حسینی: برخی از کشورها در بازی های خارجی به ترویج مکاتب انحرافی می پردازند
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای سومین نمایشگاه بازی های رایانه؛۱/
حسینی: برخی از کشورها در بازی های خارجی به ترویج مکاتب انحرافی می پردازند
سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای فرهنگسازی برای خانواده های ایرانی است چرا که کشورهای دیگر با آثار مخرب خود در بازی های خارجی به ترویج خشونت ، ناهنجاری و مکاتب انحرافی می پردازند.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۹

به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ نشست خبری سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای امروز با حضور «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «بهروز مینایی» مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای و خبرنگاران رسانه های گروهی در سالن اجتماعات بنیاد ملی بازی های رایانه ای برگزار شد.
در این نشست خبری «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای امسال اظهارداشت: برگزاری مستقل نمایشگاه بازی های رایانه ای از مهمترین اقدامات انجام شده در عرصه بازی های رایانه ای است. در واقع این عرصه را که باید آن را به نوعی هنر صنعت بنامیم که امروز از اهمیت شایانی در عرصه گیم برخوداراست.
حسینی افزود: در دولت نهم بخش بازی های رایانه ای جزیی از نمایشگاه رسانه های دیجیتال بود اما به دلیل اهمیت بازی های رایانه ای نمایشگاه گیم به صورت مستقل شکل گرفت و در نهایت امسال شاهد سومین دوره برگزاری این رویداد هستیم و این انگیزه ما را برای برگزاری دوره سوم بیشتر می کند. چرا که استقبال خوبی از سوی اقشار مختلف از جمله دانش آموزان و جوانان از جشنواره بازی های رایانه ای در سال های گذشته شده.
وی اضافه کرد: بیش از ۵۰ درصد از علاقه مندان با خانواده ها در دومین نمایشگاه بازی های رایانه ای شرکت داشتند و هدف گذاری ما نیز در این خصوص کاملا مشخص است. به نحوی که هدف اصلی ما از برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای فرهنگسازی برای خانواده های ایرانی است چراکه کشورهای دیگر با آثار مخرب خود در بازی های خارجی به ترویج خشونت ، ناهنجاری و مکاتب انحرافی می پردازند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: صهیونیست ها در بسیاری عرصه ها مانند رسانه ها، انیمیشن و سینما در دنیا نفوذ کرده اند . آنها وغرب در واقع هدفشان ایران هراسی و اسلام ستیزی در تولید بازی های رایانه ای است. بنابراین راهکار مقابله با این حربه تنها فرهنگ سازی خواهد بود و به همین دلیل نمایشگاه بازی های رایانه ای فرصت مناسبی است که دستاوردهای یکساله عرصه گیم ارائه شود و حضور مردم در این رویداد موجب دلگرمی بازی سازان و مسئولان برای مقابله با حربه غرب ها است.
وی یادآورشد: حمایت برخی نهادها مثل وزارت ارتباطات برای توسعه بازی های آنلاین باید از این هنر وصنعت حمایت کنند . همچنین وزارت آموزش و پرورش ، کانون پرورش فکری کودکان و سایر ارگان های مرتبط نیز می توانند برای ایجاد زیرساخت های مناسب در این عرصه به این صنعت کمک کنند تا روز به روز شاهد رشد و بالندگی این عرصه باشیم.
حسینی تاکید کرد: در سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران دانشگاه ها حضور فعالی دارند تا جایی که ۲۰ تیم بازی سازی در این رویداد حضور دارند و امیدوارم مسئولان اقتصادی تصمیم ویژه ای برای اختصاص تسهیلات بانکی به تیم های تولید کننده گیم داشته باشند ما نیز به دنبال توسعه همکاری های بین المللی در نمایشگاه سوم گیم تهران داریم و امیدوارم در آینده برنامه ای برای هفته بازی های رایانه ای مثل سینما در کشورهای دیگر برای برگزاری تدوین شود.
وی در ادامه اضافه کرد: استقبال از این رویداد فرهنگی با وجود مشکلات اقتصادی بهتر از سال گذشته بود و در عین حال در این دوره از نمایشگاه شاهد برگزاری مسابقه نامه نویسی بر اساس داستان های قرآنی، بیداری اسلامی و سبک زندگی هستیم و واقعا تلاش های انجام شده از سوی دست اندرکاران بنیاد ملی بازی های رایانه ای به عنوان متولی عرصه گیم کشور جای تقدیر و تشکر دارد.
حسینی ابرازداشت: برای نخستین دوره جشنواره و نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران تاکنون ۵۰۰ بازی رایانه ای در کشور تولید و در عین حال در دوره سوم به بازی های رایانه ای مستقل نیز بیش از سال های گذشته توجه شده و ما برای نمایشگاه گیم تهران که از ۲۲ تا ۲۶ مردادماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود ۲۰ درصد افزایش فضا خواهیم داشت.
وی ادامه داد: حضور موسسات و نهادهای مختلف در سومین دوره نمایشگاه بازی های رایانه ای ۵۰ درصد افزایش یافته و مخاطبان بطور متوسط در سال گذشته سه ساعت و نیم در این رویداد فرهنگی حضور داشته اند. ضمن اینکه نمایشگاه گیم در استان های قم و خراسان رضوی برگزار شده و امیدوارم که این رویداد هنری در دیگر استان ها نیزبرگزار و شاهد این باشیم که روز به روز این هنر و صنعت برای تولید کنندگان داخلی رونق به همراه داشته باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان داشت: بازی های رایانه ای ایرانی تحسین متخصصان خارجی در این عرصه را برانگیخته و این هنر صنعت باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. ضمن اینکه باید به بازی نامه ها هم اهمیت بسیاری داده شود و فکر می کنم مسابقه بازی نامه نویسی در نمایشگاه می تواند در این خصوص کمک کننده وتاثیرگذار باشد.
وی در پایان گفت: ما به بازی های رایانه ای به عنوان رسانه ای فرهنگساز و نه صرفا سرگرم کننده نگاه می کنیم و معتقدیم این هنر رسانه می تواند منتقل کننده پیام به مخاطبان باشد از این رو همه گروه ها باید از این هنر صنعت حمایت کرده و رسانه ها نیز یاور بازی های ایرانی تولید شده باشند و به هرحال امیدوارم که در آینده نه چندان دور بازار بازی های رایانه ای با حضور کشورهای اسلامی و منطقه در کشورمان برگزار شود تا شاهد رونق این هنر وصنعت برای تولید کنندگان آثار داخلی برای رقابت با عرصه های جهانی باشیم.

بنابراین گزازش؛ سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران ۲۲ تا ۲۶ مردادماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.

کد خبر: 62127
Share/Save/Bookmark