به گزارش هنرنیوز؛ «مهدی مسعود شاهی» دبیر دورههای پیشین جشنواره بین المللی فیلم فجر در آستانه برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی فیلم ویدئویی تهران در گفتگویی با روابط عمومی این رویداد سینمایی اظهارداشت: تفکیک فیلمهای ویدئویی برمیگردد به امکانات و ظرفیت این تولیدات که بعضا از سینما هم گستردهتر است و باید اعتبارش نسبت به تولیدات و امکانات افزایش یابد.
وی افزود: به دلیل ظرفیتهای که در تولید آثار ویدیویی داریم از یک سو و از طرفی مخاطبان گسترده این فیلمها از همه اقشار و همه نسلها، نیاز به این استقلال حس میشود و باید این مستقل شدن با برنامهریزی درازمدت و ارزیابی تخصصی رویکردی راهبردی پیدا کند.
وی تصریح کرد: بدیهی است هنرمندان به عنوان سرمایههای اصلی این جشنواره میتوانند با تفکر وهنر خود تولیدات را با شیوه جدیدی از پیامرسانی به منازل مخاطب سوق دهند.
وی با اشاره به اینکه سیستم توزیع خانگی باید بهتر از این عمل کند و سر و سامان بگیرد اضافه کرد: این حرکت نوپا و پدیده جدید نیاز به ابزار آلات روز دنیا دارد و اگر میخواهیم سلسله تولید ویدئویی ادامه پیدا کند نیاز به تکمیل شدن حلقههای بعدی آن داریم چرا که نیاز سیستم خانگی به دنیای دیجیتال برتر کاملا مشاهده میشود.
مسعودشاهی عنوان کرد: ما قطعا برای گستردهتر شدن دامنه ارتباط مخاطب با تله فیلمها باید راهکارهایی برای دسترسی آسان و به موقع مخاطب بیابیم چرا که تولیدات ویدئویی در دنیا، دیگر منتظر توزیع خانگی نیست و در صفحات وب و دنیای مجازی هم قابل رویت است.
وی سرمایه علمی و فرهنگی کشور را نیازمند امکانات عرصه دیجیتال دانست و اظهار کرد: میتوانیم فیلمهایی بسازیم که در حیطه تکنولوژی روز دنیا بتوان با کشورهای در حال توسعه برابری کرد.
وی درپایان خاطرنشان کرد: ما نسل جوان فیلمسازی داریم که همه دارای ظرفیتهای تولید هستند و لذا هنرمندان پیشکسوت برای کمک و تجربهرسانی به جوانترها به کمک ابزار آلات پیشرفته فنی قطعا ظرفیتهای جهانی بوجود خواهند آورد.