زرگر با تغییر تیم مدیریتی انجمن سینمای جوانان ایران این انجمن را ترک کرده و در ابتدا ضمن گلایه از مدیریت انجمن آورده است، پس از ۲۷ سال خدمت صادقانه و به دوش کشیدن سنگینترین پستهای اجرایی در انجمن با بیاحترامی و بدون آنکه حتی مراسم تودیعی برگزار شود و زمانی برای خداحافظی با همکارانم در اختیارم قرار گیرد از انجمن جدا شدم،
در پی اظهارات مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران به بهانه برگزاری هفتههای فیلم و عکس در شهرستانها و نهایتاً برگزاری نشست خبری با عنوان «گردهمایی سالانه فیلم و عکس» در روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری در ستاد مرکزی انجمن، زرگر به عنوان روابط عمومی و سخنگوی گروه اجرایی انجمن در دوره گذشته و به عنوان یکی از فعالان حوزه فیلم کوتاه مواردی را طی یادداشتی مطرح کرد.
او آورده است: در ابتدا و نکته قابل تامل این است که هرکجا از مدیرعامل انجمن در خصوص انجمن سئوالی میشود آن را به گذشته ربط میدهد و پس از ابراز تاسف از گذشته پاسخی میدهد که این روش جواب دادن، در نوع خود بینظیر است!!! لطفا حتماً صحبتهای ایشان را در سایتها مطالعه بفرمایید تا به صحت گفته بنده واقف شوید.
زرگر در خصوص اولین نشسست رسمی مدیر عامل انجمن که بیهیچ هدف معین و بدون هیچ اعلامی از برنامههای پیش روی این انجمن فقط برای تخطئه و نفی مدیریت گذشته تشکیل شداشاره کرد و گفت:
در عجبم که ایشان در این نشست هیچ اشارهای به مهمترین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه که قرار است در مهر برگزار شود نکرد! البته آیین نامه این جشنواره خالی از ایراد نیست که در نوشتاری دیگر به آن خواهم پرداخت همین بس که توزیع جوایز بسیار قابل تامل است و.... و اما بحث اصلی.....
بخش اول صحبتهای مدیرعامل انجمن در خصوص «کارشناسی همه جانبه فعالیتهای انجمن در حوزه تولید، آموزش و عرضه و همچنین جشنوارهها و بخش عکس و رسیدن به نتایج نامناسب» بود، گفت: همانطور که مدیرعامل انجمن اشاره کرده بررسی فیلمها و تولیدات سال ۹۰ و ۹۱ منجر به چنین جمع بندی شده در حالی که در بدو ورود میرزاخانی به انجمن به بهانه نمایش فیلم کوتاه در سینما سپیده یک گروه کارشناسی اعم از مدیرتولید انجمن، کارشناس استانها و کارشناس تولید و بنده به عنوان مدیر روابط عمومی و بازرگانی انجمن کل تولیدات دهه ۸۰ را استان به استان و دفتر به دفتر دیده و در پایان، عملکرد آموزشی و تولید هر استان و دفاتر تابعه در غالب صورت جلسه جمع بندی و به مدیرعامل ارائه شد.
تصویر این صورت جلسهها نزد اینجانب محفوظ است که به امضای اشخاص فوق رسیده و جملات: فاقد خلاقیت و ایجاز، تدوین نامناسب، فیلمنامه ضعیف، عدم تطابق با چهارچوب فیلم کوتاه به کرات در آن دیده میشود و پس از این آسیبشناسی بود که دفاتر درجه بندی و براساس نقاط ضعف کارگاههای آموزشی، دورههای آموزشی و حتی کارگروهها تشکیل شد. این بازبینیها فقط از سر صدق و به منظور آسیبشناسی بود نه جنجال آفرینی و ضعیف ارزیابی کردن مدیران دهه ۸۰ و ۷۰ و... و آسمان رسیمان بافتن لذا نتایج آنها هرگز مطبوعاتی و خبری نشد و از آن استفاده داخلی شد همین بس تا نیت این گروه آشکار شود.
نکته قابل تامل حضور هر سه کارشناس فوق در انجمن درحال حاضراست که میتوانند این مورد را تایید کنند.
ایوبی:
انجمن مدرسه سینمای ایران است و وظیفه دارد سطح سواد سینما را بالا ببردزرگر با اشاره به بخش دوم سخنان حبیب ایل بیگی گفته است:
ایشان مدعی شده آموزش در انجمن بر اساس تئوری و به دور از آموزشهای تجربی و عملی است و عدم بهره گیری از کارگاههای آموزشی از نقاط ضعف آموزش است!! و یا اینکه انجمن دانشگاه نیست و نباید دروس تئوری در آن تدریس شود.
