به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم مقاومت ؛ بهمن حبشی مدیر دفترمجامع و جشنواره های سینمایی درآستانه برگزاری دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس در گفتگویی با روابط عمومی این رویداد سینمایی بابیان این مطلب افزود: ژانر دفاع مقدس از ملی ترین ژانرهای سینما است یعنی باید منتقل کننده باورها و رشادت های حماسی برای دیگران باشد.
وی ادامه داد: دوره طلایی حماسه آفرینی مردم ایران در طول تاریخ بی نظیر بوده درحالی که در طول تاریخ درهر جنگی که پیش آمده گوشه ای از این مملکت را از دست داده ایم اما در دفاع مقدس با رشادت وایثار ومدیریت حضرت امام(ره) توانسته ایم از وطن دفاع کنیم پس باید در این ژانر با خلوص نیت، تفکر و برنامه ریزی حرکت کنیم تا از این حماسه عظیم تولیدات فاخری داشته باشیم.
مدیر دفترمجامع و جشنواره های سینمایی با بیان اینکه باید درتمام مراحل از خلق ایده تا نگارش وتولید فیلم سرمایه گذاری وحمایت مادی ومعنوی صورت گیرد اضافه کرد: معتقدم که این سینماست که از دفاع مقدس تاثیر می گیرد و باید برویم به سمتی که فیلم سازی دفاع را احیا کنیم چراکه فرهنگ، اخلاق، ایمان و انسانیت درآن وجود دارد.
وی افزود: نباید درسینمای دفاع مقدس تولید سفارشی داشته باشیم، تولیدات باید از عمق وجود وخلوص نیت ساخته شوند و سینماگر، تفکرش مبتنی بر درک و فهم حماسه دفاع مقدس باشد و دردمندانه و با وجدان اخلاقی و هنریش تراوش کند.
حبشی بر این باور است که فیلم های دفاع مقدس در زمینه پژوهش و فیلم نامه نویسی زیاد موفق نبوده اند و اگر فیلم نامه نویس به باور مقوله دفاع مقدس نرسد که چه تفاوت ها و تمایزاتی در این حوزه نهفته است اتفاق خاصی برای ساختار هنری این آثار نخواهد افتاد.
وی اظهار داشت: اگر امروز می بینیم که سینمای دفاع مقدس در جشنواره های بین المللی حضور ندارد به خاطر این نیست که سینما نتوانسته تولید خوب داشته باشد بلکه جشنواره های خارجی تنها توجه به سیاهی ها ایران دارند ومسئولین بیشتر به جدایی ها در سینما می پردازند تا متن وعمق اعتقادات مردم چون همیشه به دنبال سرپوش گذاری روی ویژگی های ممتاز و ارزش ها بوده اند وسیاه نمایی ها را به تصویر کشیده اند.
این مدیرسینمایی با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری باشکوه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس تصریح کرد: جشنواره فیلم دفاع مقدس با سیاست وهدف گذاری است که به نقطه مطلوب می رسد و به نظرمن جشنواره موضوعی نیازها را فریاد می زند ومشوقی برای ایجاد فضای مطلوب تولید است و با توجه به هدف متعالی این جشنواره که جزء بهترین جشنواره ها در ایران است مسئولین سعی کنند ازگنجینه پایان ناپذیر دفاع مقدس بهترین بهره ها را ببرند و کسب آبرو برای سینمای کل کشور داشته باشند.
حبشی با تمجید از طراحی و پیش بینی بخش جلوه گاه نور که ویژه شهدای ترور است گفت: پرداختن به موضوع شهدای ترورنشان دهنده این است که شاید جنگ به لحاظ جغرافیایی پایان یافته باشد اما از لحاظ سیاسی و فرهنگی ادامه دارد و اضافه شدن این بخش به جشنواره، ادای دین است به شهدایی که شاید کمتر با هنر سینما به آنها پرداخته ایم.
وی اضافه کرد: ترورانسان های بزرگ و آزادی خواه اخیر و سال های گذشته که از اوایل انقلاب تا هم اکنون ادامه دارد تلنگری است برای اینکه جنگ پایان نیافته ومردم با جهاد فرهنگی به مقابله با استکبار جهانی بپاخیزند.
از دیدگاه این کارشناس و مدیر سینمایی، جهان اسلام باید بداند که تحولات سیاسی ومذهبی در کشورهای دیگر بازتاب هنری وسینمای در ایران خواهد داشت وسینمای بین الملل به اتفاقات جهانی باید سرعت عمل نشان دهد و درزمینه تولید مستند قطعا به دستاوردهای مطلوب در سینمای بین المللی خواهیم رسید.