نادر ابراهیمی تنها نویسنده ای بود که روایت کرد؛
تصویر مردی که از فراسوی باور آمد
تاريخ : چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۲۳
(سه دیدار با مردی که از فراسوی باور مامیآمد) نوشته نادر ابراهیمی تنها کتابی است که در قالب ادبیات داستانی برای گروه سنی بزرگسال، به شخصیت امام خمینی(ره) پرداخته است. این مجموعه شرح حال زندگی حضرت امام خمینی(ره) از زمان کودکی تا پیروزی انقلاب اسلامی است که به صورت داستانی ادبی و جذاب نوشته شده است.
«حیدرایمنی»مدیر روابط عمومی انتشارات سوره مهر با بیان این مطلب گفت:«کتاب سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما میآمد،جزو معدود کتابهایی است که به صورت خودجوش تالیف شده است و نویسنده آن از طرف هیچ نهاد یا ارگان دولتی سفارش و حمایتی در مرحله نوشتن دریافت نکرده است.»
او افزود:« نکته قابل توجه دیگر اینکه نادر ابراهیمی بارها در مصاحبههایش و حتی در مقدمه کتاب یادآور شده است که رمان(سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما میآمد) را با تمام باور و اعتقادم نوشتهام.»
«ایمنی» با بیان این که نادر ابراهیمی هیچگاه دیداری با امام خمینی(ره) نداشته است،گفت:«از نام کتاب چنین برمیآید که ابراهیمی با امام دیدارهای متعددی داشته است. درحالی که او تمام این رمان را بر اساس تحقیقات و احساس درونیاش به امام نوشته است.
وی برای نوشتن این کتاب، سراغ منابع کتابخانهای بسیاری رفت و همچنینن مصاحبههایی که با یاران امام در دوران مبارزه و گفت و گوهایی که با اعضای خانواده و نزدیکان ایشان داشت، خمیرمایهی داستانی این رمان تاریخی را شکل داد.»
مدیر روابط عمومی انتشارات سوره مهر، در پاسخ به این که چرا جلد سوم این کتاب همچنان مفقود است؟گفت:«هیچ وقت جلد سوم کتاب به دست انتشارات سوره مهر نرسیده است و حتی فرزانه منصوری، همسر ابراهیمی هم خبری از جلد سوم ندارد.»
او یادآور شد:«نادر ابراهیمی این کتاب را در سال 75- 76 نوشت، سپس در سال 77 برای نخستین بار توسط حوزه هنری و در زمانی که هنوز انتشارات سوره مهر شکل نگرفته بود، چاپ شد. سپس بیش از 10 سال (سه دیدار با مردی که از فراسوی باور مامی آمد) دیگر تجدید چاپ نشد تا این که در سال 89 کتاب با تغییرات گرافیکی، البته بدون ذرهای تغییر محتوایی برای دومین بار چاپ و در سال 90 چاپ سوم کتاب از سوی انتشارات سوره مهر وارد بازار نشر شد.»
نادر ابراهیمی در جلد اول به کودکی و نوجوانی امام میپردازد و در کتاب دوم گوشههایی از زندگانی،مبارزات و ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) را با استفاده از تکنیکهای داستانی بازگو و حوادث دهه 30و 40هجری شمسی و مبارزات روحانیونی چون آیتالله کاشانی و بروجردی با محمدرضاپهلوی را روایت میکند.
در این رمان به شخصیتهایی چون صاحبه بانو عمه امام و حاج آقا مرتضی برادر امام و دیگر نزدیکان و تاثیرگذاران بر امام خمینی(ره) پرداخته میشود و همچنین در بخشی دیگر از کتاب(سه دیدار با مردی که از فراسوی باور مامیآمد) نویسنده نحوه آشنایی امام با مدرس را روایت میکند.