«هیچ کجا، هیچ کس» تبلیغات شهرستانی خوبی ندارد
تهیه کننده فیلم «هیچ کجا، هیچ کس» در گفتگو با هنرنیوز؛
«هیچ کجا، هیچ کس» تبلیغات شهرستانی خوبی ندارد
حسن کلامی تهیه کننده سینما گفت: در سینما نباید مخاطب را با فیلم‌های سطحی و ضعیف فریب دهیم و بعد انتظار داشته باشیم که اثرمان بتواند مخاطب را جذب کند. چون مخاطب سینما اگر اثر جذاب و خوبی را تماشا کند قطعا برای بار دوم هم به سینما می‌آید و مشکل ریزش مخاطب هم حل خواهد شد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۹

حسن کلامی تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: خوشبختانه فیلم سینمایی «هیچ کجا، هیچ کس» به عنوان سومین فیلم بلند «ابراهیم شیبانی» به اکران عمومی درآمد و این روز‌ها نیز شاهد اکران عمومی این فیلم در سینماهای تهران و شهرستان‌ها به شکل گسترده‌ای هستیم.
وی افزود: با توجه به مضمون و داستانی که فیلم سینمایی «هیچ کجا، هیچ کس» برای مخاطب روایت می‌کند، فکر می‌کنم فیلم روز به روز گیشه خوبی داشته باشد. چر که علاوه بر داستان متفاوت و منسجم، ما در این فیلم شاهد حضور بازیگران مطرحی نیز هستیم که بر جذابیت کار می‌افزاید وبستری را برای کنجکاوی مخاطب برای روفتن به سالن‌های سینما فرهم می‌آورد.

متاسفانه یک سری از دوستان دراکران «هیچ کجا، هیچ کس» ما را تنها گذاشته‌اند

کلامی تصریح کرد: فیلمنامه فیلم سینمایی «هیچ کجا، هیچ کس» را «احمد رفیع‌زاده» نوشته و مضمونی اجتماعی دارد و من به شخصه فکر می‌کنم که فیلم پتانسیل ارتباط برقرار کردن با مخاطبان سینما را دارد. منتها متاسفانه یک سری از دوستان که قبلا قول کمک به فیلم ما را داده بودند امروز ما را تنها گذاشته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه این روز‌ها شهرداری تهران به تعهدات خود مربوط به حمایت از ما در اکران و به خصوص تبلیغات فیلم بی‌توجه است. ضمن اینکه سینما فرهنگ هم که قول داده بود به شکل خوبی فیلم ما را نمایش دهد که در این خصوص کوتاهی کرده است.
این تهیه کننده سینما تاکید کرد: متاسفانه شورای صنفی نمایش نیز قبل از اکران عمومی فیلم‌های عید فطر با صدور مصوبه اکران یک هفته زود‌تر فیلمهای عیدفطر را اعلام کرد واما متعجبم که چرا ما برای اکران فیلم خودمان از فیلم سرگروه (گهواره‌ای برای مادر) باید کسب رضایت می‌کردیم. وقتی دوستان در شورای صنفی نمایش اعلام کردند که اکران عیدفطر می‌تواند یک هفته زود آغاز شود، به نظرم این گونه کسب اجازه‌ها بی‌معنی بود.

فیلم «هیچ کجا، هیچ کس» به لحاظ تبلیغات تلویزیونی مشکلی ندارد
 
وی عنوان داشت: مشکلاتی که در این خصوص برای اکران فیلم ما به وجود آمد و باعث شد که فیلم یک هفته دیر‌تر نسبت به سایر فیلم‌های عید فطر اکران عمومی شود. بنابراین وجود چنین مسائلی باعث شده که فیلم در اکران لطمه ببیند.
کلامی یادآور شد: فیلم سینمایی «هیچ کجا، هیچ کس» این روز‌ها به لحاظ تبلیغات تلویزیونی مشکلی ندارد و تیزرهای فیلم در حال پخش است. اما هنوز ما تبلیغات متروی تهران را نداریم و امیدوارم این مشکل هم هر چه سریع‌تر حل و فصل شود. ضمن اینکه در سطح شهر تهران هم تبلیغات فیلم را ما داریم.
وی اضافه کرد: فیلم در سینماهای شهرستان‌ها هم اکران عمومی شده و منتها مشکلی در اکران شهرستان‌ها وجود دارد این است که تبلیغات به خصوصی در مورد فیلم‌ها نمی‌شود. بلکه خود سینماهای نمایش دهنده در شهرستان‌ها می‌توانند از یک فیلم با استفاده از تبلیغات یا کارهای دیگر برای معرفی هر جه بهتر فیلم‌ها انجام دهند وگر نه از اول هم اکران شهرستان‌ها این گونه بوده که آن‌ها تبلیغات خاصی برای اکران عمومی فیلم‌ها انجام نمی‌دهند.