لازم است این مدیر فرهنگی بداند که برای هر آموزشی حتی آموزش رانندگی ابتدا لازم است آموزشهای تئوری داده شود و سپس براساس این اصول و الفبا وارد مرحله عملی شد. انجمن سینمای جوانان ایران به گفته معاونت محترم امورسینمایی مدرسه سینمای ایران است و وظیفه دارد سطح سواد سینما را بالا ببرد حال آنکه تنها مرکز جامع و بیبدیلی است که پس از آموزش و پرورش کشور تقریبا در همه جای کشور گسترده است و امکان استفاده از آن برای همه مهیا است.
تصور کنید در استان بوشهر برازجان و تنگستان نیز دفتر فعال انجمن دارد که اتفاقا دفاتری بسیار شاداب و فعال هستند و یا در استان مازندران و گیلان و.... آیا میتوان منکر نقش آموزشی این دفاتر شد.
در سیستم آموزشی انجمن هنرجویان متقاضی دورههای بلندمدت – تاکید میکنم بلند مدت – پس از یادگیری اصول اولیه در زمینه فیلمنامه نویسی، کارگردانی، نقد و تحلیل، تصویربرداری، نورپردازی، تدوین و.... یک کار ۵ تا ۱۰ دقیقهای را به طور کارگاهی زیر نظر مدرسین تولید کرده و با فیلمسازی به شکل عملی آشنا میشوند. کلیه تجهیزات مورد نیاز ساخت این فیلم از سوی دفاتر تامین میشود و کارهایی که در پایان با ارزیابی دفتر نمره خوبی میگرفت از یک میلیون تا پانصدمیلیون ریال حمایت نقدی دریافت میکرد که شاهد درخشش آنان در جشنوارههای مختلف بودیم.
ضمن اینکه به نظر نمیرسد ۶۰۰ ساعت آموزش تئوری و عملی طی چهار ترم و با استفاده از مدل آموزشی ایزو ۱۰۰۱۵ که در حال حاضر در جهان از آن استفاده میشود برای فیلمساز شدن طولانی و مشقت آور باشد! کتاب نخستین جشنواره فیلم اولیها در ستاد مرکزی موجود است و ادعای این مدیران مبنی بر عدم کار عملی و کارگاهی نیز یک کذب است. دورهای تک درس آموزش مشاغل سینمایی در کنار دورههای بلند مدت فیلمسازی طراحی و اجرا شدبحث دیگر مدیرعامل انجمن طولانی بودن دورهها و خسته کننده بودن آن بود و اینکه انجمن دانشگاه نیست. عرض شد که دورههای بلند مدت انجمن در پایان کارگردان و هنرمندی را تحویل میداد که به اصول اصلی فیلم سازی کاملا اشراف دارد بود اما دورههای تکدرس مشاغل سینمایی در رشتههای فیلمنامه نویسی، کارگردانی، تصویربرداری، نورپردازی، تدوین و غیره در راستای همین موضوع و سلیقهها طراحی و عرضه شد.
در بخش دیگری آقایان مدعی شدهاند که آزمون جذب هنرجو به شکل سراسری برگزار میشده و سئوالات از تهران طراحی میشد! حال آنکه سطح دانش تهران با شهرستانها متفاوت است! متاسفم که این مطلب را از قول مدیرعامل سینمای جوان میشنویم. حال آنکه طراحی سئوالات به شکل متمرکز در تمامی جهان سیستمهای آموزشی یکپارچه یک امر بدیهی است حال آنکه حد نصاب ممکن است در شهرستانی برای ورود با شهر دیگر یا استان پربرخوردار متفاوت باشد که در مصاحبه حضوری که توسط سرپرست دفتر و مربیان گرفته میشد این مورد لحاظ میشد.
دورههای آموزش بلند مدت انیمیشن در انجمن طراحی و رونمایی شدزرگر یکی دیگر از موفقیتهای آموزشی انجمن را تهیه طرح درس و راه اندازی دورههای آموزش بلندمدت انیمیشن دانست و گفت: انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان اولین مرکز سینمایی کشور دورههای بلند مدت آموزش انیمیشن را نیز طراحی و در فروردین ماه ۹۲ رسماً رونمایی کرد.
کارشناسان از یکسان نبودن سطح آموزش در شهرستانها گلهمند بودندچند نمونه میتوان ذکر کنیم که متاسفانه عدهای دوره ندیده بودند اما دفتر روی سربرگ و با مهر انجمن گواهی گذراندن دوره برای آنان صادر میکرد! یا کارشناسان و داوران جشنواره معترض بودند که تفاوت آموزش در شهرهای مختلف بیداد میکند وقتی شما دوره فیلمنامه نویسی در جشنواره منطقهای میگذارید شرکت کنندگان یک استان نه تنها اصول اولیه را میداند و چند گام جلوتر است بلکه میخواهد سطح کارگاه بالاتر باشد و عدهای حتی فرق رمان را با داستان کوتاه و داستانک نمیداد! آیا این سیاست غلطی از سوی ستاد است که در حال حاضر تمامی هنرجویان از یک سطح آموزش برخوردار باشند و شرح درس آنها با هم یکسان باشد! در این مورد لازم است مربیان و اساتید دفاتر اظهار نظر کنند.
