حسین عابدینی در گفت وگو با خبرنگار هنرنیوز نظرات خود را در ارتباط با بازی در «بیدار باش» که سریالی با محوریت جنگ بود اینگونه ابراز داشت: از بازی دراین فیلم پشیمان هستم چرا که نسبت به جنگ و دفاع مقدس غیر متعهد رفتار کردند. ابتدا قرار بود آقای منوچهر هادی این کار را کارگردانی کنند اما به دلایلی این امر میسر نشد و کارگردان تغییر کرد در پی این اتفاق بعد از حدود یک ماه نویسندگان نیز تغییر کردند. به دلیل همین تزلزل در گروه، این کار را یکی از ضعیفترین کارهایم میدانم چرا که آنچه در نظر داشتم عملی نشد و متاسفانه حتی کار در بعضی موارد به سمت تقلید از اخراجیها پیش رفت.
بازیگر سریال «بیدارباش» در ارتباط با نویسندگی در این حیطه گفت: من به عنوان بازیگر زمانی که متن را میخوانم یک سری برنامه ریزی برای کاراکتر خودم انجام میدهم و در این میان پیشنهادات و نظراتم را به نویسنده و کارگردان ارائه میدهم و با نویسنده در ارتباط هستم. گاهی به این علت که فیلمنامه آماده نیست و به دلیل عدم برنامه ریزی در اواسط کار عوامل تغییر میکنند که این اتفاقات به کل کار لطمه میزند. در این سریال به وضوح مشخص بود که به شخصیتها به درستی پرداخت نشده، به نظرم در هر حوزهای شاید این رفتار قابل هضم باشد اما در ارتباط با دفاع مقدس این کار درست نیست، به هر حال ما مدیون خون شهدا هستیم و من هم علاقهمند هستم به سهم خودم کاری انجام بدهم. این روش ساخت سریال درشان دفاع مقدس نیست. عجله در تولید سریال «بیدارباش» از مواردی بود که به پروژه لطمه زد.
بازیگر فیلم سینمایی «باران» با اشاره به اینکه نبود افراد کار آمد و برنامه ریزیهای نادرست از آسیبها و مشکلات این حوزه محسوب میشود، گفت: در این حوزه باید از افرادی که تجربه دارند، استفاده کنیم. باید برای تولید کارهای ارزشی به غیر از هزینه، وقت بگذاریم. نگذاریم افراد متخصص که در این زمینه تجربه دارند، خانه نشین شوند و بعضی افراد بدون تخصص و صرفا با بودجه دولتی پا به این عرصه بگذارند. معمولا مخاطب فیلمهایی با موضوع دفاع مقدس افرادی هستند که جنگ را تجربه نکردهاند، به همین خاطر این حوزه نیاز به امنیت، آرامش و بازنمایی درست از جنگ دارد. دفاع مقدس بهای بیشتری را میطلبد باید با وسواس بیشتری به این سمت حرکت کنیم
وی در ارتباط با اینکه یک کار دفاع مقدسی چه ویژگیهایی باید داشته باشد تا بازیگر انگیزه حضور پیدا کند اظهار داشت: مهمترین رکن در فیلمهای ژانر دفاع مقدس، فیلم نامه است و هر فردی باید به درستی در جایگاه تخصصیاش قرار بگیرد. اینکه ما از نیروی متخصص استفاده نمیکنیم باعث میشود یک بازیگر با وسواس بیشتر در این حوزه انتخابی داشته باشد.
حسین عابدینی شجاعت، ایثار، فداکاری از جان گذشتن و دل کندن از همه امیال دنیوی را وجه مشترک همه رزمندگان در آن سالها میداند.
این بازیگر در ارتباط با تاثیر گذاری این گونه فیلمها بر نسلی که آن دوران را ندیدند گفت: من خودم متولد ۱۳۵۹ هستم و از جنگ چیزی به خاطر ندارم اما به نظرم برای من و جوانهای کم سن و سالتر از من تنها راه شناخت مطالعه و صحبت کردن با یادگاران آن زمان است که ما به آنها شهیدان زنده میگوییم. اما همه میدانیم که هیچ چیز مانند فیلم نمیتواند تاثیر گذار باشد و نسلی را که نسبت به جنگ هیچ ذهنیتی ندارند را آگاه کند و بر روح و فکر آنها تاثیر بگذارد. فیلم کمک میکند تا آن فضا را تا حدی حس کنند و متوجه باشند که آن جوانان دیروز که امروز یا در بین ما نیستند یا اگر هستند یادگاریهایی را با خود دارند که ما طاقت تحمل آنها را نداریم و بدانند که چه دفاع جانانهای کردند که ما امروز به راحتی در خیابانها راه می رویم به دانشگاه میرویم و آسایش و آرامش را مدیون آنها هستیم.
وی در ادامه گفت: خط قرمزهای بیهوده سدی است برای آگاه کردن این جوانها، افرادی که در برخی اوقات این خط کشیها را میکنند سواد کافی ندارند. با حذف یک پلان و یا یک دیالوگ نمیدانند چه ضربهای به اثر میخورد.