به گزارش هنرنیوز؛ دو کتاب «روزی مثل امروز» نوشتهی پیتر اشتام و ترجمهی مریم مویدپور و «رود پرستارهی آسمان» نوشتهی گریس لین و ترجمهی نوشین ابراهیمی، به تازگی توسط نشر افق منتشر و راهی بازار کتاب شده است.
ر
وزی مثل امروزرمان «روزی مثل امروز» نوشته پیتر اشتام و ترجمه مریم مویدپور است. ترجمهی این رمان به عنوان کتاب هشتاد و چهارم مجموعه «ادبیات امروز» نشر افق به چاپ رسیده است.
پیتر اشتام نویسندهی سوئیسی متولد سال ۱۹۶۳ است که پیش از این، رمان «اگنس» و دو مجموعه داستان «تمام چیزهایی که جای شان خالی است» و «ماه یخ زده» از او به فارسی ترجمه و منتشر شده است.
رمان «روزی مثل امروز» دربارهی زندگی یک معلم میان سال به نام آندره آس است که شخصیتی تنها و سرخورده دارد. او در میان سالی تصمیم میگیرد تا دوباره اختیار زندگیاش را به دست بگیرد. به همین دلیل همه چیز زندگیاش را رها کرده و به دهکدهای که در آن متولد شده میرود. بعد از ورود به دهکده هم به جست و جوی فابین میپردازد؛ شخصیتی که زمانی دوستش داشته است.
رمان «روزی مثل امروز» در دو سال اول انتشارش، ۹۰ هزار نسخه فروخت و رتبهی دوم فهرست بهترین کتابهای روزنامه سوئیسی «نویه سوریشر تسایتونگ» را از آن خود کرد. نسخهی اصلی «روزی مثل امروز» در سال ۲۰۰۶ منتشر شده است. این کتاب در سال انتشارش، به عنوان یکی از کتابهای برگزیده کتاب آلمان معرفی شد و در ماه اوت ۲۰۰۶ هم به عنوان بهترین کتاب، در فهرست کتابهای منتخب رادیوی «زود وست روند فونک» آلمان قرار گرفت.
به نظر بسیاری از منتقدان، قهرمان این رمان، نماینده نسلی است که اسلاف آن را میتوان در آثار چخوف، توماس مان و روبرت موزیل مشاهده کرد.
ترجمه این رمان از طریق توافق و عقد قرارداد خرید حق انتشار آثار پیتر اشتام با این نویسنده توسط نشر افق، در ایران چاپ میشود. پیش از شروع متن رمان، جملهای از ژرژ پِرِک درج شده است: «روزی مثل امروز، کمی دیرتر، همه چیز از نو آغاز می شود. همه چیز آغاز می شود و همه چیز ادامه پیدا میکند.»
این کتاب در ۲۰۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت پشت جلد ۱۲ هزار تومان منتشر شده است.
رود پرستارهی آسمان رمان رود پرستارهی آسمان، اثری امروزی و ترکیبی از حکایتهای شنیدنی چینی، شخصیتهای فراموش نشدنی و ماجراهای رازآلود است.
از «گریس لین نویسندهی» این رمان پیشتر رمان «جایی که کوه بوسه میزند بر ماه» در نشر افق منتشر شده است؛ کتابی که جایزهی نیوبری را برای نویسندهاش به ارمغان آورد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«خورشد بالاخره داشت پایین میرفت و بیوه یان مشغول سرخ کردن پنیر سویای معروفش بود. عجیب بود که خوراکی به این بدبویی، این قدر خوشمزه بود. لطیفهای برای این پنیر ساخته بودند و میگفتند هرچه بدبوتر باشد، خوشمزهتر است.
بوی پنیر سویای ترشیدهی بیوهیان آدم را یاد بوی گند آشغالهای مانده و سطل پر از زباله میانداخت و لطیفهی معروف را تأیید میکرد. رندی چیزی بدبوتر از پنیر بیوهیان سراغ نداشت، با این حال، اغلب دیده بود که مایلان کمی از همان پنیر را کش میرفت و از بالای دیوار به پی میداد، پی هم آن را با لذت میخورد و کیف میکرد.
بر اساس گزارش ایلنا؛این کتاب در ۲۲۱صفحه و شمارگان ۲هزار نسخه و قیمت پشت جلد ۱۰ هزار تومان منتشر شده است.