آیین پایانی دوازدهمین جشنواره تئاتر تجربه با حضور دبیر جشنواره و تعدادی از عوامل و همچنین داوران جشنواره ودانشجویان شنبه 14 اسفند در دانشگاه هنرهای زیبا دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهدی سلطانی دبیر دوازدهمین جشنواره تئاتر تجربه گفت: خوشحالم که در جمع دوستانی هستم که برای اجرای تئاتر اولویت اولشان پول نیست و به خاطر عشق وعلاقه به تئاتر دور هم جمع شده اند .
وی افزود: تئاتر مقدس است اگر بپذیریم که جامعه شناسی ملزوم خود شناسی وخودشناسی ملزوم رویارویی بازیگر با بازیگر است واگر قرارگاه این رویارویی حقیقی ترین مواجهه بشر باشد آن گاه به مقدس بودن تئاتر پی خواهیم برد. در تئاتر تجربه چه فقیرانه و معصومانه اما چه صادقانه با هم رو به رو شدیم .
سلطانی ادامه داد: با فراخوانی برای تمام دانشگاه های تئاتری برگزاری این جشنواره را که هدفش ایجاد انگیزه برای دانشجو ورسیدن به شناخت بود را اعلام کردیم که نهایتا 27 کار به جشنواره راه پیدا کرد در ادامه سیر رسیدن به مقصد برایمان مهمتر از مقصد بود اما ویژگی بارز این جشنواره مستقل بودن آن بود وشاید به همین خاطر ما حمایت کننده ای نداشتیم.
دبیر این جشنواره تاکید داشت: داوران جشنواره از بهترین های تئاتر بودند که باعث افتخار ما هستند وهمچنین عوامل برگزاری جشنواره که اگر نبودند جشنواره تا امروز با این کیفیت برگزار نمی شد.
در ادامه این مراسم دکتر صنیع پور گفت: بسیار خوشحالم از اینکه در این جمع هستند و بسیار افسوس می خورم برای افرادی که تئاتر را درک نمی کند ودر جمع ما نیستند، خیلی از مسئولان ما تئاتر را از تئاتر تجربه شروع کردند و اما متاسفانه الان در این جمع حضور ندارند وتجربه را فراموش کردند.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: در این جشنواره دانشجویان با شور ونشاط زیاد با ما همکاری داشتند و متاسفانه هر قدر دانشجویان پر انگیزه تر افسوس که مسئولان ما بی انگیزه تر.
در ادامه مراسم از ناصر آقایی استاد دانشگاه هنرهای زیبا و همچنین ادنا زینعلیان استاد طراحی لباس دانشگاه هنرهای زیبا تقدیر به عمل آمد و مهتاب نصیر پور بیانیه ای را از طرف هیات داوران خواند.
در پایان این جشنواره برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:
در بخش طراحی صحنه:
لوح تقدیر وجایزه نقدی به امین ابراهیمی وسعید حسنلو از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نمایش «جایی دیگر»
تندیس جشنواره ولوح تقدیر وجایزه نقدی به مریم نور محمدی وجابر رمضانی از دانشگاه سوره برای نمایش «بچه سارافینا»
در بخش بازیگری زن:
لوح تقدیر وجایزه نقدی به طور مجزا به سما موسوی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نمایش «صحنه اتاقی کم نور است» و مریم نور محمدی از دانشگاه سوره برای نمایش «بچه سارافینا»
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به رکسانا صنم از دانشگاه هنر ومعماری برای نمایش «سینما رکس»
در بخش بازیگری مرد:
لوح تقدیر وجایزه نقدی به مصطفی پوریوسف و ایمان صیاد برهانی از دانشگاه نبی اکرم تبریز برای نمایش« چهره مرد هنرمند در جوانی»
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به امین ابراهیمی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نمایش «جایی دیگر»
در بخش نمایشنامه نویسی:
لوح تقدیر به طور مجزا سید محمد مساوات از دانشگاه هنر ومعماری برای نگارش نمایشنامه «زیدان» و جابر رمضانی از دانشگاه سوره برای نگارش نمایشنامه «بچه سارافینا»
لوح تقدیر وجایزه نقدی به سروش قاسمیان از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نگارش نمایشنامه «صحنه اتاقی کم نور است»
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به امین ابراهیمی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نگارش نمایشنامه «جایی دیگر»
د ر بخش کارگردانی:
لوح تقدیر به طور مجزا به محمد درخشان از دانشگاه هنر ومعماری برای نمایش «زیدان» وسروش قاسمیان از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نمایش «صحنه اتاقی کم نور است»
لوح تقدیر وجایزه نقدی به امین ابراهیمی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نمایش «جایی دیگر»
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به مصطفی هرآیینی از دانشگاه نبی اکرم تبریز برای نمایش« چهره مرد هنرمند در جوانی»
در بخش منتخب بخش آزاد جشنواره:
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به مصطفی هرآیینی از دانشگاه نبی اکرم تبریز برای نمایش« چهره مرد هنرمند در جوانی»
در بخش منتخب بخش مهاجرت جشنواره :
تندیس و لوح تقدیر وجایزه نقدی به امین ابراهیمی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران برای نگارش نمایشنامه «جایی دیگر»