اگر یک کار آماری بررسی فقط در دفتر تهران و شهرری انجام شود معلوم میشود که بخشی ازبیشتر هنرجویان، دانشجویان دانشگاههای سینمایی تهران هستند و دلیل آن را تجربه عملی فیلمسازی در انجمن میدانند حال این حرف از کجا در آمده که در این سیستم فقط مبنا تئوری است الله اعلم...
در سه سال گذشته حداقل ۵۰۰ کارگاه آموزشی برگزار شدزرگر در خصوص عدم برگزاری کارگاههای آموزشی توسط انجمن نیز گفت: از همکاران معاونت آموزشی در ستاد مرکزی میخواهم ریز دورهها، استان و شهرستان برگزار کننده و اساتید را در اختیار معاونت آموزشی قرار دهند زیرا این نیز یک توهین انکار آشکار به درفعالیتهای آموزشی انجمن در سراسر کشور است و به جرات میتوان گفت بیش از ۵۰۰ کارگاه تخصصی در شهرستانهای طی سه سال برگزار شده است که حتی قرارداد مدرسین آن در امور مالی موجود است – پناه میبرم به خداوند متعال از حرفهای غیر اخلاقی مدیران فرهنگی -..
یک ادعای جدید؛
فیلمنامهها درتهران تصویب میشد! بخش بعدی نقد مژگان زرگر به صحبتهای حبیب ایل بیگی در بحث وابستگی بیش از حد دفاتر به ستاد بود. وی با اشاره به اینکه ایل بیگیمدیریت جدید مدعی شده فیلمنامهها در تهران تصویب میشده گفت: دو نوع تولید در معاونت تولید تعریف شده بود.
تولید استانی، که هر دفتر دارای شورای تولید شامل سرپرست دفتر، مدرس فیلمنامه نویسی و کارگردانی و دو نفر هنرمند از استان یا شهرستان به صلاح دید سرپرست دفتر است. بودجه آن هم جدا و از سوی ستاد مرکزی تخصیص داده میشد برای مثال برای سه ماهه آخر سال ۹۱ مبلغ یک و نیم میلیارد ریال بود.
نوع دیگر تولید حرفهای بود که فیلمنامهها به تهران ارسال میشد و در شورای ستاد مرکزی خوانده میشد و بودجهای بین شصت تا یک صد میلیون ریال برای آن تعریف شده بود.
تنها سه درصد آثار تولیدی انجمن دارای کیفیت بود! صحبت دیگر مدیریت انجمن اشاره به سطح کیفی آثار بود که تنها ۳ درصد آن را مناسب دیدهاند! لطفا بفرمایید این شورا کی بود؟ شوراهای ما که معلوم هستند داوران و هیئت انتخاب و منتقدان جلسات نقد و بررسی فیلمها که میتوان فقط از بخش منتقدات آقایان صلح جو، علایی، شهبازی، سلطان محمدی، اکبرلو، کاوری و..... سئوال بفرمایید ضمن اینکه بیش از بیست درصد تولیدات متعلق به اعضای انجمن فیلم کوتاه بود!.
حال اگر مدیران امروز انجمن قدری انصاف پیشه کنند متوجه میشوند که آنها تنها مدیرعامل انجمن را هدف قرار نداده اند بلکه مدرسین، مربیان، هنرجویان، فیلم سازان، مسئولین دفاتر و... را هدف گرفته اند . تولیدات استانهای کردستان، همدان بوشهر، اصفهان و شهر کاشان، مشهد و دفاتر سنندج، بوشهر، کاشان، اصفهان، مشهد و کلاً خراسان، اردبیل، قم، خرم آباد، قزوین و...... در این سه درصد آمده!!!! خدایا مجدداً به تو پناه میبرم. این هم نوعی فراکنی!!! کدام حرکت عکاسی مدیریت قبل را بررسی کردهاند که به ضعف آن پی بردهاند. در بحث مالی نیز به دلیل مشکلات مالیاتی که ذیحسابرسی به انجمن وارد کرده بود و تعدد حسابها و عدم امکان ارائه ترازنامه مالیاتی سالیان سال بود که حسابهای انجمن باز و مالیات سنگینی به آن تعلق میگرفت ضمن اینکه متاسفانه در بعضی دفاتر شاهد تخلفاتی بودیم که ریز آن به شکل محرمانه در امور مالی انجمن موجود است اما چنانچه دفتری توان جذب کمک مالی و یا دریافت مبالغی را تحت عنوان جشنواره و تولید و... داشت به حساب ستاد واریز میکرد و براساس یک تفاهم نامه همان مبلغ به وی داده میشد تا دستشان برای دریافت کمک و مشارکت و انجام فعالیت باز باشد. پس میبینیم که این نیز یک ادعای بیاساس است.
