بيان خاطره ای از بازديد رهبر معظم انقلاب اسلامی از روزنامه اطلاعات
آیین افتتاحیه موزه ملی مطبوعات ایران؛۳/
بيان خاطره ای از بازديد رهبر معظم انقلاب اسلامی از روزنامه اطلاعات
حجت الاسلام والمسلمين سيد محمود دعايی» مدير مسوول روزنامه اطلاعات در آیین افتتاحیه موزه ملی مطبوعات ایران به بيان خاطره ای از بازديد رهبر معظم انقلاب اسلامی از روزنامه اطلاعات در دهه ۶۰ پرداخت.
 
تاريخ : جمعه ۴ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۵

به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ مراسم افتتاحيه موزه ملی مطبوعات ایران و همچنین آیین پایانی نهمين جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری ها عصرروز گذشته با حضور «سید محمدحسینی»وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،« محمد جعفر محمد زاده » معاون مطبوعاتی وزير ارشاد، «محمود اكرامی فر» دبير جشنواره فصلی مطبوعات ،«حجت الاسلام و المسلمين سيد محمود دعايی» مدير مسوول روزنامه اطلاعات و چهره های فرهنگی و هنری و همچنین اصحاب رسانه در موزه ملی مطبوعات ايران واقع در منطقه جنوبی تهران خيابان مولوی برگزار شد.
در این مراسم که اجرای آن برعهده «محمدرضا حسینیان مجری تلویزیون و رادیو بود، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمود دعايی» مدير مسوول روزنامه اطلاعا با بيان خاطره ای از بازديد رهبر معظم انقلاب اسلامی از روزنامه اطلاعات در دهه ۶۰ اظهارداشت: به مناسبت سالروز اعتصاب سراسری مطبوعات در نوزدهم دی ماه سال ۵۷، رهبر معظم انقلاب اسلامی كه آن زمان رييس جمهوری بودند تصميم گرفتند به مناسبت اين حماسه مطبوعات سرزده و بدون اطلاع قبلی از روزنامه اطلاعات بازديد كنند. سر تيم حفاظت به ايشان گفته بود كه بدون اطلاع رفتن به روزنامه ريسک است و شما اجازه بدهيد يک نفر از روزنامه خبر داشته باشد و فضا را آماده كند و در نهايت تصميم گرفته شد كه يک نفر را در جريان این موضوع قرار گیرد.
حجت الاسلام دعايی در ادامه تصریح کرد: صبح زود با منزل ما تماس گرفتند و گفتند كه می خواهند از رياست جمهوری با شما صحبت كنند و تماس به دفتر رياست جمهوری وصل شد و گفتند كه رييس جمهور می خواهد با شما تلفنی صحبت كند. خيلی نگران بودم كه چه اتفاقی افتاده است و حضرت آقا پشت خط بودند و لحنی بسيار ملايم داشتند كه نگرانی من را تا حدودی رفع كرد.
وی اضافه کرد: ایشان گفتند كه چه زمانی به روزنامه می روی من هم گفتم حدود ساعت ۸ صبح و ايشان گفتند كه قبل از رفتن به روزنامه به دفتر من بيا كارت دارم. پس از گفتگوی تلفنی به محضر ايشان رفتم كه گفتند تصميم گرفتم از روزنامه اطلاعات بازديد كنم و دوستان تصميم گرفتد با اطلاع شما باشد.
مدير مسوول روزنامه اطلاعات یاداورشد: دفتر روزنامه در خيابان خيام بود و من پيشنهاد دادم ماشين جلوی در روزنامه بايستد و پس از توقف خودرو، آقا در را باز كردند و وارد ساختمان شدند و محل اسكان ما طبقه چهارم ساختمان بود كه پيشنهاد دادم به جای استفاده از آسانسور از پله ها برويم. زمانی كه رسيديم به طبقه چهارم، آقا مستقيم سر ميز تيتر رفتند و آن روز ايشان در صفحه بندی روزنامه سهيم بودند.
وی خاطرنشان کرد: بازديد آقا از بخش های مختلف موسسه يک ساعت و نيم طول كشيد و يک دستگاه جديد چاپ وارد كرده بوديم كه تصميم گرفتيم حضرت آقا افتتاح كنند و سر ميز عكس، ليتوگراف مشغول كار رویي عكس آقای جزايری امام جمعه خوزستان بود كه يک شوخی با حضرت آقا كردم و گفتم اين دوستان يک زبان حال خاصی دارند و آن است كه « چی بوديم و چی شد».
حجت الاسلام دعايی یادآورشد: قبل از انقلاب اين افراد عكس های نيمه برهنه زنان را با آرايش های مختلف ليتوگرافی می كردند اما الان بايد روی ريش و عمامه آقای جزايری كار كنند.
وی در پایان گفت: برای بازديد شاه از روزنامه از يک ماه قبل برنامه ريزی كرده بودند و از يک هفته قبل هم به كارگزينی گفته بودند كه افراد مشكوک مرخصی داده شود و از ۲۴ ساعت قبل هم ساواک ساختمان را در اختيار گرفته بود.همكاران سابق ما اين بازديد شاه را با بازديد حضرت آقا مقايسه می كردند كه شخص اول اجرايی كشور خيلی ساده و بدون اطلاع قبلی از روزنامه بازديد كردند. 

بنابراین گزارش در پایان این مراسم و همزمان با برپایی آیین پایانی نهمین جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، موزه ملی مطبوعات ایران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل دایمی خود واقع در منطقه جنوبی تهران، خیابان مولوی، خیابان صاحب جمع افتتاح شد.

کد خبر: 61533
Share/Save/Bookmark