سازمان نظام مهندسی اصفهان خانه بزرگ زاد را احیا خواهد کرد
تغییر کاربری یک خانه دوره صفوی؛
سازمان نظام مهندسی اصفهان خانه بزرگ زاد را احیا خواهد کرد
سازمان نظام مهندسی اصفهان خانه «بزرگ زاد » را جهت ایجاد کاربری با عنوان خانه «معمار اصفهان » احیا می کند.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۴
به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی صندوق احیاء، به دنبال سفرهای استانی مدیرعامل صندوق احیا،  پیگیری و تحقق احیای خانه بزرگ‌زاد اصفهان توسط سازمان نظام مهندسی اصفهان به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی اتفاق افتاده است. 

مهندس ایروانی طی اعلام این خبراظهار امیدواری کرد: این اقدام می‌تواند به حفاظت هرچه بیشتر بافت و بناهای تاریخی مدد برساند و با تعیین و اعطای کاربری جدید و موثر به این بنا‌ها، به پویایی محیط پیرامون آن بیافزاید. همچنین با بکارگیری این قابلیتهای بالقوه می‌توان با ایجاد امکانات مناسب و متناسب با شرایط و خصوصیات فرهنگی و اجتماعی بسترهای لازم را جهت ترغیب سایر مالکان به کار برد. همچنین این اقدامات سایر نهادهای دولتی را نیز ترغیب به خریداری و بهره برداری جدید از این اماکن می‌نماید. 

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: در راستای سیاستهای صندوق احیا مبنی بر جلب و جذب مشارکتهای خصوصی و نهادهای عمومی غیردولتی در سرمایه گذاری اماکن تاریخی اعم از دولتی و خصوصی و پیرو فعالیتهای چند ماهه اخیر و طرح حمایت از مالکان خصوصی بناهای تاریخی، سفری به استان اصفهان انجام پذیرفت. در این سفر، جلسات مشترکی با نمایندگان سازمان نظام مهندسی، دانشگاه آزاد واحد خوراسگان، سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان برقرار شد. در ادامه همچنین بازدیدهایی از خانه‌های تاریخی بقایی، بزرگ زاد، دارایی، مجربیان، همت یار، بخردی و شیران انجام پذیرفت. 

مدیرعامل صندوق احیا گفت: یکی از نتایج برجسته این سفر رایزنی با سازمان نظام مهندسی اصفهان بود که نهایتا منجر به خریداری خانه بزرگ زاد توسط سازمان یاد شده جهت ایجاد کاربری با عنوان خانه معمار اصفهان گردید. 

ایروانی افزود: سازمان نظام مهندسی اصفهان که خود مطابق با ماده ۲ قانون نظام مهندسی، متولی اشاعه و تداوم معماری اصیل شهر اصفهان است با این اقدام، شایستگی، بلوغ و تدبیر حرفه‌ای خود را در جامع حرفه‌ای مهندسان به عنوان پیشرو در احیاء اماکن تاریخی نشان داده است. 

نماینده صندوق احیاء در اصفهان در این رابطه گفت: برآورد انجام شده برای خرید این خانه حدود۳/۱ میلیارد تومان بوده و توافقات اولیه آن با پیگیری انجام شده، صورت پذیرفته است. 

خانم جمالیان همچنین افزود: این خانه مربوط به دوره صفوی با مساحت قریب به ۶۰۰ مترمربع می‌باشد و دارای سبک معماری آن است، تالار شاه نشین و گوشوار (طنبی) این بنا از تزئینات فاخر و منحصری برخوردار است. همچنین برآورد تقریبی هزینه‌های مرمت و احیاء آن بیش از ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود. 

وی افزود: سازمان نظام مهندسی اصفهان قصد دارد در این مجموعه بخشی از سازوکار تشکیلاتی خود را با عنوان «خانه معمار» ایجاد کند.
کد خبر: 75709
Share/Save/Bookmark