مدیر انتشارات کتابسرا در گفتگو با هنرنیوز؛
«آن روزگاران تهران» به نمایشگاه کتاب میآید
مدیر انتشارات کتابسرا از حضور بیست و دو عنوان کتاب در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.
تاريخ : دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۸
مدیر انتشارات کتابسرا در گفتگو با هنرنیوز از حضور فعال این انتشارات در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: کتاب «آن روزگاران تهران» کتاب پر استقبال این ناشر بوده که با هنرمندی خسرو خورشیدی تالیف شده و از زمان انتشار آن فروش خوبی داشته است.
وی با بیان این مطلب افزود: کتابسرا بیست و دو عنوان کتاب را به این دوره از نمایشگاه میآورد که کتاب شش جلدی «یادداشتهای علم» که مشمل بر خاطرات اسدالله علم است نیز از کتابهای پر طرفدار محسوب میشود و ویرایش جدید آن به نمایشگاه کتاب میآید.
وی همچنین به حضور کتاب «لهستان و ایران: برگهایی از تاریخ روابط ایرانیها و لهستانیها» اشاره کرد و گفت: این کتاب درباره نخستین سفر یک لهستانی در سال ۱۶۰۲ میلادی به ایران است.
سمیعی افزود: کتابهای «آمریکای لاتین به روایت یک ایرانی» تالیف منوچهر استیفا، «ایترپرسیکوم (سفر به ایران)» تالیف «ژرژ تکتاندرفون دریابل» با ترجمه محمود تفضلیاین کتاب که از منابع مهم تاریخ صفوی است که نخستین بار در سال ۱۳۵۱ توسط
” کتاب شش جلدی «یادداشتهای علم» که مشمل بر خاطرات اسدالله علم است نیز از کتابهای پر طرفدار محسوب میشود و ویرایش جدید آن به نمایشگاه کتاب میآید “
بنیاد فرهنگ ایران به چاپ رسیده است و در چاپ کنونی متن اصلی اثر نیز به صورت افست قرار گرفته است. این اثر این امکان را برای خواننده فراهم میسازد تا در عصر صفویه از شمال تا غرب ایران را در حدود چهار قرن پیش بنگرد. کتاب سندی قدیمی است که به سابقهای نزدیک به نیم هزاره روابط مودت آمیز بین دولتهای مجارستان و ایران گواهی میدهد.
وی تصریح کرد: «تاریخ سّری جنایتهای استالین» نوشته «الکساندر آرلوف» با ترجمه عنایتالله رضا نیز از دیگر کتاب های حاضر در نمایشگاه خواهد بود؛ همچنین کتاب «افسانههای مرزی» درباره مرزهای ایران در دوره قاجار به تالیف فیروزه کاشانی است، کتاب رساله دکترای مولف دربردارنده مساعی و تلاشهای ایرانیان در دفاع از مرزهای جغرافیایی خود در قرون نوزدهم و نیمه اول قرن بیستم است. ایدههای جدید شهروندی و ملیت در این اثر مطرح شدهه و اندیشههای قدیمی قومیت نقد شده است. رویکرد اصلی اثر تقویت دگر ملیگرایی ایرانی و همچنین ملیگرایی در تمام پهنه جهان است. نیز در دوره بیست و ششم نمایشگاه کتاب تهران حضور خواهند داشت.
وی در خاتمه خاطر نشان کرد: کتاب «علل سقوط شاه سلطان حسین» نوشته ژان آنتوان دو سر سو به ترجمه ولی الله شادان به چاپ دوم رسیده که در نمایشگاه میآید، این کتاب درباره یورش افغانها و از منابع اصلی بررسی دوره حکومت شاه سلطان حسین توسط یک راوی عینی است. این کتاب مشاهدات عینی کشیشی لهستانی به نام کروزینسکی در روزگار پادشاهی شاه سلطان حسین صفوی و یورش افغانها به رهبری محمود به ایران و فتح اصفهان و سقوط دردناک شاهنشاهی صفوی است. کتاب به خوبی روحیات و نرمخویی شاه را که براساس سهلانگاری و غفلت باعث نابودی سلسله خود و ویرانی کشور میشودرا تشریح میکند.