به گزارش خبرنگارسینمایی هنرنیوز؛ نشست خبری نخستین کنگره ملی ۷۰۰۰ شهیده زن ،«جشنواره فیلم پروانههای ایثار» و همچنین رونمایی از سایت خبری جشنواره فوق با حضور «دکتر علیاصغر جعفری» رئیس مرکز بسیج صدا و سیما، «مینو اصلانی» رئیس جامعه بسیج زنان و «عشرت شایق» دبیر این جشنواره در مرکز بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این نشست «مینو اصلانی» رئیس جامعه بسیج زنان طی سخنانی اظهارداشت: سازمان بسیج از ابتدای سال جاری تاکنون با حضور ۲۶ نهاد، سازمان و وزارتخانه برنامههای ویژهای را با محوریت اقشار مختلف بسیج برگزار کرده است. لذا جشنواره فیلم پروانههای ایثار در واقع از بخشهای تأثیرگذار و مهم کنگره ملی و بینالمللی ۷۰۰۰ شهیده زن کشورمان است. چرا که دفاعمقدس و راه شهیدان ما در امتداد عاشورا بوده و همه حرکتها نیز باید در این راستا باشند.
وی افزود:اگر امام حسین(ع) خانوادهاش را با خود در راه تحقق نهضتش همراه کرد،مظلومیت و حقانیت حرکتش را به اثبات رساند. شهادت ۷۰۰۰ زن و تقدیم ۴۵۰۰ زن جانباز هم سند حقانیت دفاع مقدس ما در برابر دشمنان بود و باعث الگوگیری ملتهایی دیگر در آغاز بیداری اسلامی شد. زیرا که دشمنان همواره با ما در حال جنگ هستند اما جنگ امروزی نه به صورت فیزیکی بلکه به صورت جنگ نرم است به طوری که ۳۰۰ شبکه فارسیزبان هر روز برنامههای مختلفی را برای انحراف جوانان از راه انقلاب پخش میکنند.
اصلانی تصریح کرد: باید گفت که جوانان ما با پشتوانهای همچون دفاع مقدس و شهدای آن با این جنگ نیز مقتدرانه مقابله کرده و آن را خنثی خواهند کرد. در دوران دفاع مقدس دانشآموزان مدرسه «زینبیه» میانه به شهادت رسیدند و دشمن بعثی به نقش این مدرسه در پشتیبانی از رزمندگان در جبههها پی برده بود و بر این اساس به صراحت اعلام کرد که این مدرسه را بمباران میکند و البته به این کار غیرانسانی خود جامه عمل پوشاند اما نکته قابل توجه در این زمینه این است که دانشآموزان مدرسه زینبیه با وجود آگاهی از تهدید رژیم بعثی هیچگاه سنگر مدرسه را رها نکردند.
وی یادآورشد: خانوادههای شهدای مدرسه مذکور میگویند با وجود جلوگیری از حضور دانشآموزان، آنها از هر راهی برای حضور در سر کلاسهای درس استفاده میکردند و میدانستند روزی به شهادت میرسند. آیا با وجود این نوع تفکر در بین جوانان و نوجوانان، دشمنان میتوانند با فرهنگ ما مبارزه کنند؟ جواب نه است. چرا که شهدای زن مسیر درستی را انتخاب کردند و امروز بسیاری به پیروی از این شهدا در حال ترویج فرهنگ دفاع مقدس و راه شهدا هستند.
رئیس جامعه بسیج زنان خاطرنشان کرد: برای کنگره ملی و بینالمللی ۷۰۰۰ زن شهید، بیش از ۴۳ عنوان برنامه در نظر گرفتهایم که تاکنون چندین مورد از این برنامهها اجرا شده ، به عنوان مثال در «همایش نیمکتهای سوخته» که در میانه برگزار شد میهمانانی از کشورهای فلسطین و لبنان حضور داشتند. ازطرفی در راستای برگزاری کنگره مذکور، بیش از ۷۰۰۰ وبلاگ به نام شهدای زن طراحی شده و یا در حال طراحی توسط دانشجویان هستند. همچنین دو میلیون دانشآموز فیلم مربوط به زندگی شهیده «ناهید فاتحی کرجو» را در مدارس تماشا کردند.
وی اضافه کرد: صدها کار پژوهشی در زمینه نقش زنان در دفاع مقدس انجام شده و بیش از ۶۰ جلد کتاب در روز برپایی کنگره رونمایی خواهد شد و نرمافزارهای مختلفی تولید شده است و ۴۵۰ شهیده زن عشایر داریم که در این راستا یادوارهای را با محوریت شهیده «باختر بیگلری» نخستین شهیده نهضت امام خمینی (ره) برگزار کردیم. همچنین با محوریت شهید «عزتالملوک کاووسی» در روز ۲۹ بهمن ماه جاری و با حضور ۱۵۰۰ پزشک متخصص یادواره شهدای جامعه پزشکی زنان را در برج میلاد برگزارمی شود.
بنابراین گزارش ؛ آخرین مهلت ارسال آثار برای جشنواره فیلم کوتاه پروانههای ایثار ۲۰بهمن، زمان اعلام آثار پذیرفته شده ۱۰ اسفند و زمان برگزاری جشنواره ۲۰ اسفند خواهد بود.