کاوه سجادی حسینی درگفتگو با هنرنیوز؛
فیلمنامه «تنهایی داوود » را می نویسم
کاوه سجادی حسینی کارگردان سینما و تلویزیون گفت: این روزها درحال نوشتن فیلمنامه فیلم سینمایی«تنهایی داوود» هستم .
تاريخ : يکشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۲۲
کاوه سجادی حسینی کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: این روزها همراه با خانم «تایمازافسری» در حال نوشتن فیلمنامه فیلم سینمایی «تنهایی داوود» هستم که فیلمی اجتماعی و شهری است.
وی افزود: این فیلم شخصیتی به نام داوود را روایت می کند که در آستانه ۴۰ سالگی است و انتظامات یک کارخانه به حساب می آید که باعث اخراج یک کارگر می شود و فیلم به مشکلات و زندگی او می پردازد.
حسینی در خصوص فعالیتهایی تلویزیونی خود هم تصریح کرد: من تا کنون برای تلویزیون ۸ تله فیلم ساختم که آخرین آن تله فیلمی به نام «باد بهشت» است که تصویربرداری آن سال گذشته در تركمن صحرا به پایان رسیده و آماده نمایش است و هنوز از تلویزیون پخش نشده است.
وی ادامه داد: داستان این فیلم تلویزیونی در روستایی در نزدیکی های ترکمن صحرا می گذرد و درباره پیرمردی به نام «کاکاسلطان» است. او در آستانه اجرای جشن آیینی«آق دش» دل نگران تنها پسرش قلیچ است که به جبهه رفته و چون خبری از پسرش به دستش نمی رسد، رهسپار جبهه های جنگ می شود تا از سرنوشت او آگاه شود.در این مسیر، اتفاقاتی برای کاکاسلطان رخ می دهد و بازیگرانی چون: مسعود كرامتی،کاوه رهبانی،هیلدا خسروی،اسفندیار قرنجیك،شهره رعایتی و مصطفی مسلمی درآن به ایفای نقش می پردازند.
این کارگردان سینما درمورد مشکلات ساخت تله فیلمها هم خاطرنشان کرد: اکثر تله فیلمها طرح ها جذابی دارند و متاسفانه وقتی تبدیل به فیلمنامه یک فیلم ۸۰ یا ۹۰ دقیقه ای می شوند بیشتر شبیه یک فیلم کوتاهی می شوند که به فیلم بلندی تبدیل شده باشند.
وی ادامه داد: مشکل دوم به سلیقه افرادی برمی گردد که که کار تصویب فیلمنامه ها را انجام می دهند و این افراد کوچکترین اهمیتی به فیلمنامه های ضعیف نمی دهند و هرکاری را دوست دارند برای ساخت تصویب می کنند و کاری را هم که دوست ندارند واگر هم کارقوی باشد تصویب نمی کنند.
حسینی ابرازداشت: برخی از تهیه کنندگان فقط برای پول وارد کار تهیه کنندگی تله فیلمها شدند و برایشان کیفیت کارها اصلا مهم نیست و فقط به عنوان یک منبع درآمد به آن نگاه می کنند و دل سوزی برای کیفیت ومخاطب تله فیلمها نمی کنند و اگر کارگردان بخواهد دو روز بیشتر برای تصویربرداری کار وقت بیشتری را صرف کند مانع کارگردان می شوند و کیفیت برایشان مهم نیست.
وی تاکید کرد: مهمترین مشکل دیگر تله فیلمها بودجه آنها است که خیلی پایین است و فقط کفاف دستمزد بازیگران درجه یک کار را می دهد و برای بقیه عوامل پلی نمی ماند که با فراغ بال راحت برای کیفیت کار تلاش کنند. درنتیجه کارگردان تله فیلمها هم مجبور می شوند با حداقل ها سروته فیلم را هم بیاورند. دراکثرتله فیلمها تهیه کننده به دلیل همین بودجه سراغ افراد غیرحرفه ای می رود و این افراد به دلیل نداشتن سواد وتجربه این کار باعث لطمات فراوانی به کار می شوند.
حسینی عنوان داشت: متاسفانه این روزها به دلیل اینکه کیفیت تله فیلمها به شدت پایین آمده بازیگران حرفه ای کمتر انگیزه برای حضور در تله فیلمها دارند . چون بازی در اینگونه کارها را یک نوع عقبگرد برای پرونده کاری خود می دانند و در صورتی هم که راضی به کار در این گونه کارها شوند دستمزدهای نجومی طلب می کنند.
وی درپایان گفت: تهیه کنندگان هم از فرصت استفاده کرده ازبازیگران نابلد ودست چندم برای کار دعوت می کند و نتیجه هم این می شود که فیلم به شدت به لحاظ کیفیت و جذابیت آسیب می بیند و مخاطب آن را پس می زند و ترجبج می دهد به جای وقت تلف کردن برای دیدن یک تله فیلم بی کیفیت به ماهواره پناه ببرد.