تجهیز دفاتر انقلابی بود که به دست میرزاخانی امکان پذیر شدزرگر در خصوص ادعای میرعامل انجمن مبنی برکر کردن گوش فلک به بهانه تجهیز دفاتر نیز گفت: مدیریت انجمن نزدیک به بیست میلیارد ریالانجمن بیش از پانزده میلیارد ریال تجهیزات برای دفاتر خریداری کرد که لیست آندر انجمن موجود و کتاباً به معاونت سینمایی وقت و مدیران کل استانها اعلام و تحویل شده است و منتشر هم شده است.
بودجه خرید دوربین حرفهای برای تمام دفاتر توسط میرزاخانی تامین و در حساب انجمن موجود بودوی با بیسابقه دانستن این حجم خرید برای دفاتر گفت: این یک انقلاب بود که فقط در زمان میرزاخانی امکان پذیر شد و در حال حاضر تمامی دفاتر دارای امکانات فیلمسازی دیجیتال هستند و در خصوص دوربین حرفهای در گام بعدی این کار آغاز شد و نزدیک به ده دفتر فعال به دوربین حرفهای تجهیز شد و خرید مابقی نیز قرار بود تا پایان سال ۹۲ انجام شود که هزینه آن در حساب انجمن هنگام تحویل انجمن به تیم جدید موجود بود و آقای ایل بیگی میتوانست این دوربینها را به طور یکجا برای دفاتر خریداری کند اما نمیدانیم چرا تا کنون این کار انجام نشده و بودجه تامین شده ده میلیارد ریالی آن صرف چه کاری شده است که امیدواریم ایشان پاسخ دهند.
دوربینهای اولیه با نظرمدیرتولید وقت وکارشناس فنی انجمن خریداری شدزرگر در خصوص ناکارآمد خواندن دوربینهای اولیه تصویربرداری تحویل شده به دفاتر نیز گفت: این دوربینها برای آموزش و براساس توان مالی انجمن در آن زمان و با نظر معاون تولید و فنی وقت در سال ۹۰ و کارشناس فنی ایشان خریداری شد که در حال حاضر نیز در انجمن در حال خدمت هستند و میتوان دلیل انتخاب و پیشنهاد این دوربینها را به مدیرعامل از آنان جویا شد! آیا پاسخ کارشناسی آنان را نیز باید هاشم میرزاخانی بدهد!
روابط عمومی انجمن، پاتوق فرهنگی فیلم کوتاه را در سینما سپیده، آزادی وفرهنگسرای ارسباران راه اندازی کرده بودایل بیگی مدیریت انجمن در بخش دیگری اشاره به فضای پاتوقی برای نمایش فیلم کوتاه کرده که در این زمینه نیز مدیر روابط عمومی سابق انجمن گفت: زمینه نمایش فیلمها در سینما فلسطین، آزادی و پردیس ملت و باغ موزه قصردر حال بررسی و مذاکره بودو فرهنگسرای ارسباران نیز برنامه روتین داشت که برای شروع مجدد آن نیاز به رایزینی است. حال چرا این دوستان با اعتقادی که بر پاتوق فیلم کوتاه دارند آن را فعال نکردهاند نیز خوب باید گناهش به حساب مدیرعامل قبل نوشته شده و لابد وی پاسخگو باشد! به قول معروف از سال ۶۴ تا کنون هر اتفاق ناگواری افتاده گروه اجرایی چهار سال گذشته بیاید پاسخ دهد!! چشم....
چهارسال گذشته سال تولد فعالیتهای جدید درانجمن سینمای جوانان ایران بود/ عدم برگزاری سه دوره متوالی جشنوارههای منطقهای باعث تضیع حقوق فیلمسازان شهرستانی شدزرگر با اشاره بهبرگزاری مرتب جشنوارههای منطقهای، تولد جشنواره فیلم اولیها، وجشنواره ملی عکس ایران، انتشار کتاب تخصصی عکس، انتشار تقویم عکس و... در زمان هاشم میرزاخانی و ابراز نگرانی از تعطیلی این جشنوارهها به عنوان فعالیتهایی بیبدیل در انجمن به عدم برگزاری پنجاهمین، پنجاه و یکمین و پنجاه و دومین جشنواره منطقهای سینمای جوان در فصل زمستان ۹۲، بهار و تابستان ۹۳ اشاره کرد و گفت: حق فیلمسازان این مناطق برای راه یافتن مستقیم به جشنواره سی و یکم فیلم کوتاه تهران تضیع شد.
