتبار اين مركز موسيقي نقش مهمي داشته‌اند.
۶۱. حسين دي‌پير: از انتصاب اولين وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تا امروز كمتر مديري را در عرصة موسيقي مي‌توان پيدا كرد كه با تكيه به «تعهّد و تخصّص» بر مسند مديريت هنري موسيقي نشسته باشد و از آن نادرتر مديري كه از جايش رانده و بركنار شده باشد و مجدّد بر جاي خويش بازگشته باشد. رضا مهدوي از معدود مديران موسيقي جمهوري اسلامي است كه «تعهّد و تخصّص» را با هم دارد و علاوه بر آن، عناصري چون ذوق و بينش و رابطۀ سالم انساني «با محيط هنري و موسيقي» را به اضافه خصوصيات حسنۀ ديگر در خود جمع نموده است. استعفاء و يا دور شدن ايشان از فضاي هنري و يا تحت فشار گذاشتن ايشان نه تنها ضرري به ايشان نمي‌زند بلكه باعث استراحت و رفع خستگي براي ايشان است ولي جامعۀ موسيقي و مديران متعهد و جوانانِ آتيه دار و علاقمندان عرصة موسيقي و ... لطمه خواهند خورد. براي هر انسان بينا كه با چشمِ باز در كشور ما زندگي مي‌كند مثل روز، روشن است كه يك جريانِ مخفي و خزنده و مُضر در تمام عرصه ها در تلاش براي حذف نيروهاي مؤمن و مؤثر و شريف است. در فضاي موسيقي كشور ما، آقاي رضا مهدوي دستِ كم از شهيد شهرياري و رضايي و... در عرصة هسته اي ندارد. كارنامة ايشان در قياس با ديگر مديران «گذشته و حالِ حاضر» گوياست! احتياج به هيچ توضيحي ندارد. براي خود من كاملاً واضح و روشن است كه خود جنابعالي نيز از اين فشارها محروم نيستيد و به عنوان رئيس حوزۀهنري چه بسا فشارهاي بيشتري را تحمّل مي‌‌كنيد. ناگفته پيداست: «هركس راهش را در ادامۀ راه بنيانگذار كبيرانقلاب اسلامي قراردهد همان مصائب را نيز در پيشِ روي دارد.» جنابعالي و آقاي مهدوي در نظر اينجانب در عرصۀ‌ هنري كمتر از فرماندهان دورۀ دفاع مقدس نيستيد و اين جبهه نيز كمتر از آن جبهه نيست. قبل از آنكه تقاضاي اِبقاي آقاي مهدوي را داشته‌باشم، براي جنابعالي از خداي بزرگ «در اين ماه مبارك» نهايت صبر و بردباري را خواهانم و نويد مي‌دهم كه در اين ماه عزيز «كه شياطين در زنجير هستند» دشمنان و بدخواهان شما نيز راه به جايي نخواهند برد و به اميد خداي بزرگ آنها نيز در بند حماقت و كوته‌فكري خود گرفتار خواهند شد. اين نوشته فقط به اين نيّت بود كه همراهي قلبي و روحي خود را با جنابعالي و برادران و دوستان عزيز درآن جبهۀ فعّالِ فرهنگي عَيان و بَيان كرده باشم.
۶۲. سيّد عليرضا ميرعلي¬نقي: بنده از سال ۱۳۷۰ تا امروز همپا و همكار آقاي مهدوي بوده‌ام، شايد از نزديكترين كسان ايشان در امور فرهنگي و هنري بوده ‌باشم، آقاي رضا مهدوي به گمان من مهم ترين و مؤثرترين مدير فرهنگي موسيقي در بعد از انقلاب است. قطار كردن صفات ممتاز براي ايشان كفايت نمي‌كند. او از هر گونه نام و مقام بي‌نياز است. اين موسيقي و موسيقدانان ما هستند كه به او احتياج دارند و اگر هم مسئولين امر، ايشان را به محل خدمت باز نگردانند، تاريخ و هنرمندان هميشه از ايشان در بالاترين سطح مديريت و انسانيّت ياد خواهند كرد. اميدوارم هميشه ايشان را در مسند خدمات مهم ببينيم زيرا او شايستة بهترين‌هاست.
