به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی شبکه رادیویی فرهنگ؛ سال از روزهایی که همه اهالی خانه دور یکدیگر مینشستند تا شنونده صدای گویندههایی باشند که حتی چهره آنها را نمیدیدند، میگذرد حالا اما تعداد رسانههای جمعی آنقدر زیاد شده است که وقتی پای صحبت قدیمیها مینشینیم از نقش رادیو در روزگار و خاطراتی که با آن داشتند، میگویند. برنامه میراث فرهنگی این هفته هفت اقلیم در سالروز افتتاح رادیو به مرور خاطرات این رسانه میرود.
بناباین گزارش ؛ رادیو چهارم اردیبهشت سال جاری وارد هفتاد و سومین سالروز افتتاح خود میشود. رادیو در این سالها داستانهای زیادی را همراه خود داشته است. هیات وزیران دوم مهر ۱۳۱۳ استفاده از رادیو را تصویب کرد و مقرراتی وضع شد که برای نصب آنتن و استفاده از رادیو اجازه وزارت پست و تلگراف و تلفن لازم بود.
در سال ۱۳۱۶ مقدمات ایجاد مرکز رادیو بهوسیله وزرات پست و تلگراف و تلفن فراهم و بهدنبال این اقدام در سال ۱۳۱۷ سازمان پرورشافکار تأسیس شد. درچهارم اردیبهشت ۱۳۱۹ اولین فرستندهرادیویی در ایران در محل بیسیم در جاده قدیم شمیران افتتاح شد. از سال ۱۳۱۹ رادیو تهران در ۲۴ ساعت فقط ۸ ساعت برنامه اجرا میکرد که شامل اخبار، موسیقی ایرانی، گفتار مذهبی، فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی بود.
در آستانه روز افتتاح رادیو برنامه میراث فرهنگی این هفته هفت اقلیم از گذشتههای آن، نمایشنامهها، داستانها، گویندهها و تاریخچه آن صحبت میکند.
برنامه هفت اقلیم کاری از گروه هنر شبکه رادیویی فرهنگ است که همه روزه از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۱ از موج اف ام ردیف ۱۰۶ پخش می شود.
ناصر قوام پور اجرا، امین عظیمی کارشناسی، فرازنه ابراهیم زاده سردبیری و مرتضی صداقتگو تهیهکنندگی برنامه ادبیات هفت اقلیم را که روزهای سه شنبه پخش میشود، برعهده دارند