مانور روی هفتههای فیلم وعکس/ جشنوارههایی که ازقدمت طولانی دارد! مانوری که امروز روی هفتههای فیلم و عکس انجام میشود یکی دیگر از مشکلات سیاستهای تیم جدید مدیریت است. حال آنکه هفتههای فیلم و عکس از بدو فعالیت انجمن بوده برگزار میشدهو مبتکر آن این دوستان نیستند!. جشنوارههای منطقهای فرصتی برای نمایش، نقد و بررسی و برگزاری کارگاههای آموزشی و انتخاب بهترین آثار برای وارد شدن مستقیم به جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران بود که به لطف این دوستان تعطیل شد. بمب خبری جشنواره استانی کار مربوط به استان قزوین هم از همین نوع بود، جشنوارهای که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین و همکاران محترم دفتر قزوین چند دوره است که برگزار میشود.
عکاسی در انجمن سینمای جوانان ایران در سه سال گذشته احیا شد/ به بهانه ادعای در شرف تاسیس بودن آژانس عکس ایراندر خصوص بخش عکس و حکم صادره برای مدیر آژانس عکس ایران بنده روز چهارشنبه سی اردیبهشت ماه مطلبی را در فارس اعلام کردم که برای طولانی نشدن بحث از ذکر مجدد آن پرهیز کرده و فقط اشاره میکنم به آغاز مجدد آموزش عکاسی به شکل تکدرس دورههای سه ماهه در سراسر کشور، تجهیز و راه اندازی لابراتوارهای عکاسی، خرید دوربینهای آنالوگ و دیجیتال و مواد فتوشیمی برای تمامی دفاتر، سه دوره برگزرای جشنواره ملی عکس ایران، برگزاری بخش عکس ۱۵ جشنواره منطقهای، انتشار سه جلد کتاب طبیعت زیبای ایران، انتشار تقویم رومیزی سال ۹۲، انتشار کتاب هنر و عکاسی برگزاری جشنواره ملی عکس ایران در سراسر کشور به شکل چرخشی که تنها بخشی از فعالیتهای انجمن در این ایام بود که از نظر این مدعیان آژانس عکس تعطیل بود. در بخش بعدی زرگر با جمع بندی آنچه ذکر شده گفت: در جایی شنیده شد که مسئول قبلی آژانس عکس ایران ترک انجمن را نوعی تبعید خود خواسته خوانده و آن را ماحصل بیتوجهی مدیرعامل انجمن به بحث عکاسی که لازم است گفته شود، این شخص محترم پس از درخواست رسمی مدیرعامل به فعال شدن آژانس عکس و تغییر آن از آژانس به کانون عکس ایران به منظور: برنامه ریزی و هدایت فعالیتهای عکاسی انجمن در سراسر کشور، راه اندازی مجدد لابراتوارهای عکاسی و تعمیر تجهیزات دفاتر و کارشناسی خرید دوربینهای آنالوگ و دیجیتال و مواد فتوشیمی، پذیرش مسئولیت بخش عکس جشنوارههای مطنقهای و کارگاههای عکاسی اعلام کردند که تنها در بخش آژانس و انتخاب و ارسال عکس به جشنوارههای خارجی فعالیت خواهند کرد! لذا با توجه به نوع ماموریت انجمن و مبنای آموزشی و ارائه خدمات به اعضا، عذر ایشان خواسته شد و فعالیتهای آموزشی عکس، به معاونت آموزشی و فعالیتهای جشنوارهای به معاونت جشنواره سرپرده شد که در این مورد و کیفیت داوری، کارگاههای عکاسی و... بهتر است عکاسانی که ما را همراهی کردند و هنرجویان وعکاسان دفاتر و سرپرستان دفاتر اظهار نظر کنند.
تنها نام میبرم از اساتیدی که ما را در این ایام همراهی کردند اقایان و اساتید محترم: قلمسیاه، هاشمی، اولیازاده، عبدی، جوادیان، داودآبادی، صافی، برجی، آقایی، ستاری، عباسی، بختیار، شاهرودی، دستوری، منزه، ازناوه، حیدری، رجبی، وثوق نیا و........ سه دوره برگزرای جشنواره ملی عکس ایران، برگزاری بخش عکس ۱۵ جشنواره منطقهای، انتشار سه جلد کتاب طبیعت زیبای ایران، انتشار تقویم رومیزی سال ۹۲، انتشار کتاب هنر و عکاسی برگزاری جشنواره ملی عکس ایران در سراسر کشور به شکل چرخشی تنها بخشی از فعالیتهای انجمن در دوره عدم حضور ایشان بود.
۷۲حضور بین المللی در ۱۸ ماهزرگر در حمایت از فعالیتهای بین الملل انجمن نیز گفت: مدیرعامل انجمن مدعی شده که بخش بین الملل ضعیف و ناکارآمد بود! اشاره میکنم که بخش بین الملل علاوه بر پوشش بخش بین الملل جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، دعوت از داوران و میهمانان خارجی، دبیران جشنوارهها، و طراحی بخشهای جذاب جنبی در این جشنواره، حضور در بازارهای داخلی و خارجی و انتشار سه دوره کتاب تولیدات انجمن به همراه ترجمه و زیرنویس فیلمها، ۷۲ حضور بین المللی در سالهای ۹۱ تا آذر ۹۲ داشته که موجب کسب افتخار نیز برای انجمن شده است.
