به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دکتر صلاحی در پاسخ به سوال یکی از هنرمندان پاکستانی در مورد جمع آوری و نمایش آثار هنری اسلامی گفت: یکی از دلایل اصلی برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ادوار گذشته نمایش آثار هنری بوده، اما با این اوصاف سازمان اسناد و کتابخانه ملی از سوی شورای انقلاب فرهنگی مسئولیت راه اندازی نمایشگاه دائمی فرهنگ و تمدن اسلامی را به عهده گرفته و با راه اندازی این نمایشگاه، آثار هنرمندان اسلامی به نمایش گذاشته شود.
وی در پاسخ به سوال هنرمند فرانسوی سوری تبار در خصوص فعالیت های صورت گرفته برای انتقال آثار مهم گذشتگان به نسل جدید نیز گفت: دو نگاه در سازمان وجود دارد؛ یکی میراث داری و جمع آوری و صیانت از آنچه که متعلق به ایران و اسلام است و دیگری میراث سازی.
وی تولید علم جدید را وجه مهم میراث سازی توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی دانست و گفت: جهان غرب با خیانت به مسلمانان و ایرانی ها فرهنگ و تمدن ما را به نام خود ثبت کردند و فرهنگ جعلی ساختند و مثال روشن آن طب سنتی اسلامی است که به نام طب یونانی ترویج شده است و این انحرافی است که در کل تاریخ علم و فلسفه اتفاق افتاده است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی اتمام تصویربرداری از کلیه نسخ خطی موجود درکتابخانه ملی تا پایان شهریور ماه و قرار گرفتن آنها در وب سایت سازمان را خدمتی بزرگ به همه اندیشمندان مسلمان و غیر مسلمان عنوان کرد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص دعوت از کشورهای اروپایی و غربی برای بازدید از دستاوردها و امکانات شگفت انگیز کتابخانه ملی گفت: ما با بسیاری از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی نظیر انگلیس، لهستان، ایرلند، هلند و غیره تفاهم نامه داریم و آنها امکانات ما را دیدند، ولی نمی خواهند باور کنند که کشوری اسلامی با چنین امکاناتی پا به عرصه فرهنگ و علم گذاشته است.
گفتنی است در این دیدار خطاطان، نقاشان، تهذیب کاران و پژوهشگران علوم قرآنی از کشورهای بنگلادش، پاکستان، هندوستان، سوریه، فرانسه، ترکیه، فیلیپین، لبنان، غنا، تاتارستان و فلسطین حضور داشتند و از بخش های مختلف کتابخانه ملی نیز بازدید کردند.