اين منتقد با بيان اينكه چند قسمت از برنامهي «ماه عسل» را به خاطر حواشياي كه در اجرا داشت، تماشا كرده است، در اين زمينه توضيح داد: به نظرم حاشيههاي اجراي اين برنامه كاملا بيخودي بود و برنامه خيلي معمولي بود. مهمترين مساله در اين برنامه محتواست كه به نظرم صحيح طراحي شده است و من معتقدم كه بحث اجرا كاملا سليقهيي است.
او تاكيد كرد: تغيير يك مجري تلويزيون امري طبيعي است و خيلي هم اتفاق مهمي نيست كه مجري يك برنامه تغيير كند.
همچنين كثيريان با توضيح بيشتري دربارهي تغيير مجري برنامهي «ماه عسل» بيان كرد: بحث اجرا در برنامههاي تلويزيوني سليقهيي است. برخيها اصلا اجراي احسان عليخاني را دوست ندارند و يا بالعكس؛ ضمن اينكه خود آقاي عليخاني هم از يك مجري ديگر «ماه عسل» را تحويل گرفت و از همان ابتدا مجري نبود. به هر حال تغيير مجري در برنامهها طبيعي است و اگر دو سال آقاي ضياء «ماه عسل» را اجرا كند، همه به او عادت ميكنند.
كثيريان سپس خاطرنشان كرد: علي ضياء هم مجري ايدهآل «ماه عسل» نيست. به نظر من آقاي عليخاني و ضياء هر دو جزو مجريان درجه سوم هستند و نميتوان آنها را سوپرمن دانست و از جمله مجريان معمولي تلويزيون هستند. مجريان درجه يك ما جز خط قرمزهاي تلويزيون شدهاند و بيرون از خط ماندهاند در حالي كه يك زماني همين مجريان درجه يك گل سرسبد تلويزيون بودند. مجريان درجهي يك ما در تلويزيون خيلي كم ديده ميشوند و اكثر آنها در گود هستند؛ البته اين بحث در برنامهسازيها و سريالسازيهاي تلويزيون هم حاكم است؛ به عنوان مثال ببينيد كه سريالهاي ماه رمضان سالهاي گذشته را چه كساني ميساختند و الان چه كساني ميسازند؟ سالهاي گذشته رضا عطاران، حسن فتحي و ... حضور داشتند الان چه كساني حضور دارند؟