میهمان به نام در حوزه فیلم کوتاه نه توریست! امور بین الملل انجمن توانست درچهاردوره متوالی نزدیک به ۱۰۰ داور، میهمان ویژه، کارشناس، دبیرفستیوال، خریدار فیل مو.... را ازپنج قاره جهان به تهران بیاورد.
وی با اشاره به تلاش اموربین الملل انجمن طی این دوران گفت: معاونت بین الملل انجمن نزدیک به ۱۰۰ داور، میهمان ویژه، کارشناس، خریدار فیلم و دبیر فستیوالهای معتبر خارجی را به ایران آورد که اسامی آنها در کتابهای دوره بیست و هفتم تا سیام فیلم کوتاه تهران به همراه رزومه و بیوگرافی آنها ثبت شده است. وی تنها به اسامی چند جشنواره مهم اشاره کرد و گفت: مدیریت انجمن در بخش بین الملل انجمن نیز همواره از افسوس و تآسف سخن میگوید اما اسناد و مدارک بین الملل انجمن حاکی از درخشش این واحد نیز همپای سایر بخشهای انجمن میباشد.
دبیران جشنوارههای: سفاکس تونس، مدیر جشنواره فیلم اشتوتکارت آلمان، مدیر جشنواره منبر طلایی روسیه، مدیر جشنواره مذهب امروز ایتالیا، مدیر موسسه افغان فیلم، مدیر جشنواره ریو دوژانیرو برزیل، مدیر جشنواره فیلم کوتاه کورواسی، مدیر جشنواره فیلم غزه، مدیر هماهنگی جشنواره آپسالا سوئد، مدیر جشنواره زنگبار، مدیر جشنواره فیلم کوتاه الجزیره، مدیر جشنواره فیلم کراچی، مدیر جشنواره داک میتینگ آرژانتین، مدیر جشنواره فسپاکو، مدیر جشنواره کان کن ژاپن، مدیر جشنواره سارو کوکالو یونان، دبیر کل یونیکا، مدیر جشنواره فیلم سه قاره، مدیر جشنواره فیلم سئول کره، مدیر جشنواره فیلم ریور ایتالیا، مدیر جشنواره فیلم اسماعیلیه مصر، مدیر جشنواره قومی و نژادی بلگراد، مدیر جشنواره پورتو پرتغال، مدیر اجرایی جشنواره بوسان کره، برنامه ریز جشنواره سینفان اوشن هند تنها بخش میهمانان جشنواره فیلم کوتاه تهران به عنوان دبیران فستوالهای جهان بودهاند.
میرزاخانی انجمن را با کمتر از۳۰ میلیون تومان موجودی نقدی و بدهی سنگین تحویل گرفت و با دو میلیارد تومان وجه نقد، وبدون بدهی تحویل دادهمچنین وی اشاره کرده: زمان تحویل انجمن از سوی مدیرعامل پیشین به هاشم میرزاخانی موجودی نقدی انجمن هفتصد کمتراز سیصدمیلیون ریال بود به همراه بدهیهای فراوان از بابت حقوق معوقه، جوایز بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران – دو دوره - و هزینههای جاری بسیار نفس گیر بوداما وی در آذر ماه ۹۲ با موجودی نزدیک به بیست میلیارد ریال، تفاهم نامه دریافت ده میلیارد ریال از سازمان سینمایی که در آذر ماه وصول شد و بدهی صفر انجمن را تحویل داد که بیست میلیارد فوق برای اتمام ساختمان گاندی، خرید ۴۰ دستگاه دوربین تصویربرداری حرفهای سری Zو حقوق و دستمزد کارکنان تا پایان سال ۹۲ بود!!.
نظام مند شدن پرداخت حقوق و دستمزدزرگر با اشاره به اینکه مدیریت سابق انجمن در کلیه بخشها دغدغه داشت گفت: طی سی سال فعالیت انجمن، امور اداری انجمن تعریفی برای پرداخت حقوق ودستمزد نداشت و مبنا تنها حقوق پایه براساس وزارت کار بود و تا این دوره تفاوتی بین دریافتی یک کارمند تازه وارد شده با یک کارمند با سی سال سابقه نبود و تنها تفاوت در سنوات بود که میرزاخانی با استفاده از مشاوران حقوقی توانست در انجمن روشی را پیاده کند که مبنای دستمزد علاوه بر تحصیلات؛ سوابق؛ تخصص و حتی رضایتمندی از فعالیت پرسنل در هر چهار سال یک پایه و گروه به کارکنان داده شود و تعریف پست سازمانی نیز از کارمند به کارشناس یک تا چهار ترفیع یابد که موجب انگیزه و تفاوت بین کارکنان چه از لحاظ دریافت حقوق و مزایا و چه از لحاظ رتبه و مرتبه شود و در این دوره بود که حقوق کارکنان حتی تا ۲۵ درصد هم افزایش یافت و موجب رضایتمندی کارکنان انجمن در سراسر کشور شد. جزئیات این اقدام نیز در امور اداری انجمن موجود و قابل بررسی است.