۶۳. شهاب مِنـا: يادي از يك مدير موفق موسيقي.امروز يكي از دوستان تلفن كردند و اذعان داشتند كه آقاي رضا مهدوي، مدير شايسته مركز موسيقي حوزةهنري، از مديريت مركز موسيقي حوزةهنري استعفاء داده‌اند. واقعاً خبر تأثرباري است و اميدوارم اين مركز در نبودِ اين فردِ مثبت و با عرضه به قهقرا نرود. حمايت ايشان از نسل جوانِ موسيقيدان در انتشار كتب و سي دي‌هاي صوتي از طريق مركز موسيقي از اقدامات كم نظير و مثال زدني در اين روزگار است واَمثال ما به شخصه خود مديون لطف ايشان هستيم. اميدوارم جامعه موسيقي و حوزةهنري قدردان اين مدير موفق باشد.
۶۴. مزدا شاهاني: از لطف و زحماتي كه آقاي رضا مهدوي در راستاي متعالي كردن موسيقي كشيده‌اند بسيار سپاسگزارم. و خواهشمندم كه شرايطي فراهم گردد كه حضور پرثمر ايشان در اين مركز پايدار باشد.
۶۵. محسن دائي نبي: هماي اوج سعادت به دام ما افتد/ اگر تو را نظري برمقام ما افتد/حافظ. ديرسالي است كه جناب استاد رضا مهدوي را به حُسن خُلق و كارآمدي مي‌شناسيم خوشا به حال آن مجموعه‌اي كه مقام ايشان را بداند و قدردان زحمات بي‌دريغشان باشد، زيرا كه به اتفاقِ نظرِ بزرگانِ جامعة موسيقي عدم حضور ايشان را جايگزيني نيست. اميدواريم كه حضور ايشان را در مديريت واحد موسيقي حوزةهنري داشته باشيم تا شاهد آثارِ نيكِ اين حضور باشيم.
۶۶. محمد شوقي سرخوش: اميدوارم دوباره جناب مهدوي را در حوزةهنري ببينم و همواره شاهد شكوفايي موسيقي‌مان توسط چنين عزيزاني باشيم.
۶۷. پدرام درخشاني: هنرمند گرامي و دوست عزيز جناب آقاي مهدوي؛ به زبان ساده خدمتتون عرض مي‌كنم كه ما اميدمان به شماست و حضور شما در مجموعة موسيقي باعث دلگرمي اهالي موسيقي مي‌باشد. پشتِ ما را خالي نفرمائيد. اميدوارم از تصميم خود، با وجود همة مشكلات و سختي ها صرفنظر كنيد.
۶۸. حيدر كاكي: بنده از سال ۱۳۷۸ از نزديك با جناب آقاي رضا مهدوي آشنا هستم و شاهد تلاش‌هاي بي‌وقفة ايشان در عرصة فرهنگ و هنر اين مرز و بوم بوده‌ام. از مديريت گروه موسيقي دانشگاه سوره تا مديريت موسيقي حوزةهنري. بدون ترديد استعفاي ايشان ضربه‌اي به بدنه موسيقيِ فاخر اين مملكت خواهد بود. اميد است كه خواسته‌هاي ايشان برآورده و از استعفاي ايشان ممانعت به عمل آيد.
۶۹. شاهين شهبازي: جناب مهدوي همواره پشتيبان موسيقي جدّي و فاخر و كساني بوده‌اند كه در اين راه تلاش كرده و مي‌كنند. زحمات ايشان بر هيچكس پوشيده نيست. اميدوارم قدردان ايشان باشيم.
۷۰. رحيم عدناني: با خبر شدم كه جناب استاد رضا مهدوي، يار و ياور هميشگي هنرمندان و مديركل محترم مركز موسيقي حوزه هنري تقاضاي استعفاء از سمت خود را داده‌اند. بر هيچ كس پوشيده نيست كه حمايت هاي بي‌شائبه ايشان از هنرمندان، موجب اعتلاء و رونق موسيقي غني و ريشه‌دار ايران زمين گرديده است. گواهي براين مطلب آثار با ارزشي است كه در زمان تصدي مديريت ايشان توليد شده‌است. نامبرده خود از جنس هنر و موسيقي است و با تمام وجود، دغدغه اعتلاي موسيقي فاخر اين مرز و بوم را دارند. حضور اساتيدي همچون رضا مهدوي در مركز موسيقي موجب دلگرمي هنرمندان و متعاقباً توليد و خلق آثار جاودان و ماندگاري خواهد شد كه مي‌تواند در اين آشفته بازار تهاجم فرهنگي كه شاهد بمباران موسيقي‌هاي مبتذل مي‌باشيم موجبات حفظ و اشاعه موسيقي ريشه‌دار كشورمان را به نحو احسن و شايسته فراهم آورد. اينجانب به عنوان عضو كوچكي از جامعةهنري كشور از محضر حضرتعالي درخواست مي‌كنم به منظور تعامل بيشتر هنرمندان موسيقي با حوزةهنري و با هدف تهيه و توليد آثار تأثيرگذار و همچنين به منظور خوشحالي خيل عظيمي از مشتاقانِ حفظِ موسيقي فاخر، ضمن مخالفت با استعفاي جناب آقاي رضا مهدوي، زمينة حضور مجدد نامبرده را در مركز موسيقي فراهم آوريد.
