سینمای ایران نیاز شدیدی به حمایت دارد
داریوش بابائیان در گفتگو با هنرنیوز:
سینمای ایران نیاز شدیدی به حمایت دارد
داریوش بابائیان تهیه کننده سینما گفت: سینمای ایران نیازشدیدی به حمایت دارد و وکار فرهنگی مثل سینما نیاز به صرف هزینه ها هنگفتی است و باید مخاطب، سینماگر، سینمادار وتهیه کننده در سینمای ایران حفظ شوند .
 
تاريخ : شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۰۸
داریوش بابائیان تهیه کننده سینما وتلویزیون در گفتگو با خبرنگار هنرنیوز اظهارداشت: فیلم سینمایی «سیاره‌ای به نام بگو» ساخته «هاتف علیمردانی» مراحل فنی خود را به سرعت طی می‌کند و پیش‌بینی می‌کنیم فیلمبرداری کار تا یک هفته دیگر به اتمام می‌رسد تا فیلم در جشنواره کودک اصفهان به نمایش درآید.
وی افزود: در حال حاضر صحنه‌هایی ویژوال افکت کار در فرانسه توسط کارگردان در حال تکمیل است و قسمت‌های رئال کار هم در حال تصویربرداری است و قرار است کار برای تبدیل به استودیو برود. امیدوارم بتوانیم فیلم را به سرعت برای شرکت در جشنواره فیلم های کودکان ونوجوانان اصفهان آماده کنیم.
بابایان ادامه داد: «سیاره‌ای به نام بگبو» فیلمی رئال و انیمیشن است در آن بازیگرانی چون «رضا شفیعی‌جم»، «علی صادقی»، «بهاره رهنما»، «سروش صحت»، «یوسف صیادی»، «سحر ولدبیگی»، «غلامحسین لطفی» و «اردشیر کاظمی» به ایفای نقش می‌پردازند وفیلم فضایی کاملا فانتزی و کمدی دارد و داستان یک موجود فضایی است که وارد تهران می‌شود.
این تهیه کننده سینما یادآورشد: میان تعداد فیلم‌های ساخته شده سینمای ایران و سالن‌های سینمایی کشور رابطه خوبی وجود ندارد. چون برای اکران این همه فیلم سالن کم می آوریم. ازطرفی بالا رفتن هزینه‌ها، بسیاری از تهیه کنندگان و سینماداران را دست به عصا کرده تا تنها گیشه را مد نظرداشته باشند . خوب طبیعی است گروهی از فیلمسازان وتهیه کنندگان برای بقا در سینمای ایران به گیشه اعتقاد داشته باشند و فیلمی بسازند که ازطرف سینماداران قبول شود و خوب فروش کند . وی ادامه داد: من خودم چندین فیلم آماده نمایش دارم که ماندم چگونه این همه فیلم را با این همه فیلم واین تعداد سالن کم اکران کنم. فیلمهای «اینجاتاریک نیست» ساخته «رضا خاکی»، «چگونه میلیاردرشدم» ساخته: «علی عبدالعلیزاده»، بازنشستگان ساخته: محسن ربیعی ، «پوسته» ساخته: مصطفي آل احمد، «دزدان خیابان جردن» و«مامان بهروز منوزد» ساخته «عباس مرادیان» که مربوط به چند سال اخیرهستند وباید زودتر اکران شوند.
بابایان عنوان داشت: متاسفانه وقتی بودجه های كلان ارگانها، نهادها و سازمانها در اختيار بعضی از فيلمسازان و تهيه كنندگان قرار می گيرد و فيلمهايی می سازند كه بيننده ندارد. اما تهيه كننده حرفه ای سينما، فيلم می سازد و از گيشه سينما انتظار برگشت سرمايه دارد. او در جهت جذب مخاطب سينما كار می كند و بدنه سينمای ايران را تشكيل می دهد. به هرحال تلاش ما در بدنه سينما در جهت جذب مخاطب فيلم است.
وی ابرازداشت: متاسفانه علاوه برمشکلاتی که سینمای امروز ما دارد این روزها پول آب وبرق وگاز وتلفن سینماها هم برای صاحبان سینماها مشکلاتی را به وجود آورده وباید راهکار اساسی برای این مشکل اندیشیده شود. چون فیلم های سینمایی فروش بالایی ندارند تا سینما دار به سود زیادی برسد وآنقدر تامین باشد که بتواند هزینه هارا پرداخت کند.
وی ادامه داد: سینمای ایران نیاز به حمایت دارد و وکار فرهنگی مثل سینما نیاز به صرف هزینه ها هنگفتی دارد پس به نظرم باید مخاطب ، سینماگر وسینمادار وتهیه کننده در سینمای ایران حفظ شود . جوانان وخانواده ها ی امروز ما تفریح آنچنانی ندارند وفقط با سینمارفتن که یک نوع فرهنگ وآداب برای زندگی است تفریح می کنند. اگر این تفریح وفرهنگ از انها گرفته شود لطمات زیادی به کشورمان وارد می شود.
تهیه کننده افراطی ها تاکید کرد: به اعتقاد من مشکل تله فیلم ها بودجه وپول کم نیست وعلت کیفیت نازل تله فیلمها را باید در جایی دیگر جست وجو کرد.ازطرفی برخی مدیران با تله فیلمها رفتارمناسبی ندارند و فکر می کنند با آوردن یک ستاره سینما یا تلویزیون می توان باعث جذابیت وپرمخاطب بودن یک فیلم شد. به نظرم چنانچه مدیران سیما به ساخت تله فیلم ها و کیفیت آنها اهمیت بیشتری بدهند مشکلات رفع خواهد شد.
وی درپایان گفت: متاسفانه بسیاری از فیلم های تلویزیونی توسط کسانی ساخته می شوند که هیچگونه تخصص و تجربه ای در حوزه تصویر ندارند و وقتی فهرست عوامل این گونه آثار را مرور می کنید به هیچ نام شاخصی در این میان بر نمی خورید چون این فیلم ها با حداقل هزینه که بیشتر آن صرف دستمزد بازیگر می شود ساخته می شوند. معمولاً بودجه ای که در تلویزیون به کار برده می شود در سینما به هیچ وجه مرسوم نیست و با توجه به شرایط فعلی سینما و اکران، این امر طبیعی است زیرا همیشه فیلم های سینمایی برای جذب مخاطب به سوپراستار نیاز دارند و همین هزینه زیادی را برای آنها رقم می زند.
کد خبر: 57
Share/Save/Bookmark