بهرام دهقانیار؛ آهنگساز گفت: ضبط سری جدید موسیقی مجموعه «آب پریا» به کارگردانی مرضیه برومند از ۳۰ تیرماه در استودیو کرگدن آغاز می شود.
وی افزود: تیتراژ اول این مجموعه که قبلا ضبط شده بود به مرحله میکس نهایی رسیده است و تیراژ پایانی آن جمعه ۳۰ تیرماه در استودیو کرگدن انجام می شود.
این آهنگساز تصریح کرد: خواننده تیتراژ پایانی «آب پریا» جاوید عسگری است و قرار است شعری از سعدی را برای این مجموعه بخواند.
دهقانیار در پایان خاطر نشان کرد: قسمتی از شعری که برای تیتراژ این مجموعه انتخاب شده است بدین قرار است؛
باد بهاری وزید، از طرف مرغزار باز به گردون رسید، نالهی هر مرغزار سرو شد افراخته، کار چمن ساخته نعره زنان فاخته، بر سر بید و چنار
بهرام دهقانیار در خصوص موسیقی سریال «آب پریا» گفت: فکر می کنم موسیقی سریال آب پریا در میان کارهایی که با خانم برومند داشته ام پخته ترین کار بوده است.
وی افزود: در حال حاضر حدود یک سال و نیم دو سال فقط مشغول ساخت موسیقی این سریال بوده ایم و به جرئت می توانم بگویم خانم برومند از یک ثانیه موسیقی آن نمی گذرند و نظارت کاملا مستقیم بر روی ثانیه به ثانیه که موسیقی پخش می شود دارند.
این آهنگساز تصریح کرد: از ۳۰تیر ضبط مجدد موسیقی آغاز می شود و امیدوارم شرایطی پیش بیاید کار که تمام شود موسیقی آن را به صورت مجزا و در یک آلبوم جداگانه ای منتشر کنیم. چون حجم موسیقی کار خیلی زیاد است و باید فرصتی پیش بیاید تا از بین آن ها دست به انتخاب زده و بهترین ها را بیرون آوریم تا به صورت یک آلبوم مجزا درآوریم.
وی ادامه داد: از آنجایی که سریال باید تیرماه برای پخش آماده شود فکر می کنم موسیقی هم تا ۶ هفته آینده تمام شده و آماده باشد درا حاضر نصف کار موسیقی انجام شده است.
دهقانیار خاطر نشان کرد: د راین سریال ترانه نیز به کار رفته است، تیتراژ پایانی که فقط یک ترانه است با شعری از سعدی و حدود هفت یا هشت ترانه نیز در طول سریال وجود دارد که خود عوامل کار و کاراکترها آن ها را اجرا می کنند. در خصوص انتخاب خواننده تیتراژ آخر هنوز به یک نظر قطعی نرسیده ایم و فعلا در حال تست زدن هستیم تا ببینیم چه کسی قرار است ترانه تیتراژ را بخواند.
این آهنگساز تصریح کرد: این کار خیلی در گروه سنی کودک نیست و قسمت هایی شامل بزرگسالان هم می شود چون سوژه اصلی فیلم در ارتباط با محیط زیست است. داستان فیلم حول سه پری می گذرد که به کره زمین می آیند و وصیت مادرشان را پیگیری می کنند که همان نگهداری از محیط زیست است. «اب پریا» یک کار رئال است که در عین حال از جلوه های تصویری هم استفاده میکند و فضای فانتزی هم دارد.
وی ادامه داد: از آنجایی که این مجموعه مثل «خونه مادربزرگه» ژانر صرف کودک ندارد موسیقی هم صرفا موسیقی کودک نیست. موسیقی ترکیبی است از موسیقی فضای تخیلی، چون کاراکترها نیز حالت تخیلی دارد. من برای موسیقی سعی کردم از ترکیب چندین فضا بهره ببرم و از موسیقی ای استفاده کنم که هم تخیلی باشد و هم حالت طنز داشته باشد. سازبندی کار هم ترکیبی از سازهای زنده و آکوستیک است که شامل ترانه هایی نیز می شود که چون توسط کاراکترهای فیلم سرایش میشود، بیشتر کلام است.
دهقانیار در پایان خاطر نشان کرد: موسیقی «آب پریا» فضای مدرنتری نسبت به موسیقی سنتی دارد. ۷-۸ ترانه در طول سریال استفاده شده است و تیتراژ اول کار قطعه بیکلامی است که تم اصلی موسیقی سریال در تیتراژ شنیده میشود که ارکسترال است. تیتراژ پایانی ترانهای است که با یکی از غزل های سعدی کار خواهد شد و هنوز خواننده آن مشخص نشده است.
گفتنی است، بهرام دهقانیار در ساخت موسیقی فیلم ها و سریال های «قصه های تا به تا»، «خونه مادربزرگه»، «زیر گنبد کبود»، «هتل»، «خودرو تهران ۱۱»، «کتابفروشی هدهد» و «همه بچه های من» نیز با مرضیه برمند سابقه همکاری دارد.