سالهای ۸۹ تا ۹۲ نقطه عطف فعالیتهای انجمن بود، تاریخ این را ثابت میکندزرگر با اشاره به فعالیتهای طلایی انجمنو صحه گداشتن به آنها به عنوان یک عضو که بیست و هفت سال شاهد فعالیتهای آن بوده آورده است: تخریب و بازسازی ساختمان ستاد مرکزی در گاندی با بیش از ۲۵۰۰ متر بنای مفید، خرید زمین برای انجمن کاشان، مستقل کردن دفتر اردبیل و تربت حیدریه، خرید ساختمان برای دفتر شیراز، کلنگ زنی تا احداث مجتمع سینمای جوان گناباد، بازسازی مکان تحویلی به دفتر قم، برگزای ۱۵ دوره متوالی و بیوقفه جشنوارههای منطقهای سینمای جوان، طراحی، ابداع و ببرگزاری جشنواره فیلم اولیها، ارتقای سطح جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، طراحی و تولد جشنواره ملی عکس ایران و انتشار سه دوره کتاب نفیس این جشنواره، تولید بیش از دو هزار فیلم کوتاه در چهارسال، برگزاری شایسته جشنواره ملی نماز و نیایش و تسنیم، تجهیز دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران، برگزاری بیش از پانزده نشست خبری و تعامل با خبرگزاریها و روزنامهها، انتشار کتابهای کمک آموزشی هنر و عکاسی، مدیریت تولید، صدا و نقد و تحلیل فیلم، چاپ سه دوره کتاب فیلمنامه نویسی، طراحی و راه اندازی دورههای آموزش بلند مدت انیمیشن، طراحی دورههای تک درس مشاغل سینمایی، طراحی دورههای بلند مدت آموزشی با استفاده از روش ایزو ۱۰۰۱۵، راه اندازی شورای فیلمنامه در تمامی دفاتر، ثبت نام آنلاین فیلمنامه جهت حمایت از تولید، ۷۲ حضور بین المللی در فاصله سالهای ۹۱ تا آذر ۹۲، طراحی و ایجاد سایت انجمن سینمای جوانان، ثبت نام الکترونیکی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، ثبت نام الکترونیکی بخش فیلم، عکس و فیلمنامه جشنوارهها، ثبت نام اینترنتی فیلمنامههای متقاضی ساخت در واحد تولید، ثبت نام اینترنتی آزمونهای انجمن، متمرکز کردن آزمون جذب هنرجو، تبدیل نمایش فیلمهای جشنوارهها در تهران و شهرستانها به روش full HDFULL HD، برگزاری پرشور و با شکوه جشنوارههای بین المللی فیلم کوتاه تهران دورههای ۲۷ تا ۳۰ که دوره سیام موجب تفاخر انجمن بود، انتشار کتاب سی سال جشنواره فیلم کوتاه، نظاممند شدن سیستم حقوق و دستمزد،.... تنها بخشی از فعالیت این دوره طلایی بود.
فعالیتهای انجمن در دوره گذشته اگر گوش فلک را کر نکند موجب تحسین افراد منصفاستفعالیتهایی که به واقع انجام شده و مستندات آن موجود است و اگر گوش فلک را کر نکند! موجب تحسین و خسته نباشید گفتن افراد منصف است و بد نیست اشاره شود با ۴۵ کارمند در ستاد مرکزی و نیروهای موجود در دفاتر این کارهای بزرگ انجام شده در حالی که در حال حاضر گفته میشود قرار است دفاتر مستقل شوند، و نظارت تهران کم شود و بنا به شنیدهها اقدام به جذب تعداد زیادی بیش از ۲۰ نیرو تحت عنوان کارشناس، مشاور، مدیر و.... کارمند به بدنه ستاد اضافه شده و دوستان در حال پارتیشن بندی فضاها هستند!! است.
