به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومي اتحاديه شرکتهاي ويدئو رسانه (سينماي خانگي) ايران مصطفي محمودي دبير اتحاديه با اعلام اين خبر افزود: نشست ياد شده که در محل دفتر اتحاديه برگزار شد تا حدي به برخي نگراني هاي اعضاي صنف خاتمه داد و زمينه را براي گسترش همکاري هاي طرفين فراهم ساخت.
به گفته وي در نشست مذکور موارد مهمي همچون بررسي دلايل ريزش مخاطب در شبکه نمايش خانگي، برخي عملکردهاي ستاد حمايت و صيانت از محصولات فرهنگي و هنري، اعمال نظرهاي سليقه اي در بعضي بخش هاي سازمان سينمايي مرتبط با شبکه سينماي خانگي، وضعيت پخش مويرگي، دلايل عدم توسعه بازار و دستور العمل پيشنهادي ضوابط تامين فيلم هاي ويدئويي بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
بنا به گفته مصطفي محمودي در اين نشست مهدي عظيمي مير آبادي سرپرست اداره کل ارزشيابي و نظارت سينماي حرفه اي از تدوين دستور العمل ضوابط تامين فيلم براي شبکه سينماي خانگي توسط اتحاديه و ارائه آن به سازمان سينمايي استقبال کرد.
مهدي عظيمي در اين نشست با تاکيد بر تمرکز روي اهداف دراز مدت تصريح کرد: دولت براي رسيدن شبکه سينماي خانگي براي رسيدن به نقطه ايده آل وظيفه تسهيل اين امر را بر عهده دارد. همچنين بررسي نقاط ضعف و قوت، محدويدتها و فرصتها توسط اتحاديه و برگزاري مستمر نشست هاي ماهانه و هفتگي با وي و محمدرضا فرجي از ديگر نقاط برجسته صحبتهاي مهدي عظيمي بود.
دبير اتحاديه شرکت هاي ويدئو رسانه (سينماي خانگي) ايران افزود: مهدي عظيمي ارتقاي سينماي ايران به شکل عام، جلوگيري از قاچاق محصولات فرهنگي، و اعتلاي سينماي خانگي را از مهمترين اهداف کاري خود و همکارانش در سازمان سينمايي کشور برشمرد و بر ارزشگذاري و درجه بندي محصولات شبکه نمايش خانگي با سه ويژگي ارزش مداري، کيفيت فني و هنري و فروش و ارتباط با مخاطب تاکيد کرد.
همچنين در اين نشست محمدرضا فرجي نيز با تاکيد بر استفاده از توان علمي و عملياتي اعضاي اتحاديه، خواستار گسترش تعاملات و ارتباطات طرفين شد.مصطفي محمودي با مثبت ارزيابي کردن اين جلسه اظهار اميدواري کرد تا توافقات و ديدگاههاي نشست مذکور هرچه سريعتر در شکل اجرايي و عملياتي مطلوب بتواند وضعيت شبکه سينماي خانگي را بهبود بخشد. وي از درخواست اعضاي هيات مديره اتحاديه در نشست ياد شده در خصوص حضور نمايندگان اتحاديه در شوراهاي مرتبط ويدئويي، لزوم اعتماد سازي در سازمان سينمايي نسبت به اتحاديه، بررسي زمينه هاي توسعه بازار، انتقال دغدغه هاي سازمان به اتحاديه در زمينه شبکه سينماي خانگي و رفع موارد مربوط تا حد ممکن برخي از درخواست هاي اتحاديه شرکتهاي ويدئو رسانه (سينماي خانگي) ايران از مديران سازمان سينمايي کشور بود. به گفته وي قرار است اين جلسات به صورت دوره اي و منظم تا رسيدن به نتايج موثر در کوتاهترين زمان ممکن تداوم يابد.