مراسم رونمایی کتاب «معارف انقلاب اسلامی» عصر دیروز با حضور حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی رئیس حوزه هنری، علیرضا مختارپور قهرودی، محمد حمزه زاده، مجتبی رحماندوست و صفار هرندی در سالن اجتماعات حوزه هنری برگزار شد.
علیرضا مختارپور قهرودی، گردآورنده کتاب «معارف انقلاب اسلامی» انقلاب اسلامی را امری حقیقی دانست که باید همواره مورد تحقیق و تامل قرار گیرد و بیان داشت: مكتب انقلاب اسلامي ايران برخواسته از اصول و احكام اسلام است پس نبايد از عناوين و توضيحات خارج از اين اصول استفاده شود.
وی افزود: از ويژگيهاي اين كتاب، نگاه همهجانبه و همگام با موشكافي و دقت در پيچيدگيها و توجه به ابعاد مختلف آثار و تأثيرات انقلاب است و در واقع برخلاف تحليلگران كه با انتخاب يك يا چند عامل زمينه يا اثر يا ويژگي از بقيه عوامل غافل می شوند مطالعه اين كتاب بیانگر آنست كه گوينده با دقتي عالمانه به بررسي همه مسائل و عوامل پرداخته است.
مختارپور قهرودی برخی مباحث این کتاب را چنین منقسم کرد:
ده عمل و دستاورد بزرگ امام در صفحات 58 تا 63، معارف انقلاب اسلامي در صفحات 167 تا 191 كه شامل 12 موضوع معرفتي است، ابعاد برجسته شخصيت امام (ره) در صفحه 469 تا 477 شامل 8 ويژگي ايشان از 14 خرداد سال 78 بوده و اركان اصلي انقلاب در صفحات 726 تا 729 كه شامل 4 ركن استقلال، آزادي و پيشرفت است در 24 بهمن سال 82 بيان شده كه در اين كتاب آمده است، همچنین در صفحات 582 تا 595 كه شامل 7 ويژگي در 14 خرداد 80 بوده كه در اين كتاب به مخاطبان معرفي شده است.
مختارپور قهرودي ادامه داد: تجلي انقلاب اسلامي بر مردم به عنوان يگانه صاحبان و وارثان انقلاب، باوري حقيقي به مردمسالاري ديني براساس مكتب اسلام توجه خاص به عزت ملي را يكي ديگر از ويژگي اين كتاب است.
وي وجوه تمايز انقلاب اسلامي را با انقلابها كشورهاي مختلف جهان در بین سياستمداران در حوزه موضوعاتي چون ترقي و تقليد، اصلاحات، اصولگرايي، جمهوريت و اسلاميت دانست.
علیرضا مختارپور قهرود از كتاب بعدی خود، با عنوان «امام هدايت» درباره شخصيت رهبري حضرت امام (ره) از ديدگاه مقام معظم رهبري خبر داد که در دست تدوین است و به زودی به انتشار خواهد رسید.
در ادامه مراسم، صفارهرندی وزیر سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارج نهی بر این اثر فاخر گفت: نويسنده اين اثر را بيشتر از آنكه به عنوان يك مدير فرهنگي بشناسيم يك فرهنگمدار اصيل به شمار ميآيد كه امروز آثار وجودي او را مشاهده ميكنيم. وی نويسنده كتاب «معارف انقلاب» در بحر ولايت غوطه ور دانست و تصریح کرد: ایشان با معرفت و اخلاص، مباحث مربوط به مقام معظم رهبري را پيگيري كرده است، همچنين مقام معظم رهبري در تمام اوجگيري صداي انقلاب كه از سال 42 به اين سو بوده حضور داشته و آن را ميشناسند و عالم به تاريخ هستند.
وي اضافه كرد: همه مشكلات جامعه با توجه به مقام معظم رهبري و با بصيرت حل ميشود زیرا اگر كسي به فردي بفهماند كه تكليف او چيست بزرگترين كاري بوده كه براي او انجام داده است.
هرندی افراد جامعه اسلامی را در طبقات گوناگون و صفات و سجایای متمایز طبقه بندی نمود و اظهار داشت: كسيکه در جايگاه هدايت جامعه قرار می گیرد به جز مقام معظم رهبري كه در همه عرصهها كارآمد است نميتواند معرفي شود زیرا هيچ كس ديگر جز مقام والای ولايت سزاوارتر از تبعيت نيست.
صفار هرندی کتاب «معارف انقلاب اسلامی» را مرجعی دانست که محققان و معرفان انقلاب اسلامی را از ارجاع به صدها عنوان کتاب بی نیاز کرده به جمیع پرسش ها پاسخ می گوید.
در پایان این مراسم ضمن رونمایی از کتاب «معارف انقلاب اسلامی» از علیرضا مختارپور قهرودی گردآورنده این کتاب تقدیر به عمل آمد.