سینمای خصوصی نیاز به حمایت دارد

تهیه کننده فیلم‌های سینمایی «کودک و فرشته» و «زخم شانه حوا» در ادامه با اشاره به اینکه سینمای خصوصی نیاز به حمایت دارد، ابراز داشت: فیلم سینمایی «هیچ کجا، هیچ کس» تا به امروز در۳۶ سینما در حال اکران عمومی است که از این تعداد ۲۱ سینما سهم تهران است و ۱۵ سینما هم مربوط به شهرستان‌ها هستند.
وی با اشاره به ریزش مخاطبان سینما در سال‌های اخیر اضافه کرد: هر اتفاقی به لحاظ گیشه برای فیلم‌های سینمایی می‌افتد به نظرم در درجه اول مربوط به داستان و قصه فیلم‌های سینمایی است. یعنی اگر مخاطب از داستان و ساختار یک فیلم سینمایی راضی و خوشنود باشد. خود این به تبلیغات مثبت فیلم برای جذب مخاطب بیشتر کمک زیادی می‌کند. اما اگر نباشد، فیلم با تبلیغات منفی که در مورداش انجام می‌شود، نمی‌تواند گیشه مناسبی داشته باشد و شکست تجاری می‌خورد.
کلامی یادآور شد: ما در سینما نباید مخاطب را با فیلم‌های سطحی و ضعیف فریب دهیم و بعد انتظار داشته باشیم که اثرمان بتواند مخاطب را جذب کند. چون مخاطبی که به سینما می‌آید اگر اثر جذاب و خوبی را تماشا کند قطعا برای بار دوم هم به سینما خواهد آمد، در غیر این صورت نسبت به سینما بد بین شده و به دنبال سرگرمی و تفریحی متفاوت نسبت به سینما خواهد رفت.

تهیه کننده به دلیل فروش کم فیلم‌های سینمایی، مجبور ایست که آثار سطحی و ضعیف بسازد

وی ادامه داد: ما مشکل فیلمنامه را کماکان در سینمای ایران داریم. تاجایی که این مشکل باعث شده که فیلم‌های سینمایی در اکران گیشه مناسبی نداشته باشیم. امروز وقتی در اکران عمومی مجموع فروش و گیشه یک فیلم سینمایی کمتر از یک میلیارد تومان می‌شود، چگونه می‌توان امیدوار بود که یک تهیه کننده بتواند به مسیر کاری خود ادامه دهد.
کلامی تصریح کرد: با فروش کم فیلم‌های سینمایی در سالن‌های سینما و همچنین افزایش هزینه‌های تولید فیلم‌های سینمایی، تهیه کننده مجبور است که برای صرفه جویی هم که شده فیلم‌ها سطحی و ضعیفی را ساخته و روانه سالن‌های سینما باشد. چون می‌داند هزینه و خرج بیشتر باعث لطمه خوردن فیلم در اکران و عدم فروش مناسب آن می‌شود.
وی در پایان گفت: تهیه کننده به دلیل اینکه یک اثر سینمایی را ارزان تولید کند، مجبور است که از عوامل بی‌تجربه و کمتر حرفه‌ای استفاده کند. که همین هم می‌تواند عامل ریزش مخاطب در سینما باشد. ازسویی فضای عمومی جامعه هم باید مستعد سینما رفتن باشد. مشکلات اقتصادی که این روز‌ها مردم با آن‌ها دست به گریبان هستند، نیزدر انگیزه و توان مالی خانواده‌ها برای رفتن به سینما تاثیرگذار است.

گفتگو: علی یعقوبی

کد خبر: 62659
Share/Save/Bookmark