مسئولیت ضعف یا قوت یک سازمان تنها برعهده مدیریت آن نیست بلکه به عهده همه افرای است که او را همراهی کرده اند/ عذرخواهی زرگر از زحمات همراهان انجمن در دوره گذشته به دلیل ادعاهای تیم اجرایی جدیدزرگر در نهایت آورده است: بنده مسئولیت صحت وثقمکل این گفتهها را برعهده گرفته و چنانچه در هر زمینهای نیاز به توضیح باشد به نمایندگی از تیم اجرایی قبل در خدمت خواهم بود و از توهیناز انتقاد مستقیم و غیر مستقیم تیم اجرایی جدید به سرپرستان، کارکنان، مربیان و مدرسان و هنرجویوان و اعضای دفاتر دفاترکه عملکرد آنان را ضعیف ارزیابی کردهاند عذر میخواهم زیرا مسئولیت ضعف یا قوت یک سازمان بر عهدهبا یک مدیرعامل شخص نیست بلکه به عهده همه افرای است که او را همراهیکردهاند و این کمال بیانصافی است که تلاش و زحمات افرادی را که در جای جای ایران با سختی چراغ دفاتر را روشن نگه میدارند و یا به امر آموزش میپردازند و یا جوانانی که از سر عشق و شوق فیلم ساختهاند را بیبها کرده و زیر سوال برند.
وی در خصوص صحبتهای قائم مقام مدیرعامل و امور مناطق نیز گفت: ایشان یک سال قبل نیز اظهار نظری کردند که سرپرستان دفاتر همان زمان در خبرگزاری مهر پاسخی به ایشان وی دادند که توصیه میکنم شود مجددا آن را مطالعه کنند.
در پایان وی درخواست یک نشست و یا مناظره حضوری با مدیران فعلی انجمن و مدیران سابق را داشته و تاکید کرده چنانچه در هر جمعی نسبت به فعالیتهای چهارسال گذشته صحبت و اظهارنظری غیرمنصفانه و بدون سند و مدرک که قانون نقد و نقادی است زده شود، رسماً از سازمان سینمایی درخواست رسیدگی خواهد نمود گفته است: لذا منطفیتر است به منظور آرام بودن جو کاری ایشان در مطبوعات و رسانه و دفاتر و.....، بدون تخطئه و نفی گذشته نگاهشان به آینده باشد چرا که زمین گرد است.!!
اما در نهایت نگاهی به اظهار نظرهای جناب آقای دکتر ایوبی در خصوص انجمن و هاشم میرزاخانی خواهیم داشت:
دکترحجت ا... ایوبی: - به حول و قوه الهی «سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران» با فر و شکوه مضاعف برگزار شد.
- شایسته میدانم از مدیریت بخردانه و اعتنا به تجارب ارزنده گذشته در برگزاری این جشن بزرگ فرهیختگان سینمای ایران – جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران - از جنابعالی – هاشم میرزاخانی - تقدیر و تشکر نمایم.
- آقای میرزاخانی و تیمشان، من فکر میکنم بیشترین امکانات را از اعتبارشان و از روابط شخصیشان و دوندگیهایشان و تلاشهایشان خلق کردند.
- دستمریزاد بخاطر جشنواره خوبی که برگزار شد، مخصوصاً جناب آقای میرزاخانی که باعلاقه وبا انرژی سالهای سال زحمت کشیدند وتلاش کردند و مهمترین موفقیت آقای میرزاخانی و تیمشان ایجاد این هم دلی واین اجماع نظری وعملی است که درمدیرانشان در دفاترانجمن میبینیم.
هنر آقای میرزاخانی وتیمشان این بود که دراین تلاطمها یک جزیره نسبتاً ثابتی را به نام انجمن سینمای جوانان ایران به وجودآوردند وحفظ کردند واجازه ندادند که این حاشیهها گریبانگیر انجمن سینمای جوان شود واین احساس بنده است. آقای میرزاخانی وتیمشان خیلی گامهای بلندی برداشتند و امیدواریم این روش ادامه پیداکند. رئیس سازمان سینمایی مهمترین دستاورد سینمای کوتاه ایران که درچند سال اخیر را حضور سینمای کوتاه در شهرستانها و فعال بودن جوانهای شهرستانی در عرصه ساخت فیلمکوتاه میداند ومی گوید: اتفاق بسیارخجستهای رویداده است- هاشم میرزاخانی مدیر جوانی است که در این عرصه بنای خوبی را گذاشته است و با نگاه روشن و آینده نگریای که داشته سعی کرده است انجمن سینمای جوان را در سطح قابل قبولی ارتقاء دهد.
- حق این است که زحمات دوستان را قدر بدانیم.
- معاون وزیر ارشاد ضمن تقدیر از عملکرد هاشم میرزخانی در چهار سال گذشته گفت: برای عزیز جوان و پرانرژی آقای میرزاخانی آرزوی موفقیت دارم، ایشان بنای خوبی را در انجمن گذاشتند و با نگاهی روشن و آیندهنگر سعی کردند سینمای جوان را که در جایگاه چندان خوبی قرار نداشت به جایگاه خوبی برسانند.
- ایشان در دوران سختی مسئولیت انجمن را برعهده داشتند و این مجموعه را از آسیبهای بسیار بیشتری که بعضی از بخشهای دیگر دیدند، حفظ کردند