عبدالرضا اكبری در گفتگو باهنرنیوز:
«شهرت» و «ثروت» بسیاری ازبازیگران را غافل گیر می کند
تاريخ : شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۰۵
عبدالرضا اكبري بازيگر سينما و تلويزيون گفت: متاسفانه زرق و برق حرفه بازیگری بیشتر افراد را احاطه میکند و مسئله «شهرت» و «ثروت» بسیاری ازبازیگران را غافل گیر می کند.
عبدالرضا اكبري بازیگر سینما وتلویزیون در گفتوگو با خبرنگارسینما وتلویزیون هنرنیوزاظهارداشت:: درحال حاضر مشغول بازی در سریال «دستان سبز» به کارگردانی «قدرت الله صلح میرزایی» هستم که ظرف یک ماه آینده تصویربرداری آن به اتمام می رسد.
وی درمورد فعالیتهای سینمایی خود نیز اظهارداشت: در فیلم سینمایی«بومرنگ» به کارگردانی «اسماعیل فلاح پور» بازی می کنم که در چند روز آینده تصویربرداری آن به اتمام می رسد و داستان آن درباره سه شخصيت به نام هاي شهاب،يلدا و حامد است که در يک واقعه رو در روي هم قرار مي گيرند و ناخودآگاه اتفاق ناخوشايندي براي آن ها مي افتد که در آن مقصرند،اما از منظر ديگر که نگاه کنيد،مي فهميد همه به دليلي مجبور بودند. نقش مندر این فیلم خاکستری وما بین مثبت ومنفی است.
بازیگر فیلم فرزندصبح درادامه افزود: درسریال شوق پرواز ساخته «یدالله صمدی» بازی داشتم که تصویربرداری آن به اتمام رسیده ودرمراحل فنی به سر می برد ودرچند ماه آینده به روی آنتن می رود.
اکبری درباره وضعيت كيفي تلهفيلمهای تلویزیون تصریح کرد: در بين فيلمهای تلويزيونی گاهی برخی از آنها به لحاظ كيفيت و نگارش نسبت به بقيه وضعيت برتری دارند و فيلمنامه آنها خيلی خوب نوشته شده است. ازطرفی معتقدم برخی كارگردانها تلهفيلمهای خوبی می سازند. دعوت از اين كارگردانها با فكر نو، تبحر و اشراف در سينما باعث می شود تله فيلمهای برتری توليد شود. اما در عين حال اگر زمان و بودجه خوبی به تله فيلمها اختصاص پيدا كند آثار تلويزيون حرفهای تری به نظر می رسند.
وی ابرازداشت: ساخت تلهفيلم هابه نوعی جايگزينی برای فيلمهای سينمايی است وتا تلویزیون از این طریق به خودكفایی برسد وکمترمجبور به خرید فیلمهای سینمایی شود. چون ساخت تله فيلم هزينههای كمتری را در بر می گیرد.
بازیگرسریال فاصله ها یادآورشد: بودجههای اندک تله فيلمها باعث می شود خيلی از افراد خود را در موقعيت كارگردان محک بزنند. در كنار اين مساله يک سری مسائل شكل می گيرد و چيزهايی را نيز از دست می دهيم ولی در نهايت نتيجه خوبی دارد و باعث می شود متوجه كاستی هايمان شويم. می توان در تلويزيون در قالب همين فيلمها حرفهای بزرگ ونویی زد؛ نمونه بارز و مشخص اين مساله، فيلمهايی مثل «مانگرو» و «روشني شب» هستند كه من در آنها بازی داشتم ومطمئن هستم حتي اگر به صورت سینمایی هم ساخته می شدند به كارهای ارزشمندی درسينما تبديل می شدند.
وی عنوان داشت:اما نباید از یادببریم که ساخت تله فیلمها در برخی از مواقع باعث یک سری مشکلاتی هم می شود مثل ورود افراد بی تجربه ونابلد که صرفا از سرناچاری به ساخت این گونه فیلمها روآورده اندو کوچکترین تخصصی در زمینه تصویرندارند.که دراین صورت فیلمها را تاحدآثاری سطحی وپیش پا افتاده می برند.در بين تله فیلمها بسياری از فيلمنامهها هم هستند كه نسبت به سينما برتری هم دارند.درطرف دیگر ما درسینما فیلمهایی را داریم که درمديوم تلويزيون قرارمی گیرند و ارزشهای هنری و بصری برای اکران درراسینما ندارند.
بازيگر فيلم «کانی مانگا» خاطرنشان كرد: «مانگرو» تله فيلم خوبی بود و در ژانر پليسی تا به حال چنين كاری نداشتيم. اين فيلم حتی در جشنوارههای مختلف خارجی شركت كرد و جايزه گرفت و در بسياری از مجامع با استقبال مواجه شد.اين فيلم از نظر موضوع دارای نوآوری است، ديالوگ نويسی و كارگردانی خوبی دارد و در عين حال از بازيگران حرفه ای استفاده می كند و اين طور نيست كه چون بودجهاش كم است سراغ نابازيگر برود. فيلمهايی با اين فرصت اندک و محدود بايد بازيگران صاحب نامی داشته باشند تا نقاط ضعف فيلنامه را پر كنند. كارگردان هم فرصت كافی ندارد تا در اين فاصله از يک نابازيگر يک بازيگر بسازد. به هر حال تلويزيون عموميت بيشتری دارد و با سلايق مختلف در آن روبرو هستيم؛ تله فيلمها می توانند جوابگو باشند.
اکبری در پایان گفت: متاسفانه زرق و برق حرفه ما (بازیگری) جوری است که بیشتر افراد را احاطه میکند. مسئله «شهرت» و «ثروت» ممکن است بسیاری ازبازیگران را غافل گیر کند. بازیگران جوان باید خیلی مراقب باشند و بدانند که این چیزها لحظهای است. مثل پوستری که موقتی به یک دیوار میخورد اما فردا یک پوستر دیگر رویش چسبانده میشود. بازیگران جوان نباید دچار غرور کاذب شوند. نباید شهرت آنها را از خود بی خود کند. آنها هم از همین مردم هستند و باید دائم در حال کشف و شهود و پیدا کردن راههای نو باشند.