۷۱. رسول رسولي: اينجانب رسول رسولي آهنگساز، با شنيدن خبر استعفاي آقاي مهدوي تصميم به نوشتن اين نامه گرفته‌ام تا شايد به بازگشت ايشان به مركزموسيقي وجلوگيري از موافقت با استعفاي آن دلسوز و هنر دوست كمكي كرده‌باشم. چنانچه جنابعالي مستحضر هستيد فعاليّت‌هاي جناب مهدوي در طي چند سال گذشته نشانگر بينشِ صحيح ايشان نسبت به هنر و هنرمند بوده و هميشه در جهت توليد آثار هنري فاخر و درخورِ آن حوزۀ محترم گام برداشته اند كه نبود ايشان در مقام سرپرست مركز موسيقي مي‌تواند ضربۀ زيادي به جامعۀ هنري علي‌الخصوص هنرمندان همكار با حوزةهنري وارد نمايد. لذا خواهشمندم كه با تقاضاي ايشان موافقت ننمائيد و با مسئوليتي بيش از پيش و امكانات گسترده‌تري نسبت به قبل از جناب مهدوي دعوت به همكاري مجدد نمائيد. باشد كه اين عمل خيرخواهانۀ جنابعالي همچون گذشته سبب توليد آثار هنري فاخري گردد كه مايۀ افتخار جامعۀ هنري و آن حوزةهنري محترم شود.
۷۲. مرتضي حيدري آل¬كثير: اينجانب بعنوان عضو كوچكي از جامعه هنرمندان اين حوزه، با توجه به استعفاي جناب آقاي مهدوي مسئول محترم دفتر موسيقي اين سازمان، از حضرتعالي استدعا دارم در صورت امكان با استعفاي ايشان، بعنوان يك مسئول دلسوز، متخصص و كارشناس، انقلابي و ارزشي، موافقت نفرموده و ايشان را همچنان در همان سمت سابق با امكانات بيشتر و زمينه‌هاي فعاليّت فراختري ابقاء بفرماييد تا همچنان شاهد توليد كارهاي فاخر و در خورِ شأن حوزه و هنر انقلاب اسلامي در زمينة موسيقي باشيم.
۷۳. سيامك سپهري:هركسي در روابطش با ديگران به تجربيات شخصي‌اش رجوع مي‌كند و تجربة من در حيطة كاري با آقاي مهدوي، تجربه¬اي موفق و لذت بخش بوده است.
۷۴. احمد ليايي(سرپرست گروه قدر)/ محمد مكرمي(سرپرست گروه محراب) ـ ‌محمدجواد مكرمي ـ محسن سليماني‌زاد ـ حسن صفري ـ شيرزاد احمدي ـ سهراب احمدي ـ سيد فرهاد مجاب: اينجانبان اعضاي گروه همخواني و همسرايي محراب كه قريب ۲ سال از آشنايي و همكاريمان با استاد مهدوي مي‌گذرد، هميشه از حُسن برخوردِ ايشان و تسلط وي بر شناخت موسيقي اذعان داشته و داريم. لذا از جنابعالي به عنوان رياست محترم حوزةهنري و دلسوزِ مسائل فرهنگي خواهش داريم كه كما في‌السابق از حضور ايشان در مسند مديريت موسيقي حوزه حمايت بي دريغ داشته باشيد و همكارانتان را در حمايت از جناب مهدوي ياري فرمائيد.
۷۵. سهراب حسيني: جناب آقاي مؤمني شريف، اميدوارم با اصرارِ شما ابقايِ مجدد جناب آقاي رضا مهدوي مدير مركز موسيقي حوزةهنري ممكن شود. كه قطعاً اين مهم تأثير شاياني بر سرنوشت موسيقي ايران زمين خواهد داشت.
۷۶. سهيل حسيني: حضورِ جناب آقاي مهدوي در مركز موسيقي موجبات عرضة آثار فاخر و ارزشمندي بود كه كمتر در ارگان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها‌‌ي ديگر شاهد آن هستيم. انشاءالله ابقاء ايشان، به فعاليّت پربار ايشان تداوم بخشد.
۷۷. حميدرضا عاطفي: با اميد به استمرارمديريتِ با درايتِ جناب مهدوی .

کد خبر: 46648
Share/